Soč-ka
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
takychto mam najradsej btw popri strednej pracujem po skole lebo nemam zaloveneho tatka ktory by mi vsetko caloval takze ked nevies tak neries..a tu sočku potrebujem len odovzdat ..nič prednášat nebudem...miki24686 napísal:takychto mam najradsej.. nemal by za teba ist niekto maturovat, neskor na vysku a nakoniec by za teba aj pracoval a tebe by chodili len peniazky?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
jaky si husty... neviem naco zacinas flamovat ...povedal som ze skolu moc nestiham a prosil som aby sem negdo hodil socku tot vse a neries..../miki24686 napísal:a co riesis ty??? ja tiez nie som z milionarskej rodiny, chodil som na hotelku, pracoval som od druhej triedy a vsetko som to stihal... nejde ti skola?! vykasli sa na to a chod na nieco co stihat budes-odbornikov, ktori o tom co robia vedia hovno tu uz mame dost
socka mi zabrala asi tak hodinu dokopy. Robil som to systemom, ze jeden den som stiahol vsetko z internetu a preskenoval par knih, co mi zabralo asi tak 30 minut. To bola ta prva a podstatna cast. Dalej som asi kazdy den po 5 minut poupravoval text a ked som mal termin, akurat som vytlacil, dal do obalov a odovzdal. Naozaj velmi vela casu pri tom stravisdrastyk napísal:jaky si husty... neviem naco zacinas flamovat ...povedal som ze skolu moc nestiham a prosil som aby sem negdo hodil socku tot vse a neries..../
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
marcello
Light Star
to by som si pozrel jak si to spravil za jednu hodinu... moc si fandispinco napísal:socka mi zabrala asi tak hodinu dokopy. Robil som to systemom, ze jeden den som stiahol vsetko z internetu a preskenoval par knih, co mi zabralo asi tak 30 minut. To bola ta prva a podstatna cast. Dalej som asi kazdy den po 5 minut poupravoval text a ked som mal termin, akurat som vytlacil, dal do obalov a odovzdal. Naozaj velmi vela casu pri tom stravisLen za tu dobu, co tu vypisujes, si to uz mohol mat aj hotove. Takze sup sup a ziadne vyhovorky, ani mne sa to nechcelo a vyhovorka, ze nic nestihas je blbost, pretoze v tom case som pracoval aj ja, ale 5 minut kazdy den ta nezabije. Neber to ako offense, skor ako motivaciu
![]()