Sluchatka pre MP3? sony vs sennheiser??

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sluchatka pre MP3? sony vs sennheiser??

Príspevok od používateľa r3mus »

zdravim, tem o kupe sluchatiek je tu hodne, len ja by som potreboval poradit s dvoma konkretnymi

SONY Hifi slúchadlá MDR-XD200
http://www.pixmania.sk/sk/sk/267905/art ... xd200.html

SENNHEISER Slúchadlá SENNHEISER HD-201
http://www.pixmania.sk/sk/sk/2832632/ar ... -hd-2.html

dost casto sa tu bavite o koss porta pro ale ten uz z viacerych dovodov nie: maju ich vsetci a vyzeraju fakt hrozne :?

preto som rozmyslal na sennheisermi, ktore sa odporucaju ako znacka pre audiofilov, ale zase som pocul ze maju slabe basy :( no a nedavno som narazil na tie sonycka a to ma poplietlo trosku :D

co sa tyka vyuzitia, chcel by som to hlavne pre MP3, prilezitostne PC a HRY, oblubeny styl je electro/dance, cena by nemala byt vyssia ako 30 €...
ak mate nejake skusenosti potesi ma vas nazor, prip. navrh na nieco podobne co vyhovuje poziadavkam...

dikz :wink:
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

No konkretne tie senny co si si vybral, maju skutocne menej basov - neplati to ale o vsetkych, take HD212, maju zase basov na moj vkus az prilis (zato zvuk posobi dynamicky). Ono darmo si vyberes vyborneho vyrobcu, ked si zvolis jeden z najslabsich modelov (zrejme tlaci cena).

BTW, sluchadla sa vyberaju podla zvuku a nie podla vzhladu, ale z tebou spominanych by som mozno vybral tie porty - aj ked ich pre ich prilisne basy nemam rad - staci na EQ ubrat a ten zvuk je ozaj pocuvatelny.

No a zopakujem 1000x omielane - aku hudbu na tom budes pocuvat? To by mala byt najvacsia priorita pri vybere (pc pazvuky a hry zvladne hocijake sluchadlo od vietnamca uspokojivo)

a este k tym SONY - s touto znackou mam strasne ale strasne malo skusenosti (aj to len vdaka jednym z mojich prvych beznych sluchadiel), ale tak nejak odvsadial pocuvam, ze sony a audio sa k sebe prilis nemaju. Opravte ma ak sa mylim. Ale kto vie, mozno viac ocenis farbu zvuku a jeho dynamiku, nez vernost a plochost.

A este si neodpustim jeden edit: nie som si isty, ze zrovna tieto monstra su vhodne k mp3 playerom, no v kazdom pripade, tem venovanych sluchadlam je tu mrte a mrte...
Napísať odpoveď