sočka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dbco
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

sočka

Príspevok od používateľa dbco »

Co ste robili alebo planujete robit na sočku? Poradte nejake dobre napady
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Robil som o historii mojej obce :)
Isiel som za kronikarom, on mi vsetko nadiktoval, pridal som par veci z netu a bolo to. Nic narocne :)
//toto je cast z nej, ktora sa dala uverejnit na wiki http://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ca%C5%88a#Dejiny
dbco
Light Star
Light Star

Na akej skole? Jeden moj ucitel je aj kronikar nasej obce ale to by asi neobstalo na elektrotechnickej SPS nie?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No hej, bolo to na gymnaziu, ale tam ide skor o predmet na ktorom to robis. Ak si mozes vybrat dejepis, tak by ta historia obce mala urcite prejst, ale u vas to budu asi iba odborne predmety :?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Vodne chladenie... Sam som napisal, asi 30 stran kecov, mal som ho hotove, kupil som ho od spoluziaka, len ho trebalo doladit... Bolo to ok, mal som ist z toho maturovat. Ale... Potreboval som love, tak som ho predal pred maturou :D Ale spoluziak, ktory z toho maturoval dostal za jedna :) U neho skoncilo moje cerpadlo a expanzka :D Takze jednoznacne vodne chladenie, pre profakov woow efekt, pre teba tyzdnova robota aj s napisanim a mas za jedna maturu. A inak z praxe som zmaturoval za 2, takze 1, 2 to mam uz jedno :)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Chystam sa robit socku v nadchadzajucom skolskom roku. Rozmyslam nad temami chemia potravin alebo nieco z ekologie. Sam som zvedavy ako to dopadne.
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Ja som robil - Legendy o kralovy artusovy Ale uz by som si to nedal :D
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Ked sme v škole dostali za úlohu napísať SOČ-ku tak som sa snažil vybrať si niečo originálne čo sa nebude zhodovať s každou tretou témou v triede /proste aby moja SOČ-ka nebola ošuchanou prácou ako su už napr. o rodine, drogách a iné. :) /
tak som hľadal niečo do čoho sa rozumiem a je to ojedinele až netradične a tak som písal SOČ-ku o NHL /historia, rozdelenie, čo to o kluboch, o legende W. Gretzkom, trofeje NHL, a o slávnej trofeji Stanley Cup :) / :) :wink:

btw. po jej dokončení som mal dobrý pocit z dobre vykonanej práce, a nie ako niektorí ktorí si SOČ-ku zobrali od starších kamarátov, alebo ju ani len nenapísali :wink:
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vyukovy program pre studentov na nasej skole, ktory sa dostal do praxe.
dbco
Light Star
Light Star

Ja som robil na socku zosik 2+1. Tusim som mal za jedna
mozno aj ja nejaky zosilovac spravim len sa do toho moc nerozumiem
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

misokgb napísal:Vodne chladenie... Sam som napisal, asi 30 stran kecov, mal som ho hotove, kupil som ho od spoluziaka, len ho trebalo doladit... Bolo to ok, mal som ist z toho maturovat. Ale... Potreboval som love, tak som ho predal pred maturou :D Ale spoluziak, ktory z toho maturoval dostal za jedna :) U neho skoncilo moje cerpadlo a expanzka :D Takze jednoznacne vodne chladenie, pre profakov woow efekt, pre teba tyzdnova robota aj s napisanim a mas za jedna maturu. A inak z praxe som zmaturoval za 2, takze 1, 2 to mam uz jedno :)
pozor zalezi od skoly, jeden chalan u nas mal a moc s tym neuspel, nakoniec mu to uznali ako prakticku cast, ale len tak tak .... je pravda ze nevedel na par otazok moc odpovedat, ale jakoze profak bol hajzel, chalan ve´del vsetko z coho sa to sklada, ako to funguje, ale nevedel dobre vysvetlit, preco je vlastne dobre dat si do PC vodara :-) ... btw.: u nas robili taky velky LED panel dvaja chalani a mali top uplne NAMAKANE ! ... myslim ze poobhajovali aj v nejakych krajskych kolach miesta a tak ... SPSE v DCA

