Snooker
Re: Snooker
ronnie hral taky standard ale Murphy mu daroval jeden frame za druhym.
No co, pozera niekto finale? O'Sullivan vs Selby
Do poslednej session idu obaja za stavu 12:11 pre Selbyho, no ja verim ze Ronnie to zvladne a vyhra.
Do poslednej session idu obaja za stavu 12:11 pre Selbyho, no ja verim ze Ronnie to zvladne a vyhra.
-
vladenko007
VIP
Jasné že pozerám.
Finále som si prial Selby - Sullivan. Čo sa týka fandenia vo finále tak 45 percent Selby a 65 percent Sullivan.
Na začiatku Selby nič moc ale teraz z 5:10 na 12:11 Stavil na svoje istoty ktoré má lepšie ako Sullivan a to sa mu vyplatilo.
Aktual stav 12:12
Na začiatku Selby nič moc ale teraz z 5:10 na 12:11 Stavil na svoje istoty ktoré má lepšie ako Sullivan a to sa mu vyplatilo.
Aktual stav 12:12
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jefty: uz je midsession, tak Ti mozem odpisat, takze nic sa neboj, pozerame
v oblubenom podniku mam solo gauc pred televizorom 
...tiez drzim Ronniemu, ako uz poslednych vyse 10 rokov, ale dnes si to urcite ten Selby zasluzi...
...tiez drzim Ronniemu, ako uz poslednych vyse 10 rokov, ale dnes si to urcite ten Selby zasluzi...
Zasluzit si to mozno zasluzi, ale ja pevne verim, ze Ronnie to otoci. Niekedy mi pride ze Mark ma viac stastia pri tom ako sa to vsetko odrazi a ako sa to Ronniemu zrazi.
Go Ronnie!
Go Ronnie!
-
vladenko007
VIP
Vraveli na Eurosporte že Sullivan vo finále súpera ktorý nahral maximálne 14 frame. Takže Selby sa zaradil medzi najsilnejších súperov Sullivana vo finále MS kedže už je to 15:12.
-
RATZINGER666
Darca
verim aj ja, ale konstatujem, ze mimo toho, ze Selby ma casto omnoho viac stastia, si to aj viac zasluzi, lebo, zial, vcera aj dnes, a najma dnes, hral o kusok lepsie... a ak poznas Ronnieho, tak vies, ze ten hra na 100% iba vtedy, ak je v uplnej psychickej pohode...
...ale ano, Ronnie v Crucible neprehral uz x rokov, bola by to skoda...
...ale ano, Ronnie v Crucible neprehral uz x rokov, bola by to skoda...
-
vladenko007
VIP
Hotovo
Selby - O'Sullivan 18:14
Selby - O'Sullivan 18:14
-
RATZINGER666
Darca
presne tak... po rokoch, mrzi ma to, ale zasluzene...
Selby je hrac...
Selby je hrac...
Aj mna to mrzi, je to skoda. Selby zahral dobre vcera poobede, ked otocil stav z 10:7, ale samozrejme zahral dobre cely zapas.
Ale aj 2. miesto je velmi pekne. Aky je na programe dalsi turnaj?
Ale aj 2. miesto je velmi pekne. Aky je na programe dalsi turnaj?
-
RATZINGER666
Darca
turnajov je kopec, teraz napriklad budu v Anglicku prebiehat kvalifikacie, ale zalezi od toho, co na ktorej televizii budu vysielat... co sa tyka eurosportu, tak tipujem, ze najblizsi hodnoteny az wuxi, ten byva koncom jula...