Slovenska firma, na ktoru mozme byt hrdi
Slovenska firma, na ktoru mozme byt hrdi
Zdravim Vas,
minule som sa zamyslal nad podnikatelskou sferou na Slovensku a az na jednu firmu (ESET), nepoznam ziadnu inu ktora by mala zazemie na slovesku patrila v zahranici medzi uznavane...
Poznate Vy nejaku taku? Ak ano, napiste mi aj v com pracuje...
minule som sa zamyslal nad podnikatelskou sferou na Slovensku a az na jednu firmu (ESET), nepoznam ziadnu inu ktora by mala zazemie na slovesku patrila v zahranici medzi uznavane...
Poznate Vy nejaku taku? Ak ano, napiste mi aj v com pracuje...
Re: Slovenska firma, na ktoru mozme byt hrdi
Co ma tak napada, tak povedal by som ze Sygic (navigacia). Mozno ich je aj viac, len nie su to firmy, ktore vyrabaju nieco, co sa denne pouziva, a preto ich ludia nepoznaju.
Preto sa pytam, aj moj okruh zaujmov nie je najvacsi... Neviem strelim mozno vyrabame najlepsie kachlove pece na svete, no denne o tom na internete a v mediach vela clovek neuvidi...dunno napísal:Co ma tak napada, tak povedal by som ze Sygic (navigacia). Mozno ich je aj viac, len nie su to firmy, ktore vyrabaju nieco, co sa denne pouziva, a preto ich ludia nepoznaju.
Čítaj trend a profit, týždenne ich je predstavených niekoľko
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Grand Power.
c2i
http://www.c2i.sk/
Vyrabaju karbonove diely pre zname auta...napriklad porsche 918 spyder a podobne.
Vyrabaju karbonove diely pre zname auta...napriklad porsche 918 spyder a podobne.
tekmar - musli, tycinky, ovsene vlocky atd..
-
mirak2
Hardcore addict
a co Kofola, pivovary, aj ked to su skor produkty Ceskoslovenska, resp. Ceska
Kofola je skor domaca, mimo je ludia nepoznaju ani nepredavaju.
ceske pivo je svetozname, dostanes ho skoro po celom svete... s takym slovenskym som sa zatial nestretol a o kofole za hranicami ceskoslovenska ani chyru ani slychu...mirak2 napísal:a co Kofola, pivovary, aj ked to su skor produkty Ceskoslovenska, resp. Ceska
to ako slovak ani nepoznamlumir napísal:tekmar - musli, tycinky, ovsene vlocky atd..
Toto hej... dikLub0$ napísal:c2i
Tekmar tiez nepoznam.
-
hrban
Addict
trošku mimo témy ale PAT a MAT poznajú v celej západnej európe, ale neviem či to je české, slovenské poľské alebo odkiaľ, ale to len taká mini perlička.
A u nás lokálne kirovo v tlmačoch robí do zahraničia kotly, nádrže a sem tam čosi pre jadrové elektrárne v zahraničí. Ale je známa len regionálne.
A u nás lokálne kirovo v tlmačoch robí do zahraničia kotly, nádrže a sem tam čosi pre jadrové elektrárne v zahraničí. Ale je známa len regionálne.
Ked mozme zajst aj do Ceskoslovenska, tak taka Skoda ci Bata stoja za zmienku na prvom mieste. Ako vravim, ide ale este Ceskoslovensko...
Nwm či aj ta firma ale TatraTea je dosť známy tiež 
-
hrban
Addict
A čo takto Matador ? Plus víno ide na export a chlast celkovo. 
Firma (likérka) je Karloff, a súhlasím.jojo1996 napísal:Nwm či aj ta firma ale TatraTea je dosť známy tiež
K pivu, niektoré určite sú známe aj za hranicami. Minimálne Bažant sa dá kúpiť kdekoľvek v USA napríklad, volá sa Golden Pheasant.
-
mirak2
Hardcore addict
napadli mi aj gumarne v (asi) dolnych vesteniciach, s pukmi tej firmy sa hra(lo) v nhl 
-
Daggertail
Light Professional
to s tym pivom je pravda, dokonca aj v juznej korei som si mohol kupit kozla 
Double Cross vodka, vyhrávala ceny za dizajn a to sa donedávna predávala iba v USA hoci sa vyrába na slovensku
-
hojko
Site Admin
jukel: Donedavna??? Ta vodka sa vyraba od roku 2008, uz pred piatimi rokmi sa urcite dala kupit aj na Slovensku v lepsich hoteloch. Dnes ju kupis uz aj v Tescu.