Sluchadla +- 100eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sluchadla +- 100eur

Príspevok od používateľa johny541 »

Ako neviem ale čo som sa ja stretol s lepšími obchodmi pre audio, tak nemali nikdy problém ísť s cenou dole. Hovorím teraz o obchodoch ako sluchatka.net alebo kohut audio. Nechcem tu naozaj robiť reklamu ale iba úprimne poradiť, že sa tam oplatí kupovať, lebo majú veľmi dobrý prístup a sú ústretoví ak vidia, že človek má noazaj záujem. Prípadne ti pribalia nejakú pozornosť, ako náhradné náušníky alebo štuple. Mne sa to už stalo a veľmi si pochvaľujem takýto prístup a vtedy ma tie peniaze až tak netrápia, ak viem, že idú do správnych rúk.Takto si každý obchod môže získať veľmi dobrú reputáciu aj keď to trvá nejaký ten čas.

Ale bolo tam aj štastie - že mali tie slúchadla uź predané :) :D Naozaj budem rád, ak potom napíšeš pár slov, celkom sa teším, pretože ma zaujali a aj keď teraz idem do iných, tak možno do budúcna na iné účely :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Soviet napísal:Mam ich uz pri sebe, avsak az ked pridem domov z roboty, tak vecerom rozbalim a otestujem co a ako a zajtra nieco napisem kratke prve dojmy :)
Hlavne im daj čas. Sluchadla potrebuju na rozohratie niekoľko desiatok (stoviek) hodin. Až po čase si membrana "sadne" a zvuk sa ustali. Po rozohrati sa zvuk zlepši. Sice nijak vyrazne, ale nejaky rozdiel tam bude (spevni sa bas atd.). Samozrejme bezprostredne dojmy tiež radi privitame.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak mini ale fakt mini recenzia z terajsieho cca 50min pocuvania a pouzivania :)
Co sa tyka dizajnu, tak su perfektne a taktiez perfektne sedia aj na hlave. Nastavit si ich kazdy moze podla svojej potreby ako len chce a drzia fakt kvalitne. Kludne by som si mohol vypiect metal a "headbangovat" a udrzali by sa na hlave, kedze som to uz cca testoval aj tak :P
Kus ma zaskocila kriklava farba kabla, ale inak pohoda. Nic vazne sa nedeje, kedze su cele zladene cierno-"kriklavo", tak to chapem. Tie koncovky veru su nie vyriesene moc stastne. Ta, ktora ide do sluchadiel, ta je v pohode. Horsie je to s tou, ktora ide do prehravaca. Nieje riesena Lkovito a pri dlzke celej koncovky to kus na mp3ke vadi. Uvidim v praxi pri cestovani, ale zatial mam z toho zmiesane pocity. Potesili taktiez tie rozne velkosti kablov. 1m je default a ten mi vypada, ze aj bude stacit. Sklamala ma jedna vec a tou je ovladanie hlasitosti na kabli. Nefunguje spolu s prehravacom ci PC. A aj keby, tak je dost blbo umiestneny. Ale az tak ma to netrapi. Len kus sklamanie

No a teraz co to k zvuku. Zapojil som do Mp3 a hrala mi akurat daka pesnicka trochu kvalitou dole, tak som sa zlakol, ze co to. Avsak po prepnuti na Pendulum 320kbps sa vsetko dalo na spravne kolaje. Bassy su na moje pomery ciste. Kusok sa treba vsak pohrat s equalizerom,, aby si clovek nastavil podla svojho gusta tie sluchatka. Mozno by bol kus problem pri mp3ke bez equalizeru, kedze mne na Sansa Clip bolo kus treba zdvihnut vysky a bassy aby to malo ten spravny rytmus podla mojho gusta. Zajtra pravdepodobne budem behat po meste, tak uvidim na viacerych pesnickach ako sa budu javit. Ale potrebuju rozohrat, to je jasne. Pri K450 som cital, ze to bolo okolo 70hodin, takze dam im casu.
Co sa tyka okolia, tak pri normalnej hlasitosti nepocujem uz ani prd. Mozem si kludne rozpravat co chcem, proste sa nepocujem :) Tesnia teda fakt super. Pri takej kusok viac ako akuratnej hlasitosti a "simulacii zalozenia na hlave prikrytim rukou" ich do okolia pocut minimalne. Co ma tesi taktiez. Zatial spokojnost.

Kedze nepisem ziadne recenzie, takze tazko daco teraz napisat, aby to zaujalo citatelov :)
Ale celkovo prvy dojem s minimalnym pocuvanim hodnotim cca 8/10. Uvidime casom.
Napísať odpoveď