Slovenska Policia
-
mastermind
VIP
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hojo, nedá sa to spočítať presne. Ani približne. Sú veľké rozdiely vo výdavkoch a platoch v rôznych okresoch slovenska. Je otázne, na akom oddelení policajt pracuje. OO PZ SR sú rozdelené do kategórií, najvyššia je jednotka, najnižšia štvorka/ak sa nemýlim/. Čím nižšia kategória, tým nižší plat.
Ako napísal mastermind, žiadny bežný policajt v nižšom veku t.j pod 30-40 rokov nedostane 25 tisíc Skk.
Priemerný plat policajta s 10 ročnou praxou je v Košiciach 15-16 tisíc Skk.
//dokončíme zajtra, už mi padajú oči
Ako napísal mastermind, žiadny bežný policajt v nižšom veku t.j pod 30-40 rokov nedostane 25 tisíc Skk.
Priemerný plat policajta s 10 ročnou praxou je v Košiciach 15-16 tisíc Skk.
//dokončíme zajtra, už mi padajú oči
-
Runes
Addict
lol sak ja som reagoval na toho tvojho ze preco zaraba kolko zaraba, no a ten chlap ked ma 45 rokov tak u policajtov robi cca 20 rokov a ked je kriminalista musi mat VS takze ten ma zaklad okolo 16 co je normalne pri takom vzdelani takze 25 je sice pekna suma ale po 20 rokoch praceDieg0 napísal:Runes : aj ja som pisal ze jeden chlap zhruba 45 rokov robi kriminalistu a dostava zhruba 25 co sa aj odraza na celkovom zivobiti ich rodiny.Vidno proste ze niesu chudobny.
-
hojko
Site Admin
erytrocyt: Uz sa radsej vyhybas odpovediam. Dal som si tu namahu a trosku som to popocital, dopocital som sa asi k tomuto: Po narodeni je dieta dojcene a do jedneho roku prijma len mlieko, sunar, krupicu, piskoty, chleba, proste lahke jedla, ktore neposkodia traviaci system. Viac sa docitas v tomto clanku. Cena za sunar, piskoty a podobne je myslim dost zanedbatelna, je to suma mozno 500 korun mesacne, viac urcite nie. Od roku 2007 je prispevok pri narodeni dietata takmer 16 tisic korun, za co sa da nakupit poriadna davnka vyzivy a plienok. 78 kusov plienok Pampers stoji necelych 600 korun, takze 550 kusov plienok bude stat priblizne 4000 korun, co nie je problem zaplatit z prispevku po narodeni dietata. Tento pocet plienok vystaci tak na 3-4 mesiace. Ku nakladom treba priratat kocik, flasky, puder, navlhcene vreckovky, oblecenie..., to vsetko sa da kupit z prispevku, ktory dostavas od statu pri narodeni dietata. S materskou davkou je to asi takto: ,,Žena, ktorá pred pôrodom pracovala a jej hrubý príjem bol 15 000 Sk/mesiac. Prvých 28 týždňov na materskej dovolenke budú jej príjmy nasledujúce: Pri prvom dieťati jej jednorazovo na účte pribudne 11 000 Sk po dovŕšení 29. dňa života dieťaťa (príspevok po pôrode), počas prvých 28 týždňov bude dostávať materské + prídavok na dieťa = 8 790 Sk. Z týchto príjmov je možné splácať lízing za auto (cca 6-8 000 Sk/mesiac), dokonca aj nižší hypotekárny úver. Alebo je z príjmov ženy možné uhrádzať platby za nájomné a inkaso plus výdavky na stravu. Toto však bude možné len prvých 28 týždňov materskej dovolenky. Úprava príjmov tej istej ženy po uplynutí 28 týždňov na materskej dovolenke: Sociálna poisťovňa jej prestane vyplácať materské, ktorý nahradí Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny rodičovským príspevkom (4 440 Sk). Žena naďalej dostáva prídavok na dieťa (540 Sk). Mesačný príjem ženy na rodičovskej dovolenke poklesne na 4 980 Sk." Nehovor mi, ze z tychto penazi za neda financovat rodicovstvo, vsak sa to da zvladnut uplne v pohode, nehovoriac o tom, ze ak ma muz prijem 25 tisic korun, tak tam nie je ziadny problem, nakolko z tejto sumy dokaze zaplatit najom, telefon, benzin, stravu a este mu aj par tisic ostane, ktore moze odlozit na horsie casy. Takze erytrocyt, skor ako zacnes tarat, tak si najskor zisti fakty a ceny. PS: Cena najmu je rozna, da sa zohnat za 5 tisic, ale aj za 25 tisic, taktiez mozeme uvazovat o byt v osobnom vlastnictve a podobne...
-
erytrocyt
VIP
Okej Hojko, ja sa tu s tebou nejdem hádať, a nevyhýbam sa odpovedi. Dobre, povedzme že si približne vypočítal mesačné príjmy a výdavky pre trojčlennú rodinu a z 25 000 sa dá vyžiť.
No nezapočítal si to, že mladý policajt si potrebuje zariadiť byt, kúpiť veci do domácnosti, obliesť sa, obliesť svoje dieťa, manželku.
