No ešte to teplý sneh..... ježiš mária
To si ho radšej daj do ruky a oné si ho..... vieš čo. ("Najmenej 100 krát som ti vravela nejedz ten žltý sneh....." ) A bude teplý
som z Ba a sneh milujem...mne nevadi ked je minus 20 a ked su pol metrove zaveje...nech nechodi MHD a ani nic...nech je ticho a nech je pocut iba skrypanie snehu pod nohami chodcov...nech vsade chodime peso a staviame obrovskych snehuliakov....ked pridem domov premrznuty na kost a dam si teply caj alebo na vianocnych trhoch varene vino a cigansku....jaaaj to je predstava sneh milujem!!!! myslim to vazne
ku*va roztopil sa naj cim skor napada sankovacka san-derby to je moje naj budu zapchy minuly rok foter do jedneho tukol a ja ties takze na zimu krasne spomienky
ja problem s casom nastastie nemam lebo som na skole kde si to mozem dovolit a sneh som mal odmalicka rad preto sa mi viac pacila zima ako leto ale posledne2-3roky sa mi viac lubi leto lebo snehu uz nebyva tolko co byvalo
P3Bo napísal:Byvam v dome mame krasnu velku zahradu . A NENAVIDIM SNEH lebo ho rok co rok musim odhadzovat a uz mi lezie hore krkom najkrajsimi rocnymi obdobiami pre mna su jar a jesen ked nemusim pravidelne kosit travu a odhrabavat sneh vtedy som najstastnejsi
pred nedavnom ked snezilo tak som mal prikaz ze mam odhrnut sneh, tak som sa poobliekal a hura hr v kratasoch a v zimnej bunde na dvor, smikol som sa dole schodmy, prechladol som a ked som videl ze na sich tujkach je vela snehu a ze uz praskaju v kmeni (lamali sa) tak som isiel z nich striast sneh, ako som tak shadzoval s nich sneh aby sa nezlomili tak mi jedna d*bla na hlavu, sneh mam rad ale iba v tedy ak snezi ze neni vidiet na meter, najradsej som ked prsi, dufam ze tieto vianoce nebudu na blate ako minuly rok
zima je v pohodee, ked je sneh, ale ak nie je neviem najst tie spravne slova aby som co najviac pohromzil na to dane krepe pocasie...ale ked mam pravdu povedat najradsej by som bol keby nebola jesen a jar...kedze nemam rad tieto prechodne obdobia v ktorych nie je ani teplo ani zima, raz prsi raz svieti slnko, preto by som rad odporucil kompetentnemu aby to spravil tak, ze namiesto jesene by bolo este leto a namiesto jary este zima a medzi letom a zimou by bol plynuly prechod v noci...snivajte snami
Ja som dnes prechádzala cez Donovaly a klasická situácia - celou cestou bolo všade sucho, len tam veselo snežilo Pár ľudí sa aj lyžovalo, tak snáď sa to bude už len zlepšovať a bude sa dať lyžovať.
zuzkazuzka napísal:Ja som dnes prechádzala cez Donovaly a klasická situácia - celou cestou bolo všade sucho, len tam veselo snežilo Pár ľudí sa aj lyžovalo, tak snáď sa to bude už len zlepšovať a bude sa dať lyžovať.
no snad to bude tak aj v Jasnej. davam tomu este 13dni... ale zacinam mat dojem ze som si mal dovolenku zobrat dakedy konocm februara, alebo v marci...