Slúchadlá tlmiace okolitý hluk
-
patrik.sulyok
Zablokovaný
Re: Slúchadlá tlmiace okolitý hluk
Nakoniec som kúpil tie K 44 za 20 eur. Keď budú dobre tlmiť okolitý hluk, ruch... tak budem spokojný 
-
Ryan Giggs
VIP
Mohol si mat daleko lepsie...
-
patrik.sulyok
Zablokovaný
Ako náhrada za tie Philips SHP2000, myslím, že postačia 
Zdravím...chcel by som poradiť pri kúpe slúchadiel, niake tie fórka som už pobehal, niečo som našiel no neviem tie slúchadlá porovnať.
Cena: +- 50e
Hľadám pravdepodobne uzatvorené slúchadlá on ears, kedže ich budem používať pri cvičení vo fitku, v autobuse, škole no na zvhľade mi niak extra nezáleží...(kľudne sa nechám prehovoriť aj na in ears, len som toho názoru, aj keď neviem či správneho, že predsa len on ears slúchadlá sú na tom v kvalite zvuku a bassov lepšie, nie?)
Hudbu ktorú počúvam je dosť ťažké presne špecifikovať. Často je to metal, DnB, a niečo čo ma dokáže vyhecovať (ciže bassové). No tiež si vypočujem niečo "uchulahodiace", symfónie a pod...
Doteraz som mal Koss porta pro. So zvukom som bol vcelku spokojný, aj keď možno boli trošička prebassované. Tým myslím, že pri väčšej hlasitosti trpela kvalita. Už sú po 2. ročnej záruke, takže smola
Vadilo mi na nich, že okolie počulo čo počúvam, takže aj preto hľadám niečo nové
Ak by sa dali porovnať to aj s nimi, moc by ste mi pomohli 
Našiel som toto:
AKG K518
AKG K430
Audio-technica ATH-SJ55
Fostex TH-5
Fostex TH-7
Cena: +- 50e
Hľadám pravdepodobne uzatvorené slúchadlá on ears, kedže ich budem používať pri cvičení vo fitku, v autobuse, škole no na zvhľade mi niak extra nezáleží...(kľudne sa nechám prehovoriť aj na in ears, len som toho názoru, aj keď neviem či správneho, že predsa len on ears slúchadlá sú na tom v kvalite zvuku a bassov lepšie, nie?)
Hudbu ktorú počúvam je dosť ťažké presne špecifikovať. Často je to metal, DnB, a niečo čo ma dokáže vyhecovať (ciže bassové). No tiež si vypočujem niečo "uchulahodiace", symfónie a pod...
Doteraz som mal Koss porta pro. So zvukom som bol vcelku spokojný, aj keď možno boli trošička prebassované. Tým myslím, že pri väčšej hlasitosti trpela kvalita. Už sú po 2. ročnej záruke, takže smola
Našiel som toto:
AKG K518
AKG K430
Audio-technica ATH-SJ55
Fostex TH-5
Fostex TH-7
-
Ryan Giggs
VIP
Porty maju zaruku doživotnu, to len tak medzi nami.
Ten nazor, že sluchadla s hlavovym mostom zahraju lepšie ako in eary je milny. Je to skôr naopak i keď to neplati absolutne.
Z toho tvojho vyberu su Fostexy minimalne o triedu lepšie ako zvyšok.
Ten nazor, že sluchadla s hlavovym mostom zahraju lepšie ako in eary je milny. Je to skôr naopak i keď to neplati absolutne.
Z toho tvojho vyberu su Fostexy minimalne o triedu lepšie ako zvyšok.
No majú, ale je tam niaky manipulačný poplatok 14e a kedže som myslel, že problém je v Jacku a troška som sa s nimi hral, je tam zásah a bojím sa, že by to boli aj tak vyhodené peniaze 
A z tých Fostexov ktoré? niekde som čítal tvoj príspevok a tuším že Fostex TH-5 mali výraznejšie bassy nie?
A niake in ears by si mi vedel poradiť?
A z tých Fostexov ktoré? niekde som čítal tvoj príspevok a tuším že Fostex TH-5 mali výraznejšie bassy nie?
A niake in ears by si mi vedel poradiť?
-
Ryan Giggs
VIP
Koss ma zaruku bez otazok. Takze zasahovat mozes kolko chces. Mozes ich zlomit aj priamo pred ociami chlapika v servise a musi ti ich vziat. A bud ti ich opravi alebo rovno da nove. A s kodom by to bolo za 5 eur, nie za 14. Staci ak niekto kto kod ma to da reklamovat vo svojom mene.
TH-5 maju basov viac, ale len velmi mierne. Rozhodne to nie su basove sluchadla.
Z inearov Vsonic VC02, Vsonic VSD1 (VSD1S), z basovych Fischer Audio Eterna v2, Fischer Audio Consonance, Sony Mh1C, Klipsch S4, t-jays three.
TH-5 maju basov viac, ale len velmi mierne. Rozhodne to nie su basove sluchadla.
Z inearov Vsonic VC02, Vsonic VSD1 (VSD1S), z basovych Fischer Audio Eterna v2, Fischer Audio Consonance, Sony Mh1C, Klipsch S4, t-jays three.
no jasné
už v tom mám asi jasno konečne
blik
a dajú sa zreklamovať aj bez bločku? s tým poplatkom 14e?
No a niake bassovejšie on ears?
Prípadne, vedel by si niako tie Fostex TH-5 a Sony Mh1C prirovnať ku Koss Porta pro slúchadlám? prípadne ku Koss UR40?
No a niake bassovejšie on ears?
Prípadne, vedel by si niako tie Fostex TH-5 a Sony Mh1C prirovnať ku Koss Porta pro slúchadlám? prípadne ku Koss UR40?
-
Ryan Giggs
VIP
Za 14 eur to mozes reklamovat aj bez kodu.
Ono sa to tazko porovnava, kedze jedny su otvorene a druhe uzavrete.
Kazdopadne Fostexy maju basov podstatne menej, ale idu ovela hlbsie, nemaju taky zahuhlany zastrety zvuk, neporovnatelne detailnejsie vysky a stredy. Su aspon o triedu lepsie.
Velmi dobre su aj Maxell Retro DJ. Z malo penazi velmi vela muziky.
A tie spunty idu kvalitativne este dalej, bezproblemov konkuruju 100 eurovym spuntom.
Ono sa to tazko porovnava, kedze jedny su otvorene a druhe uzavrete.
Kazdopadne Fostexy maju basov podstatne menej, ale idu ovela hlbsie, nemaju taky zahuhlany zastrety zvuk, neporovnatelne detailnejsie vysky a stredy. Su aspon o triedu lepsie.
Velmi dobre su aj Maxell Retro DJ. Z malo penazi velmi vela muziky.
A tie spunty idu kvalitativne este dalej, bezproblemov konkuruju 100 eurovym spuntom.