Slovan Summer Fest 2008

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Slovan Summer Fest 2008

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Uz v poradi 2.rocnik zabavnej akcie pre vsetkych ktori sa chcu dobre zabavit.

http://www.bratislavskenoviny.sk/87718/ ... y-festival

Miesto konania: Tehelné Pole (futbalový štadión ŠK Slovan), Bratislava
Cena:
- normal 300,- SKK v predpredaji / 400,- SKK na mieste
- členovia OZ Belasá Šlachta alebo Fanklubu HC Slovan Fans 200,- SKK (platí iba s členským preukaom ! Možnosť zakúpenia zľavnených vstupeniek za 200,- SKK pre členov IBA V PREDPREDAJI !)
- V.I.P. vstupenka 3000,- SKK (V.I.P. vstupenka obsahuje vstup na Slovan Summer Fest 2008, miesto vo VIP stane so stand-by stolíkmi, nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje, studené jedlo, teplé jedlo, obsluha belasými hosteskami, nové CD Belasá Šlachta II)

Program: Los Criminalos, Extravadansa, Lojzo, Karpina, Belasá Šlachta, Ján Babjak, Lojzek z Lopašova (Marían Labuda), Miss Belasá ruža, Disco show
Vstupenky su v predaji aj v Ticketportali
http://www.ticketportal.sk/tp_novinky.a ... cleID=1770

plagat:
http://www.obrazok.eu/files/zoih64p5pa918f4331oa.jpg

Vsetci ste vitani :)
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

hmm aj ked som fanusikom HC Slovan...tento fest ma nicim nezaujal.. :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

za tú cenu sa to podľa mňa extra neoplatí..Však za 600sk máš Topfest kde sú dosť známe a slávne české a slovenské kapely ..
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Uz je spustena aj stranka festivalu...

http://www.slovanparty.sk/

Vsetci ste pozvani :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Neodporucam chodit na tento fest je to zraz Bratislavskych neonacistov.

Skupina Cobweb (Belasa Slachta) vraj tvorena z fanausikov Slovana, je mix neonacistickej kapely Ancestors (polovica clenov sedela v base, ked vysli zarozili si kapelu White Resistance Engerau) s hostujucim bubenikom z Juden Mordu.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky: preco by to malo byt stretnutie Bratislavskych neonacistov ako si to nazval? Hlasenie sa niektorych ludi k urcitym veciam nemusi znamenat ze to bude jednoznacne stretnutie neonacistov. Minuly rok sa konal tiez tento festival pod nazvom Slovan Summer Party a tiez vtedy ĽPR (Ludia proti Rasizmu) velice tlacili na MU Raca (lebo sa konalo stretnutie v racianskom anfiku) aby to zakazali ze to bude stertnutie toho co ty hovoris neonacistov.

Povedz mi potom preco by tam dosli taki ludia ako Karpina alebo Marian Labuda co mozme povedat ze je pan clovek a ze daco dokazal preco by na take stretnutie chodil? Preco sa kona v spolupraci HC Slovan s SK Slovan preco tvar Miroslava Laza (hokejistu HC Slovan) je vyobrazena na plagate ze pozyva ludi aby prisli??? PRECO?? Preco by taki ludia podporovali take daco ako neonacizmus svojou pritomnostou? Lebo dalo by sa to rbata ko take nepriame podporovanie... hmmm?

Btw na minulorocnom rocniku sa neudial ani jeden incident ani drobny konflikt a bol urcite pdo velkym drobnohladom medii a aj organizacii LPR.

Vo vsetkom vidia ludia fasizmus. A za vsetkym co urobia slovanisti hladaju daco zakazane alebo protipravne.

Odporucam precitat toto :
http://www.bleskovky.sk/cl/10/267263/Ka ... -patris-na

a potom aj toto http://beo.sk/kampane/85-p/540-vidis-vo ... sychiatriu

Neobhajujem nikoho ani nevnucujem nikomu nazor ale nemyslis ze by stacilo ociernovanie fanusikov Slovana? Lebo v dnesnej dobe je takato rovnica... nacizmus = slovanisti (vsetci) podla najme medii a ich mienke ktoru vytvaraju o nich.. Za kazdou bitkou an stadione alebo mimo neho sa ide po slovanistoch dokonca aj ked bol zapas FC ARtmedia - Ferencvarozs (pripravny pred sezonou v DS) a Huni tam palili slovensku vlajku a pokrikovali protislovenske hesla tak policia nic a potom sa dozviem ankoniec z medii ze slovanisti si s nimi dohodli bitku :D trosku smiesne nie? Co si precitas radsej clanok s nadpisom SLovanisti prispeli k elektrizujucem atmosfere na stadione alebo Slovanisti si mozu pripisat dalsi rozbity stadion? v Tom rpvom pripade taky clanok ani nenajdes lebo by is ho nikto neprecital.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

No lebo ja niesom fanusik Slovana :D Akurat ze chodim na kazdy zapas a ked sa podari tak aj na vyjazdy, ale strasne sa mi nepaci ze do toho tahaju politiku. Prosimta, zjavne si na fudbale nikdy nebol. Chces mi povedat ze Ty vykoleny 2 metrovy blbci v Steinare niesu neonacisti ale to je len moda hej?
Chces povedat ze som mal halucinacie ked kricali Rasist fasist hooligans. Chces povedat ze som si vymyslel ze na zapase s artmediou (uplnou nahodov zase Dolfiho narodeniny) na konci zapasu jedna polovica tribuny kricala Ales a druha Gute, aha je mi to jasne zase mal niaky ich kamarat narodky a chceli mu pogratulovat v Nemcine. Ja vo vsedkom nevidim fasizmus ale neznasam ked niekto klame aj sam seba ze to tak nieje, co je zjavne tvoj pripad.
Ancestors = neonacisti vazneny za antisemitisticke vyroky a oslavovanie Rudolfa Hessa na koncerte, preto nemyslim ze by mali mat hocico spolocne s fudbalovym klubom.
To ze klames sam seba ze 75% fanusikov slovana a Cobweb niesu fasisti su len tvoje chabe iluzie...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja si vyholim hlavu a dojdem.
treba mat aj nejake specialne oblecenie? ciernu bomberu? nejaky nozik v ponozke?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

No ja som sice fanusik slovanu ale na tento festival nepojdem veru:) nezaujmave sa mi to zda a ked som si pozrel foto z minulych rokov tak fakt ze asi o nicnepridem ak tam nepojdem,radsej ten spominany TOPFEST :smt039
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Ujo Marky napísal:No lebo ja niesom fanusik Slovana :D Akurat ze chodim na kazdy zapas a ked sa podari tak aj na vyjazdy...
wtf? tak toto mi pls objasni :lol:

k tomu festu - asi by som neprisiel aj keby som bol blavak.chodim iba na kvalitne festivaly a tato moda ze kazdy viac - menej (v tomto priapde menej) vyznamny spolok ci organizacie si robi "summer fest" za nehorazne vstupne s mizernym obsadenim....
Napísať odpoveď