Slovenska Posta dodanie balika
Re: Slovenska Posta dodanie balika
nič viac netreba? len občiansky a číslo zasielky?
Chcem sa spýtať ked mi balík posielali v sobotu tak kedy mi príde ?
Ak sa nachádzaš v tom istom meste, z ktorého bol balík odoslaný, tak to môžeš mať už dnes, ak sa nachádzaš ďalej, mal by si ho mať v utorok-stredu.
Zásielka bola podaná na pošte Partizánske 7, Nitrianska 1771, 95803 Partizánske
Ak sa nachádzaš v Partizánskom, tak to môžeš mať už dnes, ak sa nachádzaš ďalej, mal by si ho mať v utorok-stredu.
A keď vieš číslo zásielky, cez stránku pošty si môžeš sledovať pohyb.
A keď vieš číslo zásielky, cez stránku pošty si môžeš sledovať pohyb.
Dobre dakujem pekne
no lenže nan tej stránke su ako spomalený
ked som to raz sledoval tak tam napísali že zásielka prezvzaná možno hodinu po tom ako som to dostal
Kým je to hodinu, je to ešte dobré.. ja akurát minulý týždeň niečo zasielal cez UPS, pánko si balík vyzdvihol okolo 9h ráno a v systéme bolo zaznačené, že to odo mňa prevzal až o 18:50.. 
Pravdepodobne ten Tvoj balík zadávali do systému až keď sa vrátili z rozvozu balíkov, prišli naspäť na poštu a tam zadali, že si si ho prevzal a že ho nedoniesli naspäť.
A v lete, keď mi mal byť doručený balík cez Slovenskú poštu, čakal som týždeň ako blbec poštára, nikde nič, ani zmienka, potom ma to nasralo, pozrel som na web a ten balík bol už asi 4 dni na hlavnej pošte, tak som len s číslom zásielky šiel na poštu, či tam niečo také majú.. a našťastie mali.

Pravdepodobne ten Tvoj balík zadávali do systému až keď sa vrátili z rozvozu balíkov, prišli naspäť na poštu a tam zadali, že si si ho prevzal a že ho nedoniesli naspäť.
A v lete, keď mi mal byť doručený balík cez Slovenskú poštu, čakal som týždeň ako blbec poštára, nikde nič, ani zmienka, potom ma to nasralo, pozrel som na web a ten balík bol už asi 4 dni na hlavnej pošte, tak som len s číslom zásielky šiel na poštu, či tam niečo také majú.. a našťastie mali.
ja tiez tak, ked mi prisiel bajk, z nemecka do kosic bol v preprave kratsie, ako mi ho drzala slovenska posta na sidlisku 
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
plati to ja v tom pripade ze mi poslali mail o doruceni zasieky na postu? staci sa preukazat obcianskym?
/reagoval som na beardiho odpoved
Kto Ti poslal mail o doručení na poštu?
Pošta, že ho má u seba na pobočke? Či?
Každopádne číslo balíka a preukaz totožnosti Ti musí stačiť.. tiež už som tak bol vyberať balík.. niekoľko dní som čakal na poštárku, prípadne lístok v schránke, že som nebol doma.. a nič, tak som šiel na poštu s číslom balíka a tetuška mi ho dala. Ak máš číslo balíka, vieš si overiť jeho polohu cez web pošty.
Každopádne číslo balíka a preukaz totožnosti Ti musí stačiť.. tiež už som tak bol vyberať balík.. niekoľko dní som čakal na poštárku, prípadne lístok v schránke, že som nebol doma.. a nič, tak som šiel na poštu s číslom balíka a tetuška mi ho dala. Ak máš číslo balíka, vieš si overiť jeho polohu cez web pošty.
hej, ten papierik je nepodstatny, zo schranky ho moze vyfuknut vietorYos napísal:plati to ja v tom pripade ze mi poslali mail o doruceni zasieky na postu? staci sa preukazat obcianskym?
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Notifikacny system SP mi poslal mail, ze moja zasielka XXXXX je na danej poste. Cize staci to cislo zasielky a OP. Vdaka:)
Stačí ti aj samotný OP...