Slovenskí Branci
Re: Slovenskí Branci
Dobre odvolavam, na skolach sa ucime absolutnu pravduDEVZYO1G napísal:keby len s telesnou
co poznam ludi z mojej zakladky ktory su teraz hrdí kotlebovci, tak v skole nepatrili k prave tym najsikovnejsimale o skole radsej nic, lebo pride butthead a skonstatuje ze sa tam aj tak ucia bludy, takze to je v podstate irelevantne
Inak pan kapitan sa uz dufam total odpisal
haha no to urcite. slovensky volic je specificky v tom, ze ked si raz nejakeho politika zamiluje, tak by mu bol schopny odpustit aj keby sa vyspal s jeho zenou.
-
mumbojumbo
Light Expert
Ked ale slovakovi vojde politik do chladnicky a zoberie mu pivo a salamu vtedy sa koncia vsetky zarty a dokaze sa nasrat aj nanho. Takze dufajme ze Fico zdvihne dane na alkoholM142 napísal:haha no to urcite. slovensky volic je specificky v tom, ze ked si raz nejakeho politika zamiluje, tak by mu bol schopny odpustit aj keby sa vyspal s jeho zenou.
Sledujete nové kauzicky? Pekne sa nám vyfarbuju...
Ja som si ich všímal už dlhšie. Oficiálne akože neutrálne, ale rozrobis si to na členov, sleduješ pár stránok a samé zle USA, Putin hrdina a všetky tie rusofilne sračky, niekde mixnuté s ĽSNS.
Katastrofa. A toto nám tu beha a tipujem, že materiálne ak už nie sú tak promptne budú vybavení zo zahraničia.
Katastrofa. A toto nám tu beha a tipujem, že materiálne ak už nie sú tak promptne budú vybavení zo zahraničia.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To bude ale prúúser keď nejakého chlapca zoberú rodičia na dovču do Chorvátska.V kompetencii mi zverenej vyhlasujem pohotovosť najvyššieho stupňa v celom SB. Vzhľadom na situáciu v Sýrii ktorá môže ešte viac zhorsiť vzťahy s Ruskom a vzhľadom na agresívnu politiku USA. Každý branec je povinný si vytvoriť zásoby jedla, pitia, mať pripravenú výstroj a výzbroj v pohotovosti, skompletizovať lekárničku. Čakať na ďalšie rozkazy (ak budú tak budú smerované pomocou alternatívnych zdrojov ktoré máme ako vedenie SB zabezpečené). Je zakázané dlhodobé cestovanie do zahraničia, odchod z SB sa v čase pohotovosti berie ako vlastizrada a dezertérstvo. Tieto informácie nevynášať von! Navonok treba fungovať akoby nic. Predseda SB a najvyšší veliteľ síl SB.
Tak predsa niekto zradil 
najnovsie sa zacali vozit aj v BVPckach. asi im nestacilo v Arme. a tych dospelych z nich pozvali na stakancik vodky pri otvoreni europskej centraly samotni Nocni vlci. ucastou SB len potvrdili, ze su oni neutralni a urcite pojdu aj na besiedku aj na Hviedzdoslavovo namestie.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... y-zlyhali/
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... y-zlyhali/
Tá základňa Nočných vlkov je pekný prúser. Hľa, nedávno som písal:
Ako toto fakt nie je sranda a z krajín EU sme pre Rusko najľahší cieľ, na čo máme už rukolapný dôkaz.
Sme najnáchylnejší z EÚ veriť konšpiráciám a máme slabučké školstvo. Formálne sme v NATO a EÚ až kým občanom a niektorým politikom neprepne a pokúsia sa o referendum o vystúpení z čohokoľvek. Od toho je už len krok k tomu, aby sa zopakoval scenár z Ukrajiny.begbeee napísal:Katastrofa. A toto nám tu beha a tipujem, že materiálne ak už nie sú, tak promptne budú vybavení zo zahraničia.
Ako toto fakt nie je sranda a z krajín EU sme pre Rusko najľahší cieľ, na čo máme už rukolapný dôkaz.
Ehm mozno som trosku vytrhnuty z kontextu, ale v com je nebezpecne to muzeum, resp. preco tak lezi mnohym v zaludku? Nejaka vychodna propaganda?
Samozrejme, že si vytrhnutý z kontextu.
to muzeum, ma rovnaku vyzbroj ako stale pouzivaju OSSR. netreba zabudnut na to, ze ISIS pouzival T-34. rovnaky tank z muzea behal pri demonstracii Budapestou. preto.
Cize spravne chapem, vrasky vam robi akysi starsi tank ktory je schopny sa pohnut? Maju ho zaobstarany nejak ilegalne? Ak ano, som si isty ze dlho jazdit nebude 
Nie. Mne vrásky robia ľudia ako ty. Vzdelania sa im nedostalo a hodnôt tiež nie. Ja síce dúfam, že nie, ale ak sa raz dožijem, že budeme mimo EÚ v sfére vplyvu Ruska, tak veľa z vás vytriezvie. Ale to už bude neskoro.Hegy napísal:Cize spravne chapem, vrasky vam robi akysi starsi tank ktory je schopny sa pohnut? Maju ho zaobstarany nejak ilegalne? Ak ano, som si isty ze dlho jazdit nebude
mne osobne robi vrasky existencia polovojenskej organizacie, ktora je otovrene proruska a z cvicenia s airsoftovymi zbranami presli na vozenie sa v OTckach. tie im poskytla organizacia, ktora zdruzuje aj ruskych teroristov a dostala ich od Vojenskeho historickeho ustavu. takze vlastne na statnom majetku cvicia ludia, ktori vyhlasuju, ze su proti nemu a su pripraveni strielat na clenov jeho ozbrojenych sil, ktori sa nepridaju ku nim ci ku Rusom.
z diskusie na facebooku :
ak ustav tohto statu zapozicia techniku subjektu, ktory je ohrozenim svojim financovanim (neviem kto to tu vykrikal o cudzich agentoch z mimovladok, ked toto je financovane priamo statom, voci ktoremu mame zavedene sankcie za porusovanie medzinarodnych prav). Zapozicanie techniky na propagandu subjektu, ktory nekona v zaujme obcanov SR, ale v zaujme obcanov RF, ktora nie je ani nas bezpecnostny spojenec, je nepripustne.
Z diskusie na facebooku: Slovensko začína vykazovať znaky nefunkčného štátu.
Wtf, clovece sadni si, nadych vydych. Neviem sice o com teraz bluznis ale asi si si ma s niekym splietolbegbeee napísal:Nie. Mne vrásky robia ľudia ako ty. Vzdelania sa im nedostalo a hodnôt tiež nie. Ja síce dúfam, že nie, ale ak sa raz dožijem, že budeme mimo EÚ v sfére vplyvu Ruska, tak veľa z vás vytriezvie. Ale to už bude neskoro
PS: odkial a co vies o mojom dosiahnutom vzdelani a o mojich hodnotach, pozname sa?
Spät ku teme, chapem spravne ze ide o akusi organizaciu s RF korenmi, ktoru dotuje Slovensko vojenskou technikou, hoc nefunkcnou? To uz je pre mna zrozumitelnejsie a tiez sa mi to nepaci. Otazkou ostava, ci bol poruseny zakon alebo nie, je tam nejake podozrenie?