Snad len nevinna sms

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Snad len nevinna sms

Príspevok od používateľa beardie »

igor215 napísal:Dovolili by ste si napisat kamaratke, hoci aj dobrej taku sms ? Ja nie. A vy ?
jasne ze nie, su iste limity, ktore sa neprekracuju
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

igor215 napísal:Dovolili by ste si napisat kamaratke, hoci aj dobrej taku sms ? Ja nie. A vy ?

Dakujem Vam ......
schvalne? NIE! a nahodne mazem (uz sa mi stalo ze som sa v telefone pretukol a smsku mojej drahej som poslal kamoske s podobnym menom - ta samozrejme rychlo vedela ze slo o omyl)

ale tu nejde o to co by sme si dovolili my ale tu ide o tvoju rodinu a apelujem na moznost toho ze tvojej zene nieco od teba chyba tak si to moze velmi lahko zacat kompenzovat inde (nenaplnanie citovych potrieb vo vztahu vie zamavat s ludmi vseobecne), budem sice radsej ak sa budem mylit ale ja tam taku moznost vidim a ak je to pravda tak s tym treba rychlo nieco robit...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Mám vydatú kamarátku a občas ja alebo ona povieme pred druhými, že sa ľúbime, ale napísať jej "Ľúbim ťa, cmuk" by som si zrejme nedovolil, pretože to patrí už do iného typu vzťahu. Hoci by to samozrejme nepochopila nesprávne, prišlo by mne samému nevhodné to tak napísať a to sa v mojom ani jej telefóne nikto nehrabe (dospelí ľudia by mali rešpektovať svoje právo na isté súkromie a to aj medzi manželmi).

Na tvojom mieste by som si to vyriešil hlavne s manželkou, v prípade, že by ťa nepresvedčila by som šiel asi aj za tým jej kolegom, že čo má na srdci...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Byt Tebou, v nepozorovanej chvili mu z manzelkynho mobilu odpisem: Som tehotna.

K veci, ak je to aj tak ako nasvedcuju Tvoje najciernejsie predstavy, nemyslim si, ze s tym nieco realne mozes spravit. Mozes situaciu roznym sposobom zmenit, ale nie otocit do povodneho stavu, ak sa uz nieco posralo. Na to jeden nestaci.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

javatar napísal:papule sa rozbijaju az v pripade,ze nedava zene pokoj aj po viacerich upozorneniach, pokial sa platonicky zamiloval ale zena ho odmieta a on respektuje jej odmietnutie tak sa nic nedeje... to by ale vo vlastnom zaujme ziadne sms nevypisoval... a zena tiez bud ma nieco za lubom alebo nerozmysla ked si vyprosuje taketo sms
neviem ako by si sa to snažil riešiť ty, ale moja reakcia by bola že by proste panák dostal po papuli... bez toho či jej dá alebo nedá pokoj
s tými citmi v ďalšom príspevku si to vystihol..dosť možný scenár

autorovi odporúčam aby sa zo ženou vážne porozprával a pritlačil na ňu o čo jej vlastne ide...keď chce rozbiť manželstvo s deťmi nech povie tu a teraz!
v lepšom prípade pokiaľ žene o nič nejde, dôsledne si to zo zaľúbencom vydiskutovať raz a navždy

takéto podlé veci ma vždy dokážu rozhorčiť :smt094
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A nebolo to MLM malym pismom (mlm)? To by bol totiz vstyceny prostrednik, tak to poznam ja.
Inak s tym tehotenstvom je to ppci, do toho by som siel :-D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no jasne - ved si z neho len nevinne vystrelis :lol:
k6
VIP
VIP

Inac rozbijaci papuli - takto na webe je kazdy husty, vsakze. To su take reakcie, co akurat ukazuju, ze ste este nic podobne nikdy nemuseli riesit. Garantujem, ze to je to posledne, co problem nejakym sposobom riesi. To ze sa mi ulavi neznamena, ze som poriesil. V horsom pripade skoncis s rozbitou papulou ty a nic z toho tak ci onak.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: urcite by som nenapadne patral dalej, ale to vie takto len malo ludi a nevinne vyprovokoval par situacii ktore by mi moj nazor potvrdili alebo vyvratili, sposob uz bol spomenuty.
Header
Professional
Professional

k6 napísal:Inac rozbijaci papuli - takto na webe je kazdy husty, vsakze. To su take reakcie, co akurat ukazuju, ze ste este nic podobne nikdy nemuseli riesit. Garantujem, ze to je to posledne, co problem nejakym sposobom riesi. To ze sa mi ulavi neznamena, ze som poriesil. V horsom pripade skoncis s rozbitou papulou ty a nic z toho tak ci onak.
No vidíš. To, že ty si nikdy nič podobné neriešil neznamená že nikto. Ja som zažil podobnú trampotu, akurát tam šlo o niečo iné, o čom som si myslel že je inak. Podozrenie tam však bolo a na koniec som zistil že som urobil dobre lebo dotyčný mal za lubom ešte iné plány. A vonkoncom to z mojej strany nezostalo iba v znení webu. Tak tento raz ti to nevyšlo. :roll:

