Sluchatka z k700i ako ich vyuzit?
-
Bombo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Sluchatka z k700i ako ich vyuzit?
Moj problem: Mam sluchatka zo SE k700i, ale kedze maju specialny konektor, nemozem ich vyuzit inde ako v mobile.. neexistuje nejaky prevodnik na 3,5mm ? lebo ja som skusal najst nieco na nete ale jedine co stale najdem je konvertor 3,5mm sluchadiel do SE ..ja potrebujem pravy opak... popripade som este schopny nejakej HW upravy pomocou bratovej spajkovacky
dakujem za rady
-
aughostino
Medium Professional
neviem ako to je riesene v tychto mobilovych sluchatkach ale v klasickych sluchatkach su 4 tenke vodice 2 oranzove 1 cerveny a 1 zeleny (farby sa mozu lisit, no oranzove zostavaju)
ked som si opravoval sluchatka k mp3 tak som vymienal konktor a to tym sposobom ze som tie 2 oranzove priletoval dokopy na miesto kde je oranzova bodka v prilohe (samozrejme ze zvnutra) a zeleny a cerveny ako je zobrazene v prilohe (to na konektore budes vidiet) jack konektor zozenies v elektre alebo rozober stare sluchatka a "osup" konektor
ked som si opravoval sluchatka k mp3 tak som vymienal konktor a to tym sposobom ze som tie 2 oranzove priletoval dokopy na miesto kde je oranzova bodka v prilohe (samozrejme ze zvnutra) a zeleny a cerveny ako je zobrazene v prilohe (to na konektore budes vidiet) jack konektor zozenies v elektre alebo rozober stare sluchatka a "osup" konektor