taky isty učinok ma aj obyčajna gulka, ak su usta naplnene vodouNeo-M napísal:ja som len pocul ze treba dat vodu do ust (nehltat nechat v ustach) strcit plynovu zbran a strelit a vraj to roztrieska celu hlavu
Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
S paintballovou zbraňou to neskúšajte : http://www.zabavne.sk/detail-video-1142 ... vno-do-ust!
Koci pleties si airsoftove zbrane s plynovymi. Ked niekto hovori o plynovej pistoli, mysli tym zbran s normalnymi nabojmi bez projektilu plnenymi plynom, nie o airsoftovej zbrani vystrelujucej bbcka... Airsoftovou zbranou by si sa nezabil ani keby si si akokolvek snazil.KoCi napísal:ale k plynovej airsoft zbrani sa dostanes lahsie ako k brokovnici.. a preco to, ze s plnymi ustami vody, to ma silnejsi efekt?
Gangy napísal:Koci pleties si airsoftove zbrane s plynovymi. Ked niekto hovori o plynovej pistoli, mysli tym zbran s normalnymi nabojmi bez projektilu plnenymi plynom, nie o airsoftovej zbrani vystrelujucej bbcka... Airsoftovou zbranou by si sa nezabil ani keby si si akokolvek snazil.
no to by mohli normalne predavat niekde v drogerii aj rodinne balenia..Gepid napísal:Najlepšie je sa zabiť kyanidom. Ale ten len tak ľahko nezoženiete.
Je to dobré aj pre rodinu aj pre vás. Za pár sekúnd jednoducho odkvicneš. Žiadna krv...
-
Grim
Darca
...určite by to pomohlo ekonomickej situácii, hneď by bol dostatok voľných pracovných miest, myslím že by sa čiastočne vyriešil problém aj s dopravnou situáciou v BA a iných zápchových oblastiach, v Číne by konečne mohli zrušiť "zákaz" mať viac ako 1 dieťa, klesli by ceny bytov a rodinných domov, tiež ceny bazárových áut...no samé výhody...len vydržať nažive 
-
peterxxx
Star
nezabudni aj na problemove mensinyGrim-Reaperka napísal:...určite by to pomohlo ekonomickej situácii, hneď by bol dostatok voľných pracovných miest, myslím že by sa čiastočne vyriešil problém aj s dopravnou situáciou v BA a iných zápchových oblastiach, v Číne by konečne mohli zrušiť "zákaz" mať viac ako 1 dieťa, klesli by ceny bytov a rodinných domov, tiež ceny bazárových áut...no samé výhody...len vydržať nažive
"Dobrý, rodinné balenie kyjanidu"Gepid napísal:Keď si predstavím ako prídem do drogérie:
"Dobrý, rodinné balenie kyjanidu"
"Počkajte pozriem či ešte máme...
Žiaľ minuli sa. Príďte zajtra"
"Počkajte pozriem či ešte máme...
Žiaľ minuli sa. ale prisli nam nove jedy na krysy,
tiez by mohlo pomôct ak chcete"
"môze byt, prosim zabalte mi to ako darcekove balenie"
-
Point
Professional
gangy trosku poopravim.. neviem kedy som to cital..snad pred 2-3 mesiacmi? myslim, ze sved to bol.. ktory opravoval nieco na svojej vyupgradeovanej airsoftke a cez oko mu BBčko preleto az do mozgu.. na zranenie zomrel .. je mi ale jasne, ze ej to pripad 1 z milionGangy napísal:...Airsoftovou zbranou by si sa nezabil ani keby si si akokolvek snazil....
Hmmm to je tak extremne nepravdepodobne ze sa mi tomu ani nechce verit... Ale tak nic nieje nemozne.Point napísal:gangy trosku poopravim.. neviem kedy som to cital..snad pred 2-3 mesiacmi? myslim, ze sved to bol.. ktory opravoval nieco na svojej vyupgradeovanej airsoftke a cez oko mu BBčko preleto az do mozgu.. na zranenie zomrel .. je mi ale jasne, ze ej to pripad 1 z milion