btw: kto chce rozdávať, musí vedieť aj príjmať

//karmista: ako tvoja hlava prišla na záver, že neviem čítať ?
k6
VIP
VIP

Nepochopil si podstatu. Pomohlo Ti to realne? Zachranil si si tym vztah? Dodnes ste spolu stastni, lebo si predtym niekomu nalozil? To je to o com hovorim - realny dopad na situaciu, nie to ci toho si alebo niesi schopny, to mi je sumafuk u prdele. Mne nieco nevyslo? Nedaj sa vysmiat, Tebe nevyslo pochopit o co tu ide :roll:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Dakujem Vam ......
S mojimi dvoma najlepsimi kamaratkami si pravidelne hovorievame lubim ta. Nevidim na tom nic zle, pokial je to vopred odkomunikovane.

Btw preco toto riesit s tvojou manzelkou, alebo s nim? Co tak rovno ist za JEHO manzelkou? Verim tomu, ze ona by sa uz o vsetko postarala.
Header
Professional
Professional

Ale no :) hej, reálne mi to pomohlo. Zrejme som to robil s tým zámerom nemyslíš ? Nedá sa povedať že som si zachránil vzťah. Nešlo tam ani tak o vzťah ako o priateľku. Šťastie v mojom vzťahu nezávisí od toho, koľkým ľudom som naložil alebo koľko ich naložilo mne. Ach.
Reálny dopad na situáciu to malo asi taký, že on dal pokoj jej a tým pádom vlastne aj mne.

V živote sú niekedy situácie kedy sa tomu proste nevyhneš. Tak prečo to brať tak prestrašne ?
k6
VIP
VIP

Header: Lenze tym to cele stavias do inej situacie. Tu zjavne dotycnej nevadi "predpokladany zaujem tretej strany" na tolko, aby poziadala manzela o pomoc (cim sa zrejme deduktivne priblizim k Tvojej situacii). Samozrejme, keby mi niekto otravoval priatelku tak by sa ponukali ine riesenia, ako ked sa ona na niekoho dobrovolne namotava, to samozrejme uznavam aj ja!
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

V prvom rade sa o tom porozprávaj s manželkou. Nie len tak, že akože na to príde reč. Sadnite si a cielene jej vysvetli, o čo ide, ako to vnímaš ty a čo preto (proti tomu) urobila ona. A potom pátraj ďalej.
qwerty-xyz

:roll: hura, konecne to niekto napisal predo mnou. Holke sa ocividne zaujem z tretej strany paci, keby nepacil tak to komusi povie, alebo sa jej to nepaci, a boji sa povedat, lebo by to malo za nasledok toto co sa prave deje. Tato druha moznost sa pouzije ako efektivna vyhovorka ked to cele prepukne a ona si zvoli manzela pred flirtom.
Uplne uzasne, ked sa to domoce tak ako som to napisal pre chlapa neostane vela kreativnych moznosti ako z toho vonku a nebyt za blba alebo parohaca, aj ked nieco by sa isto iste vymyslelo. Je na fore par sikovnych ludi co maju dobre rozmyslanie.

-- :wink:
Header
Professional
Professional

k6: k6: až také zjavné mi to neprišlo. Keby napísal autor o téme viac, dalo by sa to hlbšie rozobrať. Nenapísal že evidentne po ňom ide a kašle na neho a deti. Tak som si spomenul na moju situáciu ktorá za istých okolností môže byť podobná. A teda som uviedol ako som to riešil ja. Nič viac. Neviem ako by som sa zachoval za okolností keby som ženatý.
Aby sme sa chápali. Je samozrejmé pokiaľ jej neprekáža že ju niekto obletuje a vyznáva sa jej, potom sú akékoľvek bitky zbytočná vec, ktorá vzťah ešte tým skorej pochová. Ja som to z jeho príspevkov tak nevyčítal, preto som písal to čo som písal.

a inak, ďakujem že mi tu oplácate karmu a ani neviete že som žiadnu neposielal :roll:
qwerty-xyz

:arrow: ja ziadnu karmu nikdy nikoomu neposielam, to len mne vsetci ;)
k6
VIP
VIP

<OT> qwerty Tebe nik neposiela, len berie :lol: </OT>
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

MuF napísal:a JEHO manzelka HO posle do prdele, on ked uz bude single tak poriesi OP's manzelku... :smt040
Ak to Igorova manzelka nebude chciet, tak ju nikto neporiesi. A ak to bude chciet, tak ju poriesi ktokolvek bezohladu na to ci je zadany, alebo nie. A samozrejme Igor aspon bude vediet ako na tom je.

Ono porozpravat sa s vlastnou partnerkou o takychto veciach je super, ale naozaj si niekto mysli, ze mu povie, ze chce svojho kolegu?
Napísať odpoveď