caute, hladam riesenie ako co najlacnejsie a najlepsie "doplnit" moznost otvarania / zatvarania obycajnej kovanej branky cez smartphone (branka je v kovanom plote).
Ked som to hladal tak vsade som nasiel len ponuku velkych elektricky bran ako takych, ale vstupnu branku nikto neriesi a uz vobec som nenasiel nejake riesenie ako z uz existujuceho no smart prostrednictvom niecoho urobit smart.
Chapem ze mozno som to nikde nenasiel preto lebo sa to ani neda, ale mozno nejake riesenie je len o nom neviem.
Nebranim sa ani pripadnym rieseniam zo zahranicia (aliexpress, bangood apod...)
Smart otvaranie / zatvaranie vstupnej branky v kovanom plote
Re: Smart otvaranie / zatvaranie vstupnej branky v kovanom plote
Google a hladaj nfc zamok, smart zakok, smart klucka. Predava ich aj Alza.
presne tie keywords som pouzil ale nenasiel som nic vhodne do exterieru a zaroven na kovanu branku (tam sa klucka logicky menit asi neda)
Podla mna by sa mala dat vymenit aj na kovanej branke. Tak isto ako dokazes vymenit zamok ci celu vlozku, tak by mala isy aj klucka. No je mozne, ze mas len taku klucku s jazyckom a zvlast zamok. Idealne by bolo spravit fotku a hodit ju sem. Napokon tebe staci zrejme vymena zamku, netrebujes menit klucku alebo ano?
no zistil som ze ta klucka sa udajne da vymenit ale este doplnim ze ta branka je momentalne aj bez pohonu, ale ten si myslim, ze nepotrebujem (branku otvori / zatvori vstupujuci). Takze asi mas pravdu a mohlo by sa to vyriesit len vymenou zamku (zistim ci sa da vymenit) ale v kazdom pripade doteraz som nenasiel ani zamok ktory by bol vhodny na vstupnu branku.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ma niekto skusenosti, ci tieto smart zamky mozu byt pouzite vonku? Skodo vsade som nasiel len vnutorne pouzitie.