no tak tento zapas nerobila chyby obrana ale urobil jednu chybu Vlasto.... aj mne to bolo luto... nechcel som tomu verit... ale nevadi, nabuduci rok im to vratime aj s urokmi
sme mlady team a mame toho vela pred sebou
Tak ty si jasnyKibo napísal:urcite to bol neprijemny gol, ale aj v tvojom videu bolo jasne vidiet ze za ciarou bol, aspon z 3/4... krasne to vidiet od 2:12 ked to ukazu uplne spomalene...
to neaml byt gol určite nebol celým objemom. Tak toto proste rozhodca nemal uznat.addictor napísal:myslite si, ze ten gol v predlzeni bol gol...??? ja si myslim, ze po takomto zapase uznat takyto gol bola totalna blbost zo strany Marusina...a takto skoncit nasu krasnu Martinsku seriu...![]()
BTW: tu je ten gol IMHO bol cely cas na ciare
nechapes ale nebol a keby je keby . Keby pes nes.al tak by ho roztrhlo. A to biele tam má byť. To máš tak ako ked dáš žrdku a čo ked mala byt brána o pár centimentrov doprava tak to by bol gól . Vieš ako to je prvidlá nepustia .Retne napísal:No kedze som zase nepochopil, tak mi aspon na jedno odpovedzte, islo by to dalej do branky ak by sa to neodrazilo od tej bielej kraviny?
Jedna otazka jedna odpoved, psy ma teraz nezaujimaju... ano pravidla su pravidla, rozhodca urobil chybu ale nie v tom ze odpiskal gol, ale v tom ze dovolil hrat s takymi brankami, niekto tu hovoril ze tam ma byt pristor 10 cm, kde je ? Ako moze vobec Martin dat taketo branky do ktorych ked puk jasne smeruje a odrazi sa von este pred tym ako prejde cez ciaru, je to kusa nezodpovednee vobec nieco take postavit.Arthas06 napísal:nechapes ale nebol a keby je keby . Keby pes nes.al tak by ho roztrhlo. A to biele tam má byť. To máš tak ako ked dáš žrdku a čo ked mala byt brána o pár centimentrov doprava tak to by bol gól . Vieš ako to je prvidlá nepustia .
A čo mal akože vymenit branky či čo ved branky sú dobré, a to mal akože rozhodca vymeniť bránky ved tak ich mohli upozornit hráči TrenčínaRetne napísal:Jedna otazka jedna odpoved, psy ma teraz nezaujimaju... ano pravidla su pravidla, rozhodca urobil chybu ale nie v tom ze odpiskal gol, ale v tom ze dovolil hrat s takymi brankami, niekto tu hovoril ze tam ma byt pristor 10 cm, kde je ? Ako moze vobec Martin dat taketo branky do ktorych ked puk jasne smeruje a odrazi sa von este pred tym ako prejde cez ciaru, je to kusa nezodpovednee vobec nieco take postavit.
A ten puk sa neodrazil od zeleznej konstrukcie... to je Vam martincanom hadam jasne...
looooooooooooooooool ti piješRetne napísal:Chlapi, co je branka? Zelezna konstrukcia. To ze su v nej tie gumene veci, ktore v nasom pripade zabranili preniknutiu puku kompletne za branku je len mala iskricka ktora vam neda priznat si ze to bolo regulerny gol.
Co by potom hovorili Trencania ak by to neuznal a prehrali by... V tomto tahate za kratsi koniec a chapem vas ze ste s tym dost emocne spati, ale tak rozhodca urobil ako urobil, gol nebol v branke no ani gumy neboli take ako maju byt, keby boli gumy take ako maju byt vojde to tam cele...
Urazil som ta nejako? Tak sa nabuduce neopovazuj mi hovorit do pijanov a ako ti to mam napisat, ze by bol zaciaroU ale ti sedklaci nevedia poriadne branky postavit tak preto nebol.Arthas06 napísal:looooooooooooooooool ti piješpriznaj sa
tak toto som este nepocul tak ti povies ze to bol regularny gol a ete aj povies ze nebol za ciarov
Ak by jeho trajektoria smerovala o brany a bolo by jasne ze kvoli necistote ju zmenil, vtedy rozhodca moze uznat gol, btw nieco podobne sa stalo aj na MSmystique napísal:RETNE - teoreticka otazka - hrac vystreli na prazdnu branu, puk ide do nej ale tesne predtym nez prejde za ciaru poskoci na lade (necistota, atd) a ide mimo - uzna rozhodca alebo nie ? Odpovedz na jednoduchu otazku...
Ale tak ked si nevedia priznat prehru, mna to len baviDrago napísal:Neviem co riesite, seriu uz to nevrati
Presne tak už nato serme.Drago napísal:Neviem co riesite, seriu uz to nevrati a popravde som rad, ze som sa nedozvedel kto by vyhral ak by rozhodca ten gol neuznalteste sa na semifinale, to bude hokejik, Slovan si doma pyta za listok 350...kkti