Nazdar, viac menej som rozhodnutý pre slúchadlá AKG K 321. (ak máte nejaký lepší typ, tak môžete kludne poradiť )
Potrebujem ich do piatku, neviete kde ich zoženiem v trenčiasnkom kraji?
Ďakujem.
Alebo Creative EP-630. Pocul som, ze maju uplne rovnaky zvuk ako tie Senny. No kazdopadne to neviem podlozit ziadnymi faktami, len pisem co som pocul. Ja mam tie Creative a som uplne spokojny, za tu cenu su to fakt skvele sluchatka.
Creative EP 630 som mal, ale asi po pol roku začalo blbnúť jedno slúchatko, problém bol s káblom pri jacku, tak som ich dal reklamovať, oni mi vrátili peniaze asi po mesiaci a teras vyberám nejakú alternatívu, samozrejme mi napadlo, že by som si vzal tie isté, tiež som bol snimi spokojný, ale naskytla sa možnosť kúpiť AKG K 321 za približne 20€.
Sapo napísal:Alebo Creative EP-630. Pocul som, ze maju uplne rovnaky zvuk ako tie Senny. No kazdopadne to neviem podlozit ziadnymi faktami, len pisem co som pocul.
Ťažka otazka. Rozdiel k lepšiemu oproti EP 630 tam je (zaleži na zdroji), ale či stoji za 15€ je ťažke povedať. Skôr by som sa priklonil k tomu, že ano no je to subjektivne.
Ryan Giggs napísal: Počul si zle. Nemaju rovnaky zvuk.
No to uz ja posudit neviem, kedze som tie Senny neskusal, no kazdopadne tie Creative hraju viac nez dobre. Ako mne osobne uplne vyhovuju. Mam ich rok a zatial nic neblbne.
ryan: no ja som tam ten rozdiel medzi ep630 a k321p teda moc nepocul, musis mat audiofilske ucho (aboslutny sluch) aby si ten rozdiel tak pocul, a samozrejme tomu neverim.
//a schvalne som si teraz este raz vypocul v roznom poradi/rozne kombinacie, cx300, k321p, ep630, cx500 ... vystup je tascam zvukova karta
Pisal som predsa, že to zavisi na zdroji. Čim lepši zdroj, tym logicky viac počuteľny rozdiel (ja som to počuval na zostave od Marantzu). V autobuse či na rušnej ulici na mp3 počuvanej cez telefon, či mp3 playeri tie rozdiely samozrejme nenajdeš.
Ryan Giggs napísal:Pisal som predsa, že to zavisi na zdroji. Čim lepši zdroj, tym logicky viac počuteľny rozdiel (ja som to počuval na zostave od Marantzu). V autobuse či na rušnej ulici na mp3 počuvanej cez telefon, či mp3 playeri tie rozdiely samozrejme nenajdeš.
a kedze vsetko su to PORTABLE sluchatka, tak asi ten zdroj zvuku bude vzdy mp3 player, mobil atd. cize moze kludne opat kupit ep630 a usetrit 15e
Na tom sa samozrejme zhodneme. Ja som odpovedal na pôvodny dotaz, či je tam rozdiel. Odpoveď na takto položenu otazku je ano. To, že podmienky su take, že to nezaznamena je už o inom. I keď nejde len o zvuk ale o celkovu kvalitu ako taku. A tu by som sa predsa len priklonil k AKG.