Slota odišiel v priamom prenose
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
empty1982
Medium Expert
Akoze, nemate nahodou mail na slotu? alebo aspon do centraly SNS?
Dnes som sa dostal k zaujimavej stranke
magyar-eletter.hu
konkretne
A pri zadani hocijakeho slovenskeho mesta napr Bratislava vyhodi nasledovne:
Pozsony (Bratislava) Uplands (currently under Slovakian occupation)
ze sa to po madarsky povie Pozsony nachadza sa na hornej zemi a momentalne je mesto okupovane slovakmi.
Inak robi to pri kazdom meste na slovensku.
IMHO by sa mala SNS postarat o vysvetlenie tohoto medzinarodneho skandalu. Ako to asi vyzera ked si stranku pozera niekto zo zapadnej europy, nedajboze z USA, ved to je vrchol.
uprava: teraz som si vsimol ze ked otvorite fotky bratislavy tak hned na prvej je na bratislavskom hrade madarska zastava.
Dnes som sa dostal k zaujimavej stranke
magyar-eletter.hu
konkretne
Kód: Vybrať všetko
http://www.magyar-eletter.hu/terkep/Pozsony (Bratislava) Uplands (currently under Slovakian occupation)
ze sa to po madarsky povie Pozsony nachadza sa na hornej zemi a momentalne je mesto okupovane slovakmi.
Inak robi to pri kazdom meste na slovensku.
IMHO by sa mala SNS postarat o vysvetlenie tohoto medzinarodneho skandalu. Ako to asi vyzera ked si stranku pozera niekto zo zapadnej europy, nedajboze z USA, ved to je vrchol.
uprava: teraz som si vsimol ze ked otvorite fotky bratislavy tak hned na prvej je na bratislavskom hrade madarska zastava.
-
empty1982
Medium Expert
dik idem to tam poslat, dam vediet v tejto teme co mi odpisu.
Uprava : uz som to poslal, inak [email protected] je nefunkcna, tak som to dal na [email protected]
Cakam ci odpisu, potom dam vediet.
-
vendo
Guru
odporucam aby ste si kukli skor toto aby ste vedeli co tomu predchadzalo a potom by som sa bavil o tom kto je zbabelec. ok.Linkman napísal:Tuto mate odchod slotu z DeFacto
je to zbabelec
http://www.joj.sk/?go=archive&id=39
-
Vesper
Professional
typicke ako kazda diskusna relacia kde sa Slota vyskytne... najprv na oponenta vyjde s tym malom serioznych argumentov co ma a potom ked ho ten zacne davat dole tak Janko zacne hovorit veci ktore nesuvisia v politikov a su skor na odputanie pozornosti divaka ('srandy', vulgarizmy...)... a takto to bolo aj v tomto pripade akurat teraz to uz Slota nevydrzal a zbabelo odisiel s argumentom ze ''take hluposti sa nedaju pocuvat''... a toto mi mame vo vlade 
Uz dost dlho o tom vedia.. http://www.sns.sk/clanky/sns-vyjadruje- ... sterie/623 Myslim, ze to aj Slota v TV spominal..empty1982 napísal:dik idem to tam poslat, dam vediet v tejto teme co mi odpisu.
Uprava : uz som to poslal, inak [email protected] je nefunkcna, tak som to dal na [email protected]
Cakam ci odpisu, potom dam vediet.
Inak relacie kde bol Slota ma SNS vo videoarchive http://www.sns.sk/modules.php?name=Video_Stream
Na stranke SNS je o tom Slotovom odchode clanok..
J.Slota odišiel z relácie De Facto pred jej koncom
Potom, ako som mal moznost pozriet si zaznam, vnimam tuto situaciu podobne (tymto doplnam svoj predchadzajuci nazor).bax napísal:je zaujímavé, že väčšina čo tu reagujete de facto ani nevideli...inak by ste nepísali debilné argumenty typu "došli mu argumenty"; "nevedal reagovať"; "nemal už čo povedať"; "je ožran"... však tie vaše keci vôbec nezodpovedajú tomu čo sa odohrávalo v štúdiu...naopak to samozvaný expert lipšic bol ten, ktorému došli argumenti a vkuse hovoril to isté...ok...jano sa mohol ako politik zachovať lepšie...mal to vydržať...no zachoval sa ako normálny rozumný človek... skúste sa zamyslieť...už ste diskutovali s niekým kto vám vkuse hovoril jedno a to isté s menšími obmenami a nepočúval vaše názory?