slovencina do Nokie 6230..??
slovencina do Nokie 6230..??
ako by som mohol nahrat slovencinu do tohto mobilu??
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: slovencina do Nokie 6230..??
ma tam byt od vyroby. Aj ickova aj ne ickova verzia. Inac zmenou firmwaru v servise, alebo na vlastnu past.Iceman888 napísal:ako by som mohol nahrat slovencinu do tohto mobilu??
Re: slovencina do Nokie 6230..??
cez kabel, maybe (neviem ci je podpora aj pre 6230) cez nokia updateIceman888 napísal:ako by som mohol nahrat slovencinu do tohto mobilu??
http://nokia.sk/support/pcsuite/
stiahni si nokia pc suite, tam to najdes... ale najprv si over, ci je medzi podporovanymi modelmi ani 6230
stiahni si nokia pc suite, tam to najdes... ale najprv si over, ci je medzi podporovanymi modelmi ani 6230
-
->slavo<-
Addict
hh to tazko chalan takto si len odfleshujes mobilpershing napísal:vytrim do zajtra pozrem na mobilmaniu, a urobis si to sam a ZADARA
To iste Sony esricssony a tie trapne navody sice to funguje ale trva to tak dlho ze nato nikto nema nervy a ten kdo sa dotoho pusti tak tam vacsinou nieco poje***. . a moze mi telefon doniest Profesionalovy v mojom pripade. toto nieje crackovanie hry Vy lamcee.
je to uplne o niecom inom . dokonca som videl jeden pripad na internete
kde daval nejaky Podvodnik navod ako si da t do mobilu slovencinu a ako ho aj odblokovat, lenze podla postupu ste si telefon odstavyli zabily ,
a museli odniest do servisu alebo mobilshopu podvodnik si takto spravil byznis a novych zakaznikov. tak bahca na tieto navody treba sa presvedcit ci to funguje na 100% a osobne kebyze mam takyto problem tak si to dam spravit do mobilshopu . no co 200sk az 300sk max a je to za 10 min hotove .bez stresov. a zo zarukov. dobru noc
viem odblokovat a dat slovencinu do ALL, SAmsung,Nokia,Sony Ericsson,3GLG,uz onedlho vsecky BB5 nokie.(riesime Box ktory nestoji 1000korun)ale bude.
slavo, nechcem ti tu kazit biznis, ale nahrat jazyk do telefonu je fuckt hracka, o ktorej aj ked nemas ani paru a pozries si nejaky navod (napr. na tej mobilmanii), tak to spravis bez problemu (ak mas kabel teda)... IMHO by som o doveryhodnosti navodov z mobilmanie nepochyboval
viem, ze v dnesnej dobe je tazko uzivit sa, no takymito "dristami" na to, prosim ta, nechod...
ked uz sme pri tom, tak aj pershing ti moze povedat ako si sam doma "na kolene" flashol N5300 (ked ju este mal) a taktiez nahral slovencinu behom par minut (a predtym to nerobil)
viem, ze v dnesnej dobe je tazko uzivit sa, no takymito "dristami" na to, prosim ta, nechod...
ked uz sme pri tom, tak aj pershing ti moze povedat ako si sam doma "na kolene" flashol N5300 (ked ju este mal) a taktiez nahral slovencinu behom par minut (a predtym to nerobil)
tak tak
a este aj IMEI som menil ci daco take(IMEI sa asi neda menit ci hej>? mam v tom bordel hlavne ze uz je potom
)
nebudem predsa vyhadzovat zbytocne 200SK a radsej by som si to robil sam aj zato riziko, pokial splnis setky podmienky tak as ti nema co stym stat
a nehraj sa tu ze robis v mobilsope ta teraz my sa mame poskladat, asi nemas zakaznikov ked tu zobronis o jeden odblok ak som si dobre vsimol
a ze preco tam ludia nechodia, ked si ti mudrejsi vedia urobit vacsinu veci sami
//5300 -> usb kabel niet co pokazit kablom, na 6230 myslim ze treba DKU-5
nebudem predsa vyhadzovat zbytocne 200SK a radsej by som si to robil sam aj zato riziko, pokial splnis setky podmienky tak as ti nema co stym stat
a nehraj sa tu ze robis v mobilsope ta teraz my sa mame poskladat, asi nemas zakaznikov ked tu zobronis o jeden odblok ak som si dobre vsimol
a ze preco tam ludia nechodia, ked si ti mudrejsi vedia urobit vacsinu veci sami
//5300 -> usb kabel niet co pokazit kablom, na 6230 myslim ze treba DKU-5