Sluchatka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Sluchatka

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Zdravim....Potreboval by som nejake nahlavne sluchatka okolo 70 eur.
Chcel by som aj aby nejako vyzerali, dizajn Marshallov sa mi velmi paci, len neviem ako su natom so zvukom.
Rozmyslal som aj nad K450 len tie sa mi az tak nepacia a Q460 su uz prilis drahe.
Povodne som chcel Beatsy s DX...ale ked sa nad tym zamyslim, tak mi pride trapne chodit s fake sluchatkami.
Ryan, pytam sa hlavne teba...Budu tie Marshalli dobrou volbou?
Pocuvma skoro kazdy hudobny zaner...zdroj zvuku bude HTC EVO 3D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Sluchatka

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Marshally su tiez len dizajnovky. Nie je to sice ziadna tragedia, ale za tu cenu rozhodne nehraju. Každopadne to neznamena, že by ti ten zvuk nemohol stačiť a vyhovovať.
Ak chces kvalitne hrajuce sluchadla za 70€ a nechces K 450, tak uz jedine nejake Audio-Technica ath-sj55 alebo ath-ws50. Neviem vsak ci ta uspokoja po dizajnovej stranke. Eventualne Senny HD 229, tie su aj v nejakej oranzovej a bordovej.

//ešte mi napadli FOSTEX TH-7B, je to novinka. Oni robia super vyrovnane, kvalitne hrajuce sluchadla, len zas neviem ako ten dizajn. A maju trošku vyššiu impedanciu. U nas ich však nikde nevidim, jedine v ČR za cca 1500,- Kč.
ArAsHiD
Professional
Professional

Ako by si hodnotil Marshalli v porovnani s KPP?
A tie HD229 su ake?(myslim zvukovo)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Marshally hraju na podobnej urovni ako KPP, v zmysle kvality, ale s menej basmi a trosku pod dekou. Porty hraju vzdusnejsie. Ja som tam ale pocul vyrazny kelimok, to mi dost vadilo.
HD 229 hraju lepsie ako oboje, ale niekomu nesedia na hlave velmi dobre, maju slabsi pritlak, takze sa niekomu pohybuju po hlave. Hd 228 (zvukovo to iste) maju pokial viem v "kazdom" datarte, daju sa tam vyskusat.
Pokial ti neprekaza horsia skladnost, tak mozes pozriet aj Shure SRH240. Su ale dizajnovo fadne, predsa su to len studiovky. Zvukovo ale vsetky menovane hravo nakopu. O vyssom modely SRH440 ani nehovoriac.
ArAsHiD
Professional
Professional

Objednal som teda tie Marshalli.....pri najhorsiom ich do 7 dni vratim.
Napísať odpoveď