sluchadla 50-60e
-
likvidator
Amateur
sluchadla 50-60e
zdravim mal by som v plane kupit nejake nove sluchadla.. hudbu budem pocuvat hlavne DnB , Dubstep , House ale sem tam aj nejaky rock takze nech maju nejake slusne basy ( ale zas ziadne extra prebasovane nechcem ) otvorene sa na ten styl moc nehodia zevraj takze najlepsie aby boli uzatvorene alebo polootvorene...
hudbu budem pocuvat cez notebook a v blizkej buducnosti aj cez nejaky ten smartphone..
cena cca 50-60e a ked tak by som este pridal nejakych 10e keby je nejaky podstatne lepsi kus za tu cenu 70e.. proste nieco najlepsie v pomere cena/vykon na dizajne mi nejak moc nezalezi
hudbu budem pocuvat cez notebook a v blizkej buducnosti aj cez nejaky ten smartphone..
cena cca 50-60e a ked tak by som este pridal nejakych 10e keby je nejaky podstatne lepsi kus za tu cenu 70e.. proste nieco najlepsie v pomere cena/vykon na dizajne mi nejak moc nezalezi
-
Ryan Giggs
VIP
Re: sluchadla 50-60e
To si sa dočital nejaky nezmysel. Kvalita basov s tym či su sluchadla uzavrete alebo otvorene nijako nesuvisi.likvidator napísal:takze nech maju nejake slusne basy ( ale zas ziadne extra prebasovane nechcem ) otvorene sa na ten styl moc nehodia zevraj
Keď to chceš aj k mobilu, tak to chceš nosiť aj von, alebo len na doma?
-
likvidator
Amateur
to som blbo napisal som to myslel na styl hudby ze otvorene sa nehodia na DnB , Dubstep.. ale tak neviem ci to je pravda ... a von asi ani nie to sa moc nehodi podla mna , a ten mobil som myslel ako vo vlaku ked idem napriklad
-
Ryan Giggs
VIP
To o štyle hudby je samozrejme tiež nezmysel. S typom konštrukcie to tiež nijako nesuvisi. Každopadne ak to chceš do vlaku a pod. Tak určite je kvôli izolacii lepšie uvažovať o uzavretych.
To odporučanie bude obligatne, Shure SRH440, Audio-Technica ATH-T500. Su to ale domace modely, je preto treba počitať s horšou prenositeľnosťou (rozmery, dlhy a hruby kabel...). Alebo väčšie prenosne Fostex TH-7.
To odporučanie bude obligatne, Shure SRH440, Audio-Technica ATH-T500. Su to ale domace modely, je preto treba počitať s horšou prenositeľnosťou (rozmery, dlhy a hruby kabel...). Alebo väčšie prenosne Fostex TH-7.
-
likvidator
Amateur
trochu som googlil a jednoznacne to vyhravaju tie audio technica ,fostexy vyzeraju v pohode ale su az moc velke a basov nemaju moc a shure sa na elektronicku hudbu nehodia pretoze su uplne vyvazene a basov maju najmenej
sice trochu nad cenu ale snad to bude stat zato zajtra objednavam ak uz nepride lepsi tip.. a vdaka ryan giggs
sice trochu nad cenu ale snad to bude stat zato zajtra objednavam ak uz nepride lepsi tip.. a vdaka ryan giggs
-
Ryan Giggs
VIP
Fostexy a moc veľke? Z tych troch su najmenšie. A Shure basov najmenej nemaju, to prave tie Fostexy. O to su ale kvalitnejšie.
-
likvidator
Amateur
a neni este nejaky podobny typ ako su tie audio technica len o nieco mensie lebo som si to lepsie pozrel a mas pravdu 
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Sennheiser HD 439/HD 449. Tie maju ale trochu horsie spracovanie (lacne plasty).
Alebo Maxell Retro Dj. Cena nech ta nematie, zvuk je na urovni 50 eurovych sluchadiel.
Alebo Maxell Retro Dj. Cena nech ta nematie, zvuk je na urovni 50 eurovych sluchadiel.
-
likvidator
Amateur
tak rozmyslam ci HD 439 alebo tie AT da sa povedat ktore su lepsie ci to uz je v podstate jedno ?
-
Ryan Giggs
VIP
Kvalita zvuku je na podobnej urovni. Ale ako vravim to spracovanie Sennov nie je uplne top, takze s nimi treba zaobchadzat v rukavickach. Maju ale vyhodu odpojitelneho a kratkeho kabla.
-
likvidator
Amateur
tak nakonec volim tie AT tu velkost nejak prekusnem hlavne nech vydrzia dlho