Ahoj,
Precital som tu uz par tem o sluchatkach, no zalozim radsej vlastny topic pre presnejsie rady.
Tak potrebujem sluchatka indoors, teda len ku compu, 99 percent. Nehram hry, su na hudbu a filmy.
Co sa znaciek tyka, tak som tu cital o AKG a Sennheiser su kvalitky?
Moje poziadavky:
1. Nechcem spunty ani in-ear sluchatka
2. Najlepsie keby to sedelo a netlacilo na ucho. Doteraz som mal Logitech Precision PC Gaming Headset a tie boli super v tom, ze som ich skoro ani necitil. Horsie to uz bolo pri opreti o stenu, takze chcel by som skor, aby boli cez vrch hlavy.
3. Na tych logitechoch sa mi zlomil kabel, tak keby siel vymenit len kabel na nejakych novych. Taktiez ovladanie hlasitosti pripadny mute by bol vysoko uziticny. Su aj nejake take, s ktorymi by som v posteli zaspal(mohol si kludne lahnut, ci nato by boli skor in-ear)?
4. Chcem aby toho dost utesnili, aby som neotravoval okolie svojou hudbou.
5. S cenou sa da hybat, ale tak predstavu mam tak 70 eur.
Sluchatka na doma
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchatka na doma
U takychto domacich sluchadiel ovladanie na kabli nenajdeš. Je to totiž zbytočny prvok, ktory stoji v ceste signalu.
Špunty=in-ear.
O pohodlie sa u tychto vyrobcov bať nemusiš.
Vyhovovať by mohli Sennheiser HD 438. Alebo basovejšie Audio-technica T400 (T500) či študiovky Audio-Technica ATH-M30, Shure SRH240, (SRH440).
Tie Shury SRH440 su sice drahšie, ale zvukovo su od ostatnych ďalej, navyše maju odpojiteľny kabel.
Špunty=in-ear.
O pohodlie sa u tychto vyrobcov bať nemusiš.
Vyhovovať by mohli Sennheiser HD 438. Alebo basovejšie Audio-technica T400 (T500) či študiovky Audio-Technica ATH-M30, Shure SRH240, (SRH440).
Tie Shury SRH440 su sice drahšie, ale zvukovo su od ostatnych ďalej, navyše maju odpojiteľny kabel.
Re: Sluchatka na doma
Chcel som asi pouzit spojenie pecky a spunty.
Dik za tipy, cosi si o nich nacitam.
Dik za tipy, cosi si o nich nacitam.