príspevok s poradovým číslom 1000
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Moja sestra robila SOČ o canisterapii a vyhrala celoštatne kolo. Tuším 3 roky dozadu. Ale ževraj konkurencia tam bola na dračku a komisia nemilosrdná. Kto chcel uspeť, musel sa danemu obdoru naozaj venovať, inak nevedel na ich otazky odpovedať.
-Taký chytráci, čo si niečo stiahli z netu alebo prebrali po kamošovi leteli jedna radosť.
IMHO sestra sa canisterapii venuje roky a dnes robi terapeutickeho psovoda, popri čom študuje socialnu pracu na výške. Takže nie je o čom.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

vzhladom na to, ze ked tento rok budem mat uspesnu SOCku, tak prakticka cas tmaturity bude vlastne vybavena, tak SOCku aj robim. nie len pre to aby som mal lahsiu prakticku cast maturitnej skusky, ale zacal som robit jeden portal a tak ma napadlo, ze by som to mohol skusit. takze ja budem mat webstranku :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nechápem k čomu je dobré, keď žiaci musia sočku povinne robiť, potom niektoré aj tak vyzerajú :roll:. Ak sa niekto rozhodne písať SOČ, mal by sa tej konkrétnej téme aj venovať a rozumieť jej. My sme si s kamoškou vybrali tému vegetariánstvo (keďže ja už dva roky odmietam jesť akékoľvek živočíšne druhy :) ), ale zvažovali sme aj anrexiu, čo ma osobne strašne fascinuje, ale takú tému spracovali pred rokom baby z nášho gympla a skončili prvé na celoslovenskom kole, takže by nebolo šance. Písali sme sočku asi pol roka, síce je pravda, že tak štyri mesiace trošku volnejším tempom, čo sa odrazilo v tom, že týždeň pred odovzdaním som už ani nespávala :oops: a naša triedna, ktorá si nás vzala na starosti (mimochodom slovenčinárka a koordinátorka soč), sa ani neunúvala nám pozrieť aspoň gramatické chyby :?. Takže na tie si dajte pozor a aj na celkovú úpravu práce, na tú tiež pozerajú. A taktiež dodržu dané kritériá, napr. rozsah práce, ktorú už nie je ľubovolný, ale je obmedzený (tuším na 25 strán, čo je inak strašne málo. My sme museli kvôli tomu asi pol práce prepracovať). Odveci by nebolo si prichystať aj nejakú zaujímavú prezentáciu (zase v danom časovom limite, malo by to byť asi 10 min). Celkom fajn je, aj keď niečím prinesiete, my sme mali dve tácky, pričom na jednej bolo surové mäso a na druhej krásne jabĺčka a na začiatku prezentácie sme prišli ponúknuť porotu, že nech si vyberú. :D A aby som nezabudla, celková prezentácia (už v krajskom kole) je veľmi dôležitá, treba byť pokojný, zaujímavo, spisovne a jasne sa vyjadrovať a najmä žiadne stresy, tie sú totálny zabijak a treba vedieť reagovať na otázky.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

bolek napísal:Nechápem k čomu je dobré, keď žiaci musia sočku povinne robiť, potom niektoré aj tak vyzerajú :roll:
Ne je socka ako socka :D podaktori to robia preto, lebo chcu uspiet napriklad v statnom kole a niektori to robia, lebo to bude ako obhajoba praktickej casti maturity. cize sa natrenuju ;) preto by som chcel ist ja ja ;) ja osobne nemam na mysli teraz tu socku, co kazdy stiahne z netu a prepise meno :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

turtlak69: Pokiaľ je to tréning na obhajobu pri mature, tak dobre, ale pokiaľ niekto len stiahne niečo z netu, upraví pár riadkov, vytlačí, absolútne nevie, že o čom, tak to je úplne o ničom :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

my sme to na gympli nemali povinne zatial (v septime), ale mali som povinne napisat osnovu prace, co by tam bolo a tak podobne..moja tema bola Hokej a jeho formy...v podstate malo ist o to, ze vela ludi ked pocuje slovo hokejbal tak mysli na florbal a pozemny hokej si mylia s hokejbalom..cele by som to napisat asi nedokazal
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

no este neviem o com ta socka bude,ale ked uz bude,tak to musi byt pecka jak svina.A ak to nebude nejaky vyrobok,tak to bude volaka teoria k predmetom,aby sa tí,co pridu po nás ucili to,co budu ozaj potrebovat
dbco
Light Star
Light Star

inak nam hovoril profak ze web stranka je zla ze vacsina z toho mali 4 alebo nepresli co si o tom myslite?
Napísať odpoveď