Zdravim, viem že je tu xy tém o kúpe slúchadiel, ale prečo nezaložiť ešte jednu.
Rád by som si kúpil náhlavné sluchátka, cena okolo 55-60€...možno aj viac. Budem ich využívať hlavne doma a na intráku ako aj pri cestovaní a pod..., teda by mali byť skladacie nech nezaberajú moc miesta + uzavreté a izolované.
Už som si obzrel pár modelov a do oka mi padli hlavne Audio-Technica ATH-FC700, AKG K 430, AKG K 518.
Momentálne som viac naklonený k A-T ATH FC-700 ale podľa recenzií sú dosť nepohodlné tak neviem veru.
Značky Sennheiser, Koss a pod. som nepozeral.
Pokiaľ by mal niekto nejaké rady a nápady rád si ich vypočujem.
Btw. pozná niekto nejaké elektro kde je možné si dané modely skúsiť??
Sluchatka
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchatka
Pokiaľ môže byť aj viac, tak už priplať rovno za AKG K450. Ťažko kupiš niečo lepšie. Snaď len Audio-Technica ATH-WS50, tie su ale ešte o čosi drahšie a nie su take skladne. Alebo za podobnu cenu krasny retro kusok i keď zvukovo o chlp horši Audio-Technica ATH-RE70.
U Kossu skladaci uzavrety model nenajdeš a Sennheiser HD 228 a ani PX200 sa zvukovo s K450 ani WS50 rovnať nemôžu.
U Kossu skladaci uzavrety model nenajdeš a Sennheiser HD 228 a ani PX200 sa zvukovo s K450 ani WS50 rovnať nemôžu.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Teda popremýšľam či nedoplatiť na AKG K450. Takto z tých 3 uvedených kúskov čo som pridal ktoré sú asi tak najlepšie??
Ten retro kúsok ATH-RE70 je fakt pekný, ale dosť nepraktický na prenášanie..
Ten retro kúsok ATH-RE70 je fakt pekný, ale dosť nepraktický na prenášanie..
-
Ryan Giggs
VIP
Z tych troch je to podľa mňa v prospech AT. K518 su priliš prebasovane a bas zasahuje aj do ostatnych pasiem. Každopadne tie K450 su jednoznačna voľba. Skladacie, odpojiteľny kabel, veľmi dobry zvuk.
Inak len upozornim, že všetky z tychto sluchadiel su supraaural, teda priliehaju na ucho, neobklopuju ho. To ale hadam vieš, to len pre istotu. Ale všetky su uzavrete, takže to izoluje pomerne dobre i keď nie tak ako cirkumauralne. Ak by si chcel cirkumauralne (ale pre menšie ucho), tak DENON AH-D510, tie su už ale prirodzene väčšie a nie tak dobre skladne.
Inak len upozornim, že všetky z tychto sluchadiel su supraaural, teda priliehaju na ucho, neobklopuju ho. To ale hadam vieš, to len pre istotu. Ale všetky su uzavrete, takže to izoluje pomerne dobre i keď nie tak ako cirkumauralne. Ak by si chcel cirkumauralne (ale pre menšie ucho), tak DENON AH-D510, tie su už ale prirodzene väčšie a nie tak dobre skladne.