SNS požiadala o likvidáciu SMK

Diskusie na politické témy...
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

deblasco napísal:nemyslim... SMK hovori a spolupracuje na reformach... sns: pojdeme do tankoch... :D
ano je to pritiahnute za vlasy...
ano som si vedomy toho ze budem obvineny z madaronstva... ale sns apriori nebudem volit kym vo vedeni budu ludia ako slota a belovsovova... ti dvaja sa hladali... :D
Ano, hovori o reformach pre vsetkych. Spolupracuje na reformach len pre istu cast obyvatelstva. Trocha sa zamysli, resp. otvor oci a uvidis, co je SMK zac.
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

deblasco napísal:nemyslim... SMK hovori a spolupracuje na reformach... sns: pojdeme do tankoch... :D
ano je to pritiahnute za vlasy...
ano som si vedomy toho ze budem obvineny z madaronstva... ale sns apriori nebudem volit kym vo vedeni budu ludia ako slota a belovsovova... ti dvaja sa hladali... :D
Hold, niekto ma "tanky" z podnapiteho vyroku spred 7 rokov, niekto dodnes uplne vazne "sniva" o Felvideku. Naviac, ja nemam dojem, ze SNS by bola zatial nezodpovednejsim koalicnym partnerom ako SMK, ktora sa pravidelne svojim partnerom vyhrazala odchodom z koalicie, pokym im nemalo byt vyhovene (vid. okolnosti vzniku madarskej univerzity Jana Selyeho v Komarne atd.). BTW. Janci Slota s Belousovovou imho do velkej politiky nepatria, no to iste by sa dalo povedat o desiatkach dalsich "celebrit"...

PS: Koho by si volil, event. nevolil je s ohladom na tvoje ustavne prava vylucne tvoja vec- ja ti za to nadavat urcite nebudem ; )
Napísať odpoveď