sluchatka
Re: sluchatka
tie sedia dobre NA usiach
ja nemam ani sajnu ...da sa do 500 korun ?
Mno, 17,-Eur - nic moc.
Nuz ale ked, tak asi tieto.
Nuz ale ked, tak asi tieto.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Trochu si priplať a máš Koss Porta Pro. Predsa len 800sk v prepočte (26Eur) nie je až tak veľa a máš aj doživotnú záruku...Ináč toto podľa mňa patrí do Poradne pri kúpe, ale čo už.
a vydrzi to daco ? ci to nebude z usi padat alebo tak to je hlavne
-
Hotwire
Addict
takym typom sluchatiek ja uz davno nedoverujem...nech sa nikto nehneva...asi mam male diery v usiach abo co ale mne to tam proste nesedi
racej poradne poctivne co ti zakryju cele usi....ale tak medzi nami, ja zastavam nazor ze poriadne audio je lepsie nez hocijake sluchatka...ale pravdaze ked to potrebujes na sport apod tak hej....kazdopadne moja rada chod do normalnych sluchatiek nez do tych malych pi*ov*** co sa strkaju do usi 
-
uplink
VIP
No koss porta pro sú neni earpluggy, ale normálne slúchatká a na ušiach držia ultrapevne, ale vyzeráš v nich ako mimozemšťan.
Tak za ten peniaz vela muziky nemozes cakat.pryja napísal: tie som kedysi kupila a lezia doma v sufliku, po vyskusani ani raz nepouzite. Sa moze hambit sony, ze vobec nieco take pusti na trh.
Ja mam tieto. Pouzivam ich v praci a mozem len odporucit. Reprodikcia zvuku ako aj odhlucnenie - fantazia. (na "ceresne")
-
pryja
Darca
Ja by sa priklanam skor k tej konkurencii z linku, co si dal. To by mozno aj schYzo nieco so svojimi usami poriesil
http://sk.sluchatka.net/7-sennheiser-cx ... -vypredaj/
kossy stuple som tiez mala, ale niekomu som to z tadeto darovala, lebo tiez ee. Len si nepamatam, ktory model to presne bol.
Ja mam taky pocit, ze tie klasicke tvrde stuple bez tej gumy okolo maju ovela lepsi zvuk. Aspon tie znacky, co som mala moznost vyskusat a to sony a koss. Sa mi zda, ze z tych gumovych lezie plochejsi zvuk a ked som dala zvuk na plne, tak to zacalo chrcat. To mi klasicke spunty nikdy nerobili.
Ale ako pisem, je to len moj postreh a nazor. Hadat sa s nikym nebudem.
http://sk.sluchatka.net/7-sennheiser-cx ... -vypredaj/
kossy stuple som tiez mala, ale niekomu som to z tadeto darovala, lebo tiez ee. Len si nepamatam, ktory model to presne bol.
Ja mam taky pocit, ze tie klasicke tvrde stuple bez tej gumy okolo maju ovela lepsi zvuk. Aspon tie znacky, co som mala moznost vyskusat a to sony a koss. Sa mi zda, ze z tych gumovych lezie plochejsi zvuk a ked som dala zvuk na plne, tak to zacalo chrcat. To mi klasicke spunty nikdy nerobili.
Ale ako pisem, je to len moj postreh a nazor. Hadat sa s nikym nebudem.
lenze ja si nemozem dat sluchatka ktore si musim dat cez pol hlavy ako celenku to ked stym spadnem na sk8te alebo podobne tak si mozem zacvakat nove