Smiesne pravidla o wareze

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Rom1
Light Expert
Light Expert

Smiesne pravidla o wareze

Príspevok od používateľa Rom1 »

Pisem to na zaklade zmazania mojho prispevku a - karmi za nabadanie o warez :) Som napisal nieco na sposob nech mi napise ss poslem mu link na urcity soft ako neberiem je to nabadanie na warez ale to ze tu v pohode existuju temy ako zhanam pozvanku na TL alebo na Trezzor to akoze neni warez ci az priam krici o nabadanie pouzivat warez lebo na trackeroch asi nic take ako warez neni nie :lol: ? Admini zamyslite sa prosim maly by ste to upravit :smt098
V pohode mi to tu aj zmazte aspon sa ukazete hoodte - je mi to jedno svoj nazor si prejavit mozem bud stym dakto suhlasi alebo nie ale jednoznacne ked dam pozvanku na nejaky tracker ze tu si to sihani tak to je ok ano ? ale ked dam link do ss to uz neni ok ano ? :D
Sasoviaaa :smt006
A poprosim toho exota co mi zmazal prispevok cize asi admin a dal - nieviem ci to je ten isty pouzivatel ale to je jedno aby mi vysvtetlil ze Trackery nie su nabadanie o warez nech sa o to pokusi nech sa zabvim :lol:
Este nech mi tu dakto napise ze saso alebo exot je nadavka a asi dostanem infarkt :smt059
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Smiesne pravidla o wareze

Príspevok od používateľa uplink »

Rom1 - ak chceš ostať u nás na fóre, kašli na podobné invektívy a výlevy, stačí že mne z času na čas j*ebne a zaspammujem to tu.

Ow btw. nevymazal som Tvoj príspevok - ani neviem o aký sa jedná, ale moderátor, alebo admin ktorý ho vymazal mal na to dobrý dôvod, ver mi.
Zamknuté