Kto nevidel, neuveri Kvoli 400 CZK bolo treba zaplatit vyse 600 Skk len za prevody.
Ma niekto podobne skusenosti ? Akoze nenormalne platit za prevody vyse ako za prevadzanu sumu
Budem si u nich stazovat
je to uplne normalne. pri posielani penazi do zahranicia banka-banka su poplatky obrovske. neoplati sa to. ked daco kupujes je lepsia kreditka. ked si platil bolo by lepsie v CZ banke dat prikaz to by bolo okolo 50,- alebo spravit to iste na ceskej poste.
Hm, no pri medzistatnych prevodoch platis vydavky tvojej banky aj banky prijimatela, ak to prijimatel neuhradi za teba (malo by to byt v moznostiach), vychadza to, co som sa pytal vo VUB priblizne na tych 600sk. Do CR jedine cez CSOB
hojko napísal:Holubar: CSOB do CSOB chapem, ale co ak mam CSOB a idem posielat napriklad do inej banky??? Ako je to v tom pripade s poplatkami???
tak isto. Ja som to len zle napisal. Medzi CR a SR je najvyhodnejsie v ramci CSOB. Inak je CSOB uplne na hovno. Bol som nuteny zalozit v ceskej CSOB ucet a asi este ani raz som z tej banky nemal dobry pocit. Na hovno IB, pracovnicka co nevie odpovedat na zakladne otazky, dva krat som sa za jeden tyzden nedovolal na sluzbu kontakt, pomale bankomaty, malo bankomatov...bud ja mam smolu, alebo je to uplne tragicka banka. Neviem sa dockat ako zrusim ten ucet
Holubar napísal:tak isto. Ja som to len zle napisal. Medzi CR a SR je najvyhodnejsie v ramci CSOB. Inak je CSOB uplne na hovno. Bol som nuteny zalozit v ceskej CSOB ucet a asi este ani raz som z tej banky nemal dobry pocit. Na hovno IB, pracovnicka co nevie odpovedat na zakladne otazky, dva krat som sa za jeden tyzden nedovolal na sluzbu kontakt, pomale bankomaty, malo bankomatov...bud ja mam smolu, alebo je to uplne tragicka banka. Neviem sa dockat ako zrusim ten ucet
Mas smolu. Mam CSOB uz sest rokov a nepamatam si ze by som za tu dobu narazil na najaky problem.