Slovan proti Tampa Bay, víťazovi Stanley Cupu!
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Slovan proti Tampa Bay, víťazovi Stanley Cupu!
co si o tom myslite ? je to urcite dobra vec ze na slovensko pride klub z nhl
urcite sa za to bude aj pekne platit len je trocha na skodu ze nemame uz konecne v hlavnom meste poriadny stadion takto si zas o nas pomyslia ale nevadi urcite sa na to tesim 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
Zaujímavé, ale už sa to tu riešilo
: http://www.hojko.com/nhl-aktualne-t43369-585.html
-
mirak2
Hardcore addict
nanuk_ @ hokej.sk napísal:O plánovanom zápase sa vyjadril hviezdny útočník pán Vincent Lecavalier :
"Je to splnený sen. Už ako malé dieťa som dúfal, že jedného dňa budem mať možnosť hrať proti klubu, akým je Slovan. V NHL som nastrieľal už takmer 300 gólov a vždy som dúfal, že si ma všimnú skauti tohto klubu, ale žiaľ zatiaľ sa tak nestalo. Postavil som na tom celú svoju kariéru a snáď si jedného dňa oblečiem dres Slovana. Tento zápas bude výborná príležitosť sa predviesť manažmentu Slovana. Som šťastný, že budem môcť hrať proti špičkovým svetovým hráčom akými sú pán Döme alebo pán Hujsa. Po zápase plánujem poprosiť pán Urama o autogram a pán Laža chcem požiadať o jeho dres. Je to môj hokejový idol, doma v Tampe mám obrazy s jeho podobizňou v každej izbe. Nedávno som si jeho fotkami nechal vytapetovať aj strop vo svojej spálni. Vždy keď mi potom večer manželka v posteli sadne na kolík a chce ma potrestať, že ju zanedbávam, tak ja len ukážem prstom na strop odkiaľ sa na nás usmieva pán Lažo a poviem jej "zlato, musím predsa veľa trénovať, inak sa hokejovej genialite pána Laža ani nepriblížim." Ona to však chápe vždy mi odpovedá "Vinny, milujem ťa". Je to veľmi dojemné. V zápase so Slovanom to budem mať stále pred očami, považujem ten zápas za vrchol svojej kariéry."
Hlavný tréner Tampy Bay pán Barry Melrose sa taktiež pozitívne vyjadril o tíme slovenského majtra :
"Sme šťastní. Po dlhých rokoch čakania a hrania s priemernými mužstvami NHL nás čaká gigant. Mal som možnosť naživo sledovať posledné finále hviezdnej slovenskej extraligy priamo v Bratislave na štadióne Slovana. Bolo to magické. Cez prestávku som videl aj štáb slovenskej televízie a spolukomentoval tam aj legendárny pán Jozef Golonka. Je vidno, že ide o klub s veľkou históriou, veľkým zázemím, veľkými osobnosťami, veľkým penisom. Minulú sezónu ponúkli práve pánovi Golonkovi v Colorade Avalanche dvadsať miliónov dolárov a prosili ho, aby sa stal ich hlavným manažérom. Napokon pán Golonka uprednostnil prácu maskota tu v Slovane. Aj to svedčí o veľkosti tohto klubu. S generálnym manažérom pánom Krajčím sme boli v kontakte už dlhšie, prosili sme o zorganizovanie zápasu viac ako dva roky. Rovnako iniciatívne však boli všetky kluby NHL. Napokon si pán Krajčí vybral práve nás. Pravdepodobne zavážil fakt, že hlavný tréner Slovana pán Cíger kedysi hrával práve za náš klub, ale napokon sa vrátil na Slovensko, lebo úroveň NHL sa mu zdala príliš nízka a nenaplnili sa jeho očakávania. Jedinou problematickou časťou rokovaní boli poistky za hráčov Slovana v prípade zranenia. Museli sme dať na stôl desať miliónov dolárov za každého hráča, za pána Dômeho dokonca dvadsať. Celkovo nás to vyšlo asi na štvrť miliardy, takže sme museli predať náš domovský štadión v Tampe, ale podľa náš je to dobrá investícia. Veď proti Slovanu sa nehrá každý deň. Na zápas sa veľmi tešíme. Najviac asi Vinny. Povedala mi to dnes v posteli noci jeho manželka, vraj mu už z toho Laža úplne zadrbáva."
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
mirak2
Hardcore addict
v USA nemaju pripravne zapasy ako my, oni maju exhibitions, potom to prekladatel prelozi ako exhibicia, ale toto nie je zapas CSR'80 vs. Svet'80 , kde vynos zo vstupneho ide pre chore deti... toto je pre tampu (takmer) normalny pripravny zapas...teda to exhibicny zapas je dost matuce a mylne, my to slovo exhibicia chapeme inac ako americania, to len na upresnenie