Čo sa týka sunaru, piškót, a vecí ktoré si menoval, nie, nie je to zanedbateľná položka a určite to nie je do 500 Skk. Balenie 600 g sunaru ťa vyjde na 323 Skk, a to balenie ti vydrží max.3-5 dní, záleží na tom, aké staré dieťa máš, či už prijíma aj inú stravu.
http://www.mojalekaren.sk/sunar-premium-600g/
Hojko, nič v zlom, keď máme diskutovať, nechaj si výrazy že táram a pod.
To tu robia malé deti s pieskom miesto mozgu, tak od teba očakávam seriózny prístup.
Ale tu je otázka, ktorý policajt v takomto veku (má mladú manželku, malé dieťa) zarába 25 000 Skk. No o takom neviem.
//včera som sa nevyhýbal odpovedi, bol som už unavený, chcel som trošku pospať.
No nezapočítal si to, že mladý policajt si potrebuje zariadiť byt, kúpiť veci do domácnosti, obliesť sa, obliesť svoje dieťa, manželku.
Čo sa týka sunaru, piškót, a vecí ktoré si menoval, nie, nie je to zanedbateľná položka a určite to nie je do 500 Skk. Balenie 600 g sunaru ťa vyjde na 323 Skk, a to balenie ti vydrží max.3-5 dní, záleží na tom, aké staré dieťa máš, či už prijíma aj inú stravu.
http://www.mojalekaren.sk/sunar-premium-600g/
Hojko, nič v zlom, keď máme diskutovať, nechaj si výrazy že táram a pod.
To tu robia malé deti s pieskom miesto mozgu, tak od teba očakávam seriózny prístup.
Ale tu je otázka, ktorý policajt v takomto veku (má mladú manželku, malé dieťa) zarába 25 000 Skk. No o takom neviem.
//včera som sa nevyhýbal odpovedi, bol som už unavený, chcel som trošku pospať.
-
mastermind
VIP
ja som dostal pokutu za fajcenie na zastavke, ked som cakal na elektricku, bol som si vedomy zeto zakazane je, tak som proste zaplatil pokutu a uvedomil si ze to je moja chyba, ale ajtak som cakal ze raz tak ci tak to muselo prist...Dieg0 napísal:Ano sheep bolo to tebe ospravedlnujem sa.Svoj nazor som uz vyjadril a myslim ze respekt budem mat maximalne u kuklacov ... pochodny su o nicom.Minule v hradku pred skolou fajcil kamarat ktory mal podotykam 18.Policajt vytiahol fotak odfotil si ho popytal meno.ze bude mat podrb za znecistovanie prostredia lebo fajci.Co si o tom myslis?Podla mna je to dobry blabol
a ten tvoj pripad mi pripada dost divny, policajti zvyknu fotit auta alebo znacky, a uz vela krat som fajcil pred fizlami kde tade a nic sa nestalo...
-
Runes
Addict
ja som nepovedal ze si sprosty ale naivny to je rozdiel lebo ukradnu 1x dobre berem 2 x mato uz tak nastve ze sa ani sam k bicyklu nebudem vedet dostat jak ho zabezpecim
a hojko 16500 ??? to je hadam maximum nie ??? lebo sesterka dostala tusim 6500 aj suseda dako tak a mesacne dostava 5500 s tym ze robila na poste neviem kolko takze tak keby manzel nebol Taxikar tak nefim nefim
a hojko 16500 ??? to je hadam maximum nie ??? lebo sesterka dostala tusim 6500 aj suseda dako tak a mesacne dostava 5500 s tym ze robila na poste neviem kolko takze tak keby manzel nebol Taxikar tak nefim nefim
Erytro : nejak ako kukam zda sa mi ze niesom jediny kto si mysli ze sa vyhyba odpovediam ... a este jedan taka vec.Teraz ides presne ako nasi policajti.Keby som normalnemu cloveku ktory sa berie ako rovnocenny povedal ze tara hluposti bud by si uvedomil ze ich tara alebo keby netaral tak by povedal ze nech si nevymyslam.Ovsem ty mi hned pohrozis "pokutou".Takze vies co mi mozes hovorit o serioznom pristupe ked ho sam nepoznas.
Sheep : vzdy ked ma niekto chyti v nejakej zlej situacii v prvom rade o poviem je prepacte uz sa to nestane.Trebars minule ma chytil ucitel fajcit pod schodami v skole.Porozpraval mi ze je za to pokuta 30000 a ze neporusujem skolsky poriadok ale zakon.Dorozpraval a povedal som mu svoje meno lebo ho chcel a potom som sa mu ospravedlnil a povedal ze uz sa to nestane.Vies co som z toho mal?Nic absolutne aj ked to bol jeden z najhorsich ucitelov.Nepovedal to ani triednemu a nehal to tak.
A este k tomu fotaku.Ja nemam velke skusenosti s policajtmi este si ma nefotili ale je to tak.Nepotrebujem si vymyslat bachorky.Skusim od toho kamarata zistit podrobnosti a napisem sem ok?
