Ahojte chystám sa kupovat sluchatka viacmenej som už rozhodnutý pre superlux http://www.muziker.sk/studio-podium/nah ... lux-HD-662. žaner ktorý počúvam je najviac asi dnb, dubstep a preto sa chcem spýtat ktoré natom budú lepšie z bassmi na daný žáner či HD-662 , alebo HD-662 b?
Viacmenej som sa dočítal že tie bez písmena hrajú nižšie basy ale každý píše niečo iné. Viete my poradit?
dakujem za rady
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2013, 8:27)
To my naozaj nedokážete nikto poradit, alebo nikto z vás nevlastní sluchatka od superlux?
Ja mám Superlux HD-668B. Počul som už aj lepšie ale za tú cenu je super a vyrovnajú sa aj o dosť drahším. Basy niesu nijak výrazné ani extra silné. Čo sa týka kvality spracovania, na 4 miestach ich už mám nalomené a bojím sa že odídu.
Superluxy su koncipovane ako studiove sluchadla. Vsetky 3. A tam je snaha o co najpresnejsi, najvyrovnanejsi zvuk. Takze nejakeho dunenia sa tam nedockas ani u tych s pismenkom ani bez. Ano jedny mozu mat zvyraznene spodne pasmo, aleto len velmi mierne.
Zdravim, nechcel som zakladat novu temu, kedze tychto tem je tu uz viac nez dost.
Potreboval by som poradit pri kupe sluchadiel. Rozhodujem sa medzi Superlux HD-662, Superlux HD-668B, Superlux HD-669. Pripadne mozte poradit aj ine.
Sluchadla budem vyuzivat na hudbu a aj hry.
To je hluposť. Basy s tym nijako nesuvisia. To je o tom ako nastavi menič vyrobca. V skutonosti je fyzikalny nezmysel aby uzavrete basovali viac.
Pokiaľ chceš uzavrete, tak z tych vyššie už maš v podstate vybrate. Tie Superluxy su ale v podstate vyrovnane, tak neviem či ti množstvo basov postači.