SMS platenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mlieko
Novice
Novice

SMS platenie

Príspevok od používateľa mlieko »

Mám taky problém , raz som potreboval súrne stiahnuť jednu appku ale musel som prvej zadať do reklamy svoje číslo a odoslať SMS spravu z mobilu a nakoniec mi to aj tak nestiahlo ,ale to nieje ten problém teraz mi tuším každý deň uberá 40 centov z kreditu kvôli tej SMS nedá sa to nejako vypnúť?
Ďakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SMS platenie

Príspevok od používateľa audiotrack »

nemyslím si, že by to bolo kvôli tej sms. Jednu sms nie je možné spoplatňovať viackrát. Jedine že by ti každý deň prišla informačná sms, ktorá je spoplatňovaná. Ak ti žiadne správy nechodia, tak to bude zrejme niečo iné. S najväčšou pravdepodobnosťou nejaký dátový prenos, ktorý môže byť účtovaný ak nemáš mobilný internet. Pri o2 to vychádza práve (maximálne) 50 centov na deň, tak by to celkom sedelo plus mínus. Skoč ku svojmu operátorovi a vypýtaj si výpis, že za aké služby je ti ten kredit sťahovaný. A ak je to za tú sms, tak si to daj zablokovať
mlieko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mlieko »

Aha no je to možne som v telekome len teraz som prešiel a mal som internet v mobile zadarmo na 30 dni a asi to už prešlo ..OK vďaka :)

//autoeditácia príspevku (26 Sep 2013, 18:36)
Dnes mi to znovu znížilo kredit a nebol som na internete . Ale vždy keď mi zníži kredit mi chodia hocijaké SMS = I combed for that paper everywhere. úplne nezmysli .
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

clovece, to je celkom dobry biznis. ked je kopu takych ludi ako sa tuna tento ukazuje, tak ti curaci musia mat celkom slusny prijem v podstate z nicoho :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lol tka si si predplatil sluzbu s mudrimi sms :D daj si to bloknut abo teda sam to zablokuj najdi co si si chcel kupit a tam dade musi byt aj vypnutie :D
Napísať odpoveď