sočka
Robil som o historii mojej obce 
Isiel som za kronikarom, on mi vsetko nadiktoval, pridal som par veci z netu a bolo to. Nic narocne
//toto je cast z nej, ktora sa dala uverejnit na wiki http://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ca%C5%88a#Dejiny
Isiel som za kronikarom, on mi vsetko nadiktoval, pridal som par veci z netu a bolo to. Nic narocne
//toto je cast z nej, ktora sa dala uverejnit na wiki http://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ca%C5%88a#Dejiny
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Vodne chladenie... Sam som napisal, asi 30 stran kecov, mal som ho hotove, kupil som ho od spoluziaka, len ho trebalo doladit... Bolo to ok, mal som ist z toho maturovat. Ale... Potreboval som love, tak som ho predal pred maturou
Ale spoluziak, ktory z toho maturoval dostal za jedna
U neho skoncilo moje cerpadlo a expanzka
Takze jednoznacne vodne chladenie, pre profakov woow efekt, pre teba tyzdnova robota aj s napisanim a mas za jedna maturu. A inak z praxe som zmaturoval za 2, takze 1, 2 to mam uz jedno 
správa
Ked sme v škole dostali za úlohu napísať SOČ-ku tak som sa snažil vybrať si niečo originálne čo sa nebude zhodovať s každou tretou témou v triede /proste aby moja SOČ-ka nebola ošuchanou prácou ako su už napr. o rodine, drogách a iné.
/
tak som hľadal niečo do čoho sa rozumiem a je to ojedinele až netradične a tak som písal SOČ-ku o NHL /historia, rozdelenie, čo to o kluboch, o legende W. Gretzkom, trofeje NHL, a o slávnej trofeji Stanley Cup
/
btw. po jej dokončení som mal dobrý pocit z dobre vykonanej práce, a nie ako niektorí ktorí si SOČ-ku zobrali od starších kamarátov, alebo ju ani len nenapísali
tak som hľadal niečo do čoho sa rozumiem a je to ojedinele až netradične a tak som písal SOČ-ku o NHL /historia, rozdelenie, čo to o kluboch, o legende W. Gretzkom, trofeje NHL, a o slávnej trofeji Stanley Cup
btw. po jej dokončení som mal dobrý pocit z dobre vykonanej práce, a nie ako niektorí ktorí si SOČ-ku zobrali od starších kamarátov, alebo ju ani len nenapísali
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pozor zalezi od skoly, jeden chalan u nas mal a moc s tym neuspel, nakoniec mu to uznali ako prakticku cast, ale len tak tak .... je pravda ze nevedel na par otazok moc odpovedat, ale jakoze profak bol hajzel, chalan ve´del vsetko z coho sa to sklada, ako to funguje, ale nevedel dobre vysvetlit, preco je vlastne dobre dat si do PC vodaramisokgb napísal:Vodne chladenie... Sam som napisal, asi 30 stran kecov, mal som ho hotove, kupil som ho od spoluziaka, len ho trebalo doladit... Bolo to ok, mal som ist z toho maturovat. Ale... Potreboval som love, tak som ho predal pred maturouAle spoluziak, ktory z toho maturoval dostal za jedna
U neho skoncilo moje cerpadlo a expanzka
Takze jednoznacne vodne chladenie, pre profakov woow efekt, pre teba tyzdnova robota aj s napisanim a mas za jedna maturu. A inak z praxe som zmaturoval za 2, takze 1, 2 to mam uz jedno
príspevok s poradovým číslom 1000
Moja sestra robila SOČ o canisterapii a vyhrala celoštatne kolo. Tuším 3 roky dozadu. Ale ževraj konkurencia tam bola na dračku a komisia nemilosrdná. Kto chcel uspeť, musel sa danemu obdoru naozaj venovať, inak nevedel na ich otazky odpovedať.
-Taký chytráci, čo si niečo stiahli z netu alebo prebrali po kamošovi leteli jedna radosť.
IMHO sestra sa canisterapii venuje roky a dnes robi terapeutickeho psovoda, popri čom študuje socialnu pracu na výške. Takže nie je o čom.
-Taký chytráci, čo si niečo stiahli z netu alebo prebrali po kamošovi leteli jedna radosť.
IMHO sestra sa canisterapii venuje roky a dnes robi terapeutickeho psovoda, popri čom študuje socialnu pracu na výške. Takže nie je o čom.
vzhladom na to, ze ked tento rok budem mat uspesnu SOCku, tak prakticka cas tmaturity bude vlastne vybavena, tak SOCku aj robim. nie len pre to aby som mal lahsiu prakticku cast maturitnej skusky, ale zacal som robit jeden portal a tak ma napadlo, ze by som to mohol skusit. takze ja budem mat webstranku 
-
bolek
Guru
Nechápem k čomu je dobré, keď žiaci musia sočku povinne robiť, potom niektoré aj tak vyzerajú
. Ak sa niekto rozhodne písať SOČ, mal by sa tej konkrétnej téme aj venovať a rozumieť jej. My sme si s kamoškou vybrali tému vegetariánstvo (keďže ja už dva roky odmietam jesť akékoľvek živočíšne druhy
), ale zvažovali sme aj anrexiu, čo ma osobne strašne fascinuje, ale takú tému spracovali pred rokom baby z nášho gympla a skončili prvé na celoslovenskom kole, takže by nebolo šance. Písali sme sočku asi pol roka, síce je pravda, že tak štyri mesiace trošku volnejším tempom, čo sa odrazilo v tom, že týždeň pred odovzdaním som už ani nespávala
a naša triedna, ktorá si nás vzala na starosti (mimochodom slovenčinárka a koordinátorka soč), sa ani neunúvala nám pozrieť aspoň gramatické chyby
. Takže na tie si dajte pozor a aj na celkovú úpravu práce, na tú tiež pozerajú. A taktiež dodržu dané kritériá, napr. rozsah práce, ktorú už nie je ľubovolný, ale je obmedzený (tuším na 25 strán, čo je inak strašne málo. My sme museli kvôli tomu asi pol práce prepracovať). Odveci by nebolo si prichystať aj nejakú zaujímavú prezentáciu (zase v danom časovom limite, malo by to byť asi 10 min). Celkom fajn je, aj keď niečím prinesiete, my sme mali dve tácky, pričom na jednej bolo surové mäso a na druhej krásne jabĺčka a na začiatku prezentácie sme prišli ponúknuť porotu, že nech si vyberú.
A aby som nezabudla, celková prezentácia (už v krajskom kole) je veľmi dôležitá, treba byť pokojný, zaujímavo, spisovne a jasne sa vyjadrovať a najmä žiadne stresy, tie sú totálny zabijak a treba vedieť reagovať na otázky.
Ne je socka ako sockabolek napísal:Nechápem k čomu je dobré, keď žiaci musia sočku povinne robiť, potom niektoré aj tak vyzerajú
-
mirak2
Hardcore addict
my sme to na gympli nemali povinne zatial (v septime), ale mali som povinne napisat osnovu prace, co by tam bolo a tak podobne..moja tema bola Hokej a jeho formy...v podstate malo ist o to, ze vela ludi ked pocuje slovo hokejbal tak mysli na florbal a pozemny hokej si mylia s hokejbalom..cele by som to napisat asi nedokazal