to nexapem ani ja ten rex mi uz lezie na nervy ved tento rok ho uz davali a znovu od uplneho zaciatku a small ville rok satary serial daju o pol druhej vidim 1 diel tyzdenneHossa1881 napísal:v tej markize su uz asi len drbnuty ludia bo smallville "presunuli" na 13:25 aby si si mohol v klude o pol tretej pozret 100krat reprizovaneho rexa.
Smallville
-
pato987
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
konecne dosla 6. seria ale zatial len na The CW...predpokladam ze na markize bude az na nabuduce letne prazdniny ale na nete su uz dostupne 601 - Zod a 602 - Sneeze a musim povedat ze obidve som videl (so subtittles) a poviem vam.....601 - Zod to bola ta najlepsia cast aku som kedy videl a 602 - Sneeze bol taky priemer ale mohly sa viac posazit pretoze mi cela cast vobec nedavala zmysel
no ale ked zoberez tie sceny co boli v 601 a co boli v 602 tak podla mna boli lepsie v 601 napr.: Kneel before Zod alebo ako Lex na Clarka zakrycal: NOOOOOO! a schytil ho a letel s nim a to sa mi lubilo aky efekt s nim puziliartabanes napísal:no, ja by som skor povedal ze s6e01 bolo velmi priemerny diel, jednoducho to vyriesili klasickym, predpokladatelnym sposobom, ze akoze zod "odide" z lexa a lex to prezije - mohli vymysliet nieco lepsie, pretoze to ze lex ostane zit a superman sa vrati spet, to sa predsa dalo ocakavat
-
pato987
Medium Expert
uz aby bol 3. diel aljavascript:emoticon(':arrow:')KARNEL32 napísal:konecne dosla 6. seria ale zatial len na The CW...predpokladam ze na markize bude az na nabuduce letne prazdniny ale na nete su uz dostupne 601 - Zod a 602 - Sneeze a musim povedat ze obidve som videl (so subtittles) a poviem vam.....601 - Zod to bola ta najlepsia cast aku som kedy videl a 602 - Sneeze bol taky priemer ale mohly sa viac posazit pretoze mi cela cast vobec nedavala zmysel
Arrowe ved ten druhy diel nebol najhorsi a ten lexov kamos sa tam kde nabral
-
Kosh
King
ale ved tu - http://www.smallville-group.com/index.p ... list&par=2 uz sú
-
pato987
Medium Expert
uz som to nasiel ale dik inac celkom dobry dielartabanes napísal:ale ved tu - http://www.smallville-group.com/index.p ... list&par=2 uz sú
-
Old Dirty Bastard
Guru
mna by hlavne zaujimalo co je zac ten oliver queen, ma lepšiu mušku jak Bullseye 
-
pato987
Medium Expert
je to asi byvaly lexov spoluziak a navzajom sa nemaju velmi v laske aspon ja som to tak pochopilOld Dirty Bastard napísal:mna by hlavne zaujimalo co je zac ten oliver queen, ma lepšiu mušku jak Bullseye
-
Kosh
King
akurat som dopozeral siedmy diel siestej serie, a vravim vam, tento serial ide radikalne dolu vodou - piata seria sa este ako tak dala, ale tato siesta nestoji za nic - ak pojdu aj do siedmej, tak uz to prestavam pozerat - s takym heroes, prison break, dokonca aj s charmed sa to neda ani porovnat, uplny odpad, jediny dovod na pozeranie je Kristin Kreuk, a teraz aj Erica Durance