Smartphone 150-200€ - price/performance banger
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Smartphone 150-200€ - price/performance banger
Mi4s existuje v 2 verziach. To preto je tam 2 gb. 16 gb ma 2 gb ram.
Niekde na YT je video mi4c s oboma verziami ram a prakticky rozdiel je v podstate ziadny.
OS najdes ako bolo napisane na Miui.cz.
Niekde na YT je video mi4c s oboma verziami ram a prakticky rozdiel je v podstate ziadny.
OS najdes ako bolo napisane na Miui.cz.
To je sice v poriadku, da sa povedat ze moja chyba, ze som si tento fakt neprezistil... ale predsa len, ked predajca ktory sa tvari ako oficialny distributor predava produkt s popisom RAM 3GB a dojde produkt s RAM 2GB tak nieco nebude kosher, a nevyznam sa v nejakych obch. podmienkach stanovenych EU ale som si isty, ze predavat kilove balenie jablk s hmotnostou 500g je viac menej podvod...
Inak telefon super, ani mi tie 2GB ram nejak nevadia, to je ta prirodzena nenasytnost
kaslem na to, napisal som im ze co s tym hodlaju robit ak nic, tak nech si to aspon opravia.
BTW mate niekto skusenosti s tym re-flashom ROM? Ako su na tom tie Stable CZ SK verzie MiUI 7+?
Dal som unlock bootloadera cez xiaomi stranku, bez toho sa asi nepohnem... uvidime.
Inak telefon super, ani mi tie 2GB ram nejak nevadia, to je ta prirodzena nenasytnost
BTW mate niekto skusenosti s tym re-flashom ROM? Ako su na tom tie Stable CZ SK verzie MiUI 7+?
Dal som unlock bootloadera cez xiaomi stranku, bez toho sa asi nepohnem... uvidime.
-
Ryan Giggs
VIP
Neobhajoval som ich. Len som napisal ze su 2 verzie. Telefon ti poslali spravny, len tam maju blby popis. Co by mat samozrejme nemali, ale ked sa "prejdes" po nasich renomovanych eshopoch, podobnych chyb najdes tiez kvanta.
Ta miui komunita si na tom dava zalezat, nie je sa treba bat. A keby aj bol nahodou nejaky problem, staci im napisat, budu sa snazit pomoct.
Ta miui komunita si na tom dava zalezat, nie je sa treba bat. A keby aj bol nahodou nejaky problem, staci im napisat, budu sa snazit pomoct.
Aký mobil by ste odporučili s týmto stropom? Požiadavky - najpodstatnejšie je aby fungovalo GPS čo najspoľahlivejšie, displej 4.2-5", HD stačí. Môže byť kľudne aj Čína ako xiaomi a pod. Diky
Z bežných značiek Huawei P8 lite alebo Samsung A3 2016 (239€ - 35€ cashback do 30.9.2016 = 204€).
https://www.samsung-bonus.eu/sk/bonusov ... a5-75.html
Xiaomi sa mi celkom pozdávajú Redmi 3S alebo potom Mi4c. Tá P8, no neviem, radšej by som už išiel do P9.
Po tom Redmi 3S, alebo Redmi 3 Pro som prave pozeral, nevyzera to zle. Tiez som zacul ze ma vyjst Redmi 4, tak mozno by sa oplatilo aj nan pockat, co myslite?
Redmi 3 Pro nie, 3S je lepší.
No neviem, lebo Redmi Note 4 už oficiálne vyšiel. Ale pri 4 bude cena asi vyššia.
No neviem, lebo Redmi Note 4 už oficiálne vyšiel. Ale pri 4 bude cena asi vyššia.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pre info, uz sa da kupit 3S ktora ma podporu B20 
http://fonyzciny.sk/xiaomi-redmi-3s-plna-lte-podpora/
http://fonyzciny.sk/xiaomi-redmi-3s-plna-lte-podpora/
Here I go again...
