Slovenska domena na zahranicny webhosting

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Slovenska domena na zahranicny webhosting

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim, takze definujem moj problem.

Kupil som si domenu hkbrezno.sk od websupportu. Len domenu..
Web mam momentalne na serveri hkbrezno.as**host.com od xilisoftu.
Potrebujem aby po zadani hkbrezno.sk do prehliadaca, automaticky citalo data z hkbrezno.as**host.com. Ako je toto mozne?
IP servera astahost: 208.87.243.146
Na websuporte som to nastavil takto ako je v prilohe.
Lenze vkuse pri pokuse opingat hkbrezno.sk pinga uplne nezmyselnu IP a to:

Kód: Vybrať všetko

Příkaz PING na hkbrezno.sk [194.160.28.155] - 32 bajtů dat:
Odpověď od 147.175.167.10: Cílový hostitel není dostupný.
Neviete co treba robit v takomto pripade, popripade co mam zle nastavene? Alebo treba vari nieco od poskytovatela hostingu vybavit?
Prílohy
dns.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Musis pockat na aktualizaciu tvojich DNS zaznamov, pripadne si zmen hosts subor vo svojom systeme.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Musis pockat na aktualizaciu tvojich DNS zaznamov, pripadne si zmen hosts subor vo svojom systeme.
Pod tymi nastaveniami je pisane, ze je to aktualizovane do 5min automaticky..tak neviem teda..Host subor? nejako blizsie specifikovat by si to vedel? Dost ma to stve, kedze by som cim skor ten web chcel spustit, ale nie a nie sa dostat cez toto..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ano, lenze to sa aktualizuju DNS servre Websupportu, ale nie ten tvoj, ktory pouzivas. Takze mozes cakat, resp. si zatial mozes upravit hosts subor a to nasledovne dopisanim riadku:
208.87.243.146 hkbrezno.sk

V pripade Windowsu to najdes pod c:\windows\system32\drivers\etc\hosts a v pripade Linux/Unix to najdes pod /etc/hosts...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No ten update asi uz prebehol, lebo pri zadani hkbrezno.astahost.com to ide na hkbrezno.sk, aj po zadani hkbrezno.sk to ide na astahost, len nejak mi nezobrazuje uvodnu stranku.. cize index.php :( a zobrazuje chybnu hlasku..tak ja uz neviem teda co mam nanic nastavene..

Pisal som s technikom z indie, kery to ma na starosti a ten napisal daco taketo:

Kód: Vybrať všetko

t is very simple and I am happy to help you solve this issue, all you need to do is change the nameservers from ns1, ns2 and ns3.websupport.sk to ns.computinghost.com and ns2.computinghost.com Once you have done so, you will need to login to your astahost.com account and add this domain as a parked domain. Then you are done, every time anybody types the domain they will be taken to your astahost account.
Momentalne sa mi vsak neda pridat hkbrezno.sk do parked domain, tak neviem co dalej :) nepomoze nejak presmerovanie (sluzba) na websupporte?
Napísať odpoveď