Slovensko má talent
-
Menojenanič
Expert
-
Thrash/Death
Star
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hydrorock- zaujimave vystupenie
Emil- Zaujimave ale podla mna nepostupi
Team SX- Dost dobre
Kuzelnik- take suche
Kesaj Chave- Ti chlapci boli fakt dobru inak take divne
Jozef Szipos- Brutalne dobre 9.9/10
Rony- Tiez velmi dobre, dufam ze postupi
Patrick -
Zomrieeeees 
Karate - (nevidel som)
Anabela - (nevidel som)
Emil- Zaujimave ale podla mna nepostupi
Team SX- Dost dobre
Kuzelnik- take suche
Kesaj Chave- Ti chlapci boli fakt dobru inak take divne
Jozef Szipos- Brutalne dobre 9.9/10
Rony- Tiez velmi dobre, dufam ze postupi
Patrick -
Karate - (nevidel som)
Anabela - (nevidel som)
No ja by som do finale poslal karatistov, konecne nejake svizne vystupenie, na konci este chalani ukazali, ze maju zmysel pre srandu a bavili aj po skonceni svojho cisla 
Ten grgajuci chalan ma prekvapil originalnym podanim, ale nikdy mi to neprislo smiesne, takze neviem
Kuzelnik zaujal akurat finalnym cislom s mecom, ostatne boli pre mna ako "hobby kuzelnika" priehladne
Ta posledna spievala dobre, ale toto nie je spevacka sutaz.
Takze druhe postupove miesto je zatial u mna volne, dobre by ho mohol vyplnit futbalista alebo beatboxer, ti boli tiez fajn
//MP4-24: ja nie, podla mna lepsie bolo to, kde bol Cervienka. Teraz to bolo pre mna trochu nudnejsie.
//no uz som sa bal, ze to bude cele na nic, ked postupi grgajuci chlapec, ale nastastie to dopadlo dobre
Ten grgajuci chalan ma prekvapil originalnym podanim, ale nikdy mi to neprislo smiesne, takze neviem
Kuzelnik zaujal akurat finalnym cislom s mecom, ostatne boli pre mna ako "hobby kuzelnika" priehladne
Ta posledna spievala dobre, ale toto nie je spevacka sutaz.
Takze druhe postupove miesto je zatial u mna volne, dobre by ho mohol vyplnit futbalista alebo beatboxer, ti boli tiez fajn
//MP4-24: ja nie, podla mna lepsie bolo to, kde bol Cervienka. Teraz to bolo pre mna trochu nudnejsie.
//no uz som sa bal, ze to bude cele na nic, ked postupi grgajuci chlapec, ale nastastie to dopadlo dobre
-
ledenaster
Medium Professional
dobre že šiel rony ..........rony je fakt talent aj ked radšej by som si pozrel patrika lebo ja som skorej za srandu ako za tvrdy rock ..............ale proste to čo vie patrik vie každe 5 dieťa ........v triede to vedia asi 4 spolužiaci ...samozrejme po jeho prvom vystupeni bola v triede grgacia situacia
...........ale na tom roniem vidno že ho to bavi a že maka tvrdo
ledenaster ake mal vystupenie ja ich po mene nepoznam ale podla toho čo robili
teda večinu
ledenaster ake mal vystupenie ja ich po mene nepoznam ale podla toho čo robili