Co odporucite - priorita je zase fotak (wtf). Kupitelny na SK, idealne v nejakom overenom obchode, tudiz asi mainstream. Strop 200€, display ~ 4.5".
Dikes
Co odporucite - priorita je zase fotak (wtf). Kupitelny na SK, idealne v nejakom overenom obchode, tudiz asi mainstream. Strop 200€, display ~ 4.5".
Dikes
Celkom sa mi pozdáva Samsung Galaxy A3 2016.
//edit
Ako tak pozerám, tak väčšina mobilov je už nad 5"
//edit
Ako tak pozerám, tak väčšina mobilov je už nad 5"
jj, kúpiť niečo schopné pod 5" v dnešnej dobe je dosť veľké umenie. Ak je hlavnou podmienkou tá veľkosť, treba si priplatiť na Xperiu Z3 Compact / Z5 Compact alebo na nejaký iPhone.. 
Inak, na A3 2016 ešte stále fičí septembrová akcia, že vrátia 35€ na prvých 500 zakúpených mobilov:
Taký mall.sk a tpd.sk ich majú za 239€ - 35€ = 204€, ale treba pozrieť ešte ostatné podporované obchody.
Inak, na A3 2016 ešte stále fičí septembrová akcia, že vrátia 35€ na prvých 500 zakúpených mobilov:
Taký mall.sk a tpd.sk ich majú za 239€ - 35€ = 204€, ale treba pozrieť ešte ostatné podporované obchody.
Smartphone 150-200€ - price/performance banger
a3 16 je uplne v pohode krasny a svizny telefon
z3c trochu starsia ale tiez,potom z5c alebo nova xperia x ale ta nie je vodeodolna ale ma pekny niovy a zaujimavy dizajn
z3c trochu starsia ale tiez,potom z5c alebo nova xperia x ale ta nie je vodeodolna ale ma pekny niovy a zaujimavy dizajn
Dakujem
vybral som A3-2k16, iP 5s a z3 , uvidime co si vyberie.
Z týchto troch by som spravil poradie A3 2016 (v Nayke majú za 215€, ale už sa nedá odrátať bonus), iPhone 5s, Z3c. Tú Xperiu už bude aj ťažšie zohnať, keďže je to starší kúsok... a taktiež podpora zo strany Sony už asi bude ukončená.
a3 mam doma a mozem naozaj povedat ze bude spokojna 
viem ti predat k tomu telefonu naramok samsung charm ak by si chcel, cierny
viem ti predat k tomu telefonu naramok samsung charm ak by si chcel, cierny
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
5S pouzivany? ten by som dal urcite za z3c uz len kvoli vydrzi
5S novy
ale tiez to vidim skôr na tu A3
ale tiez to vidim skôr na tu A3
Tú Z3 Compact by som už nebral, predsa len sú už novšie a lepšie mobily.
5S má pomerne malý displej a príde mi drahé, lebo 16GB je podľa mňa málo a už by som išiel do 32-ky.
A kupovať používaný mobil, keď môžem mať nový, mi nepríde rozumné. Aj keď iPhone je dobrý mobil, ja by som išiel do Samsungu
5S má pomerne malý displej a príde mi drahé, lebo 16GB je podľa mňa málo a už by som išiel do 32-ky.
A kupovať používaný mobil, keď môžem mať nový, mi nepríde rozumné. Aj keď iPhone je dobrý mobil, ja by som išiel do Samsungu
Vy ste totalne missli point
este raz, telefon si vybera zenska, akakolvek logika a racionalita ide bokom, vitazi "je pekny", "mam na neho naladu" a "jeee cerveny".
Kazdopadne diky, z toho Samsungu asi nieco bude.
este raz, telefon si vybera zenska, akakolvek logika a racionalita ide bokom, vitazi "je pekny", "mam na neho naladu" a "jeee cerveny".
Kazdopadne diky, z toho Samsungu asi nieco bude.