Sluchatka 30-40€
Sluchatka 30-40€
Zdravim,zvazujem,ze vymenim moje in-eary (nesedia mi v uchu) za domace sluchadla,cenovy strop 30-40 €,zatial som nasiel 3 modely:
Otvorene Sennheiser PX 100 II
Polootvorene AKG K420
Uzavrete Sennheiser HD 218
Pocuvam hlavne punk-rock (Sum 41,Simple Plan,Blink182),ale takisto sem tam aj elektronicku hudbu.
Mate nejake skusenosti s uvedenymi sluchatkami ? Popripade nejake dalsie tipy ?
Otvorene Sennheiser PX 100 II
Polootvorene AKG K420
Uzavrete Sennheiser HD 218
Pocuvam hlavne punk-rock (Sum 41,Simple Plan,Blink182),ale takisto sem tam aj elektronicku hudbu.
Mate nejake skusenosti s uvedenymi sluchatkami ? Popripade nejake dalsie tipy ?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchatka 30-40€
Hovoriš o domacich sluchadlach, ale všetky ktore si vybral su prenosne, nie domace. Takže chceš to aj na von, alebo hľadaš skutočne len na použitie doma? Lebo v tom pripade su tam ini kandidati.
Sorry,v tom deleni sa moc nevyznam,ale prevazne ich budem pouzivat doma (tym myslim na hudbu nie na hry v PC),sem-tam aj na von.Izolacia ma az tak netrapi,hlavne mi ide o zvuk s najlepsim pomerom cena/vykon (30-40€)Ako som pisal prevazne na punk-rock.Najviac sa mi pozdavaju asi tie HD 218.Dakujem za rady.
-
Ryan Giggs
VIP
Z tychto hraju najlepšie tie AKG. Tie Senny zaostavaju, a taktiež nie su veľmi transportne. Nedaju sa zložiť. Navyše to spracovanie nie je nijako extra kvalitne. Za seba však z prenosnych odporučam Audio-Technica ATH-SJ33: http://www.audio-technica.sk/hlavovy-mo ... a-ath-sj33. Lepši zvuk, vyborne pohodlie a kvalitne prevedenie. Pripadne ešte zvukovo lepšie Beyerdynamic DT 231, tie su ale neskladne.
Z vylučne domacich modelov AKG K 99 (par € nad limit). Ale po zvukovej stranke sa im žiaden z tych prenosnych rovnať ani zďaleka nemôže.
Z vylučne domacich modelov AKG K 99 (par € nad limit). Ale po zvukovej stranke sa im žiaden z tych prenosnych rovnať ani zďaleka nemôže.
AKG K99 su AKG K514 ?
Ktore Senny si myslel,ze zaostavuju ? PX 100 alebo HD218 ??
Senny sa mi pacia viac,ale ked AKG su vo zvuku o triedu lepsie,tak beriem tie AKG.
Ktore Senny si myslel,ze zaostavuju ? PX 100 alebo HD218 ??
Senny sa mi pacia viac,ale ked AKG su vo zvuku o triedu lepsie,tak beriem tie AKG.
-
Ryan Giggs
VIP
K99 a K514 su uplne ine modely. Nie je to to iste.
Myslel som HD 218.
O triedu lepšie ako všetky ostatne su tie K99 (nie K420), ale tie von asi nevezmeš.
Myslel som HD 218.
O triedu lepšie ako všetky ostatne su tie K99 (nie K420), ale tie von asi nevezmeš.
Ak by som presiel z a-jays two na PX 100 II bol by velky rozdiel v kvalite ?
-
Ryan Giggs
VIP
V kvalite nie ale charakter zvuku je odlišny. Pokiaľ ale hľadaš konštrukčne podobne sluchadla ako PX100, tak by som odporučil c-jays alebo v-jays, ktore su zvukovo lepšie.
Este posledna otazka,pri otvorenych sluchadlach je ta izolacia az tak spatna ?
Vraj netlmia vobec a pre okolie su dost vyrusujuce,je ich pocut az tak nahlas ?
Vraj netlmia vobec a pre okolie su dost vyrusujuce,je ich pocut az tak nahlas ?
-
Ryan Giggs
VIP
Samozrejme že ano. Čo si čakal? Izolacia je nulova a to oboma smermi.