SNES...co s nou?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
peto074125
Light Expert
Light Expert

SNES...co s nou?

Príspevok od používateľa peto074125 »

Potreboval by som poradit ci ma este nejaku hodnotu konzola SNES + 2 ovladače(ORIGINAL). Je to uz asi len starozitnost ale mam k nej hry ako International super star soccer,F-Zero, Cybernator, Starwing,Star Wars Empire Strike Back,Tiny Toon Busts Loose,Super Mario World. [/b]
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Problém je, že pre Snes sú veľmi dobré emulátory a aj hry sa dajú stiahnuť (samozrejme že iba tie, ktoré máte legálne zakúpené ;) ), takže veľa záujemcov o kúpu asi nebude (aj keď na Snes boli veľmi zábavné hry).
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Napríklad mňa by to aj zaujímalo ale ako predošlí človek povedal na počítači sa to dá hrať a po druhé už niesu zdroje kde by som si kupoval ďalšie hry atď.
chrono
VIP
VIP

Na internete kúpiš aj hry pre Snes (napr. na eBay), alebo kúpiš modul, do ktorého môžeš ukladať stiahnuté hry z internetu.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

ja by som mozno o SNES mal zaujem :) ak ju das za par koruniek preco nie :)
peto074125
Light Expert
Light Expert

NuSuey napísal:ja by som mozno o SNES mal zaujem :) ak ju das za par koruniek preco nie :)
Este zvazim vsetky moznosti, ale ked ano, tak sa ti ozvem.
peto074125
Light Expert
Light Expert

Neviete ci je v KE nejaky obchod ktory ma este s touto konzolou nejake skusenosti?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

obchod? skusenosti? :) srandujes?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ta konzola nema absolutne ziadnu hodnotu, len tak zberatelsku. Povedal by som ze by si mal niekomu zaplatit, aby si ju zobral. Odhadnut sa jej cena neda, mozno za 80 rokov, ked bude mat historicku hodnotu :).
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

nj, pod postielkou driemala v skatuli davna minulost. Ked budem stary cap a budem chciet zaspominat, nastartujem tu C64, Amcu...hovoril som si. Ide o vztahovo-spomienkovu hodnotu, no niekedy pride zivotny zlom kde mate chut zbavovat sa minulosti a nechat spomienky neposkvrnene-t.j.brat ich LEN ako minulost. Bo tie stare gamerske casy... boli dobre take ake boli, ked sme ich vnimali ako krpci.
Takze jedine darovat pamatnikom, ktory si chcu poplakat nad starou dobou. Este je tu aj smetisko :wink:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

:lol:...co je vlastne SNES...??...ja ani neviem... daka hracia konzola??...pridajte sem screen...som zvedavy :P
MayDaySK
Star
Star

Veď to je také Nintendo. Vietnmci predávali jeho napodobeninu. Vieš bola k tomu taá pištol... No ale to je len karoséria. Originál bola lepšia. SNES = Super Nintendo Electronic System. Tu máš teda ten screen:

PS: Čo sa týka obchodu s takýmito starožitniosťami tak v Bratislave na Haydukovej je jeden taký ak ešte funguje. Síce Košičanom to nepomôže ale starožitníci fungujú celoplošne. Však my sme chodili až do viedne kupovať 15 rokov staré cédečka.
Prílohy
SNES
SNES
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

MayDaySK napísal:Veď to je také Nintendo. Vietnmci predávali jeho napodobeninu. Vieš bola k tomu taá pištol... No ale to je len karoséria. Originál bola lepšia. SNES = Super Nintendo Electronic System. Tu máš teda ten screen:

PS: Čo sa týka obchodu s takýmito starožitniosťami tak v Bratislave na Haydukovej je jeden taký ak ešte funguje. Síce Košičanom to nepomôže ale starožitníci fungujú celoplošne. Však my sme chodili až do viedne kupovať 15 rokov staré cédečka.
hh lool :lol: toto mam aj ja doma xD..h..som nevedel ze sa to takto vola...ja som to volal NINTENDO 64..ale hry som do toho nikdy nevedel zohnat ...mal som tam len super mario :P
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak chalani :D ssky ak sa chcete zbavit svojicn nintend :) a segy :p
MayDaySK
Star
Star

Ty sa tími Nintendami zaoberáš? Mňa by zaujímalo niečo okolo Game boyov. Ak máš tak by sme sa dohodli a vymieňali by sme si hry atď. To čo ma baví. Akože aj samotný SNES ale keby ktomu boli zohnatelné hry tak by som to bral aj ja. Ale mám emulátor a preto by som skôr bral niečo ako GAME BOY nintendo.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm nevravim ze sa zaoberam :) ale mal som uz nejake nintenda .. uz nemam :) a pokial sa chce niekto nejakeho zbavit za par supov.. preco by som nezobral ? :P :roll:
chrono
VIP
VIP

MayDaySK napísal:Ty sa tími Nintendami zaoberáš? Mňa by zaujímalo niečo okolo Game boyov. Ak máš tak by sme sa dohodli a vymieňali by sme si hry atď. To čo ma baví. Akože aj samotný SNES ale keby ktomu boli zohnatelné hry tak by som to bral aj ja. Ale mám emulátor a preto by som skôr bral niečo ako GAME BOY nintendo.
Ja mám GameBoy aj GameBoyColor, ale radšej hrám hry pre GameBoy cez emulátor (dá sa to hocikedy uložiť a môžem sa k tomu vrátiť napr. aj o pár mesiacov).

PS: Super Mario Land rulez :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

skoda ze ani ty sa nechces toho zbavit :P
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

NuSuey napísal:no tak chalani :D ssky ak sa chcete zbavit svojicn nintend :) a segy :p
no jamam staru segu.thaze mozno by si chcel aj hier mam plno.
MayDaySK
Star
Star

chrono nedohodneme sa? A moje oblúbené sú:

Super Mario Land
Donkey Kong Land
Warioland
Pinocchio
Turtles Ninja
Tinny Toon Adventures
Advent Island

Takže už viete na aký štýl hier som. Tak sa hláste.
Napísať odpoveď