Sluchadla
Sluchadla
Uvazujem nad tymito sluchadlami http://itsk.sk/creative-hs-980-fatal1ty ... 43166.html. Mate niekto s nimi skusenosti? Alebo oplatia sa za tu cenu kupit nejake ine ? Vyuzitie by bolo hlavne na hranie hier a pocuvanie hudby.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchadla
Na hry ok, na hudbu sa nehodia. Na hudbu su za tu cenu oveľa lepšie sluchadla. Ak teda nepotrebuješ mikrofon.
fatality sú skvelé na hry, to sa nedá poprieť ale na hudbu v žiadnom, ale v žiadnom prípade
A niesu nejake na taky mix hrania hier a pocuvanie hudby ? Kludne mozu byt aj bez mikrofonu.
-
Ryan Giggs
VIP
Aky je cenovy limit?
45 € ... este jedna vec mali by byt pohodlne aby ma po hodine z toho neboleli usi
-
Ryan Giggs
VIP
A hlavne na hranie hier do tych 45 €? Oplatilo by sa mi kupit tie fatal1ty ?
-
last_knight
Light Professional
som stastny majitel tychto sluchadiel uz nejaky cas a nemozem sa na ne stazovat co sa tyka hier, ako uz bolo spomenute na hudbu nie su velmi vhodne. pokial chces na mix tak koss, alebo gamebirdbmw4595 napísal:A hlavne na hranie hier do tych 45 €? Oplatilo by sa mi kupit tie fatal1ty ?
ok dik vsetkym za help kupim tie fatal1ty 
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 16:46)
Sluchadla dosli a su naozaj uzasne. Keby nad nimi niekto uvazoval tak vrelo odporucam
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 16:46)
Sluchadla dosli a su naozaj uzasne. Keby nad nimi niekto uvazoval tak vrelo odporucam