Runes : Prepac ale ja neviem preco zaraba kolko zaraba
.On je proste na kriminalke neviem ako dlho tam robi.Ale minimalne 15 rokov to bude urcite to som si isty opytam sa.
Sheep : vzdy ked ma niekto chyti v nejakej zlej situacii v prvom rade o poviem je prepacte uz sa to nestane.Trebars minule ma chytil ucitel fajcit pod schodami v skole.Porozpraval mi ze je za to pokuta 30000 a ze neporusujem skolsky poriadok ale zakon.Dorozpraval a povedal som mu svoje meno lebo ho chcel a potom som sa mu ospravedlnil a povedal ze uz sa to nestane.Vies co som z toho mal?Nic absolutne aj ked to bol jeden z najhorsich ucitelov.Nepovedal to ani triednemu a nehal to tak.
A este k tomu fotaku.Ja nemam velke skusenosti s policajtmi este si ma nefotili ale je to tak.Nepotrebujem si vymyslat bachorky.Skusim od toho kamarata zistit podrobnosti a napisem sem ok?
Runes : Prepac ale ja neviem preco zaraba kolko zaraba
-
Shark NX
Addict
DiegO skaces do nepraveho ... moc by som stastie nepokusal ...
Odpovediam sa nevyhybal ale siel spat ... jak odoslal prispevok tak sa odpojil z ICQ
A k tomu dietatu ... Hojko ... tu stravu si vypocital jak pre skrecka ... vies kolko taky prcek zje?? To je cisty vysavac
Tu sumu za stravu zdvojnasob alebo aj viac + ber pod uvahu to ze ochorie.
Spoluziak si teraz "vytvoril" jedno a zije aj z priatelkou u seba doma ... Sice ho zivia rodicia ale aj tak idu z posledneho a jeho matka ma 25 aj otec 25
Ale dost OT
Odpovediam sa nevyhybal ale siel spat ... jak odoslal prispevok tak sa odpojil z ICQ
A k tomu dietatu ... Hojko ... tu stravu si vypocital jak pre skrecka ... vies kolko taky prcek zje?? To je cisty vysavac
Tu sumu za stravu zdvojnasob alebo aj viac + ber pod uvahu to ze ochorie.
Spoluziak si teraz "vytvoril" jedno a zije aj z priatelkou u seba doma ... Sice ho zivia rodicia ale aj tak idu z posledneho a jeho matka ma 25 aj otec 25
Ale dost OT
-
erytrocyt
VIP
Dieg0, prepáč za prostorekosť, ale opýtam sa ťa. Si dilino?
Včera som už šiel spať, ak by som sa vyhýbal odpovediam, tak asi by som do tejto témy dnes nič nenapísal, že? Ono prepáč, ale ja mám aj iné povinnosti ako je škrabanie si vajec a prdenie do stoličky pred počítačom.
To že som diskusiu včera prerušil, neznamená, že som ju ukončil.
Včera som už šiel spať, ak by som sa vyhýbal odpovediam, tak asi by som do tejto témy dnes nič nenapísal, že? Ono prepáč, ale ja mám aj iné povinnosti ako je škrabanie si vajec a prdenie do stoličky pred počítačom.
To že som diskusiu včera prerušil, neznamená, že som ju ukončil.
erytro nic proti ale nepisal som ze si to myslim sam ... Je mi jasne ze si starsi mas viac rozumu ako ja.Je to dane prirodou a nemam proti tomu nic.Mimochodom nevravel som nic o skonceni diskusie to neviem kde si si vytiahol.Vravel som o tom ze ti nieco napisem a zacnes bez ohladu na moj prispevok pisat uplne nieco ine
.Napriklad na moju druhu polovicu prispevku si vobec nebral ohlad a neobhajil si sa.Ani si to nekomentoval.Je to fakt tak ze nepoznas seriozny pristup?
erytro : trebars nieco taketo "... a este jedan taka vec.Teraz ides presne ako nasi policajti.Keby som normalnemu cloveku ktory sa berie ako rovnocenny povedal ze tara hluposti bud by si uvedomil ze ich tara alebo keby netaral tak by povedal ze nech si nevymyslam.Ovsem ty mi hned pohrozis "pokutou".Takze vies co mi mozes hovorit o serioznom pristupe ked ho sam nepoznas."
Co mi na to povies?Sam mi povies ze ked sa spravas k policajtovi normalne tak je k tebe tiez normalny.Ale ked si teba zoberem ako policajta na tomto fore a mna obycajne obcana.Sa mi vhrazas pouzitim moderatorskych pomocok za to ze napisem svoj nazor
EDIT : // Ad sharknx : ja viem ze je to rozdiel
.A kedze som nepindal ale vyjadril som iba svoj nazor stale cakam odpoved 
Co mi na to povies?Sam mi povies ze ked sa spravas k policajtovi normalne tak je k tebe tiez normalny.Ale ked si teba zoberem ako policajta na tomto fore a mna obycajne obcana.Sa mi vhrazas pouzitim moderatorskych pomocok za to ze napisem svoj nazor
EDIT : // Ad sharknx : ja viem ze je to rozdiel