soft na flash animacky (zvycajne .swf)

Informácie o software, ankety...
stanke
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

soft na flash animacky (zvycajne .swf)

Príspevok od používateľa stanke »

Ludia prosim poradte, rad by som tvoril .swf ani-macky no nechcem sa roky ucit pracovat v nejakom programe. Uz som ich par vyskusal, standardne vektorove editory, napr. inkpaint, aj od macromedie, no su priliz profesionalne, ja si skor predstavujem ze nieco nakreslim, a potom to rozhybem, poskladam alebo proste tak. Nepoznate nejaky ten brutalny? staci nazov. :cry:
Porpipade ak zla tema tak mi to pls presunte :oops:
Diq :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

stanke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:? ten som skusal a je dost zlozity (nakolko som k nemu nevedel zohnat zadne alebo len sakramentsky malo navodou) :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Myslis ze existuje nieco jednoduchsie? :roll: Flash samotny obsahuje velmi dobry tutorial, ktory ked prejdes budes schopny robit "zakladne prvky" (pohyb, hra s farbami, transformacia) vo flashi.
stanke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ok diki, a este jeden request, na nejaky ten dobry tutorial by si ma nevedel odkazat? :oops:
Dik
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Este dodam že ak kces robit animaciu(nemusi to bzt vo flashi) tak mozes pouzit Adobe Premiere ale finta je v tom že tam sa zas veľa nakreslíš. Príklad: keby si kcel urobiť plynulí pohyb napr nôh človeka tak musíš nakresliť min 10 obrazkov ktore budu samozrejme rozdielne (použi pauzák (priesvitný papier)). potom to jednoducho preskenuješ a hodiš do toho programu. Ak maš zaujem,Napiš. :?
Cmuk :wink:
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

Najjednoduchsi je Corel R.A.V.E. v nom robit animacky je jednoduche dost podla mna a ma to dokonca aj nejake navyse vecicky ako napr. vytvaranie knoflikov atd.
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Inak nevie niekto nejaký fajn tutorial na Shape tween? Lebo už sa učím flash nejaký ten večer, ale s týmto pohybom mám vždy problém. Nikdy mi ten shape nejde tak, ako by som chcel.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

JurijRubanov napísal:Inak nevie niekto nejaký fajn tutorial na Shape tween? Lebo už sa učím flash nejaký ten večer, ale s týmto pohybom mám vždy problém. Nikdy mi ten shape nejde tak, ako by som chcel.
No vieš, ale nejaky ten tutorial. Chod pozret na lamky, bo ja napr. mam ten cely tutorial Flash 8 na 3DVD a je to pecka (je to sice anglicky ale ja s tym problem nemam). takze tak a je to animované. ak kces len text tak si kup knihu alebo najdi na google
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

chalani , potreboval by som upravit jedno *.swf tlacitko, kere mi vypluje Dreamweaver ... Mam nainstalovany Macromedia Flash MX 2004 a tam ked dam otvorit to tlacitko, tak mi ho len ukaze ale nemozem ( nevim ) s nim nijako pracovat .. Potreboval by som len upravit TARGET , lebo dreamweaver mi nedovoli ine moznosti ako "_blank, _top, ... " a ja by som tam xcel dat target "if" ( ifrejmu ) ..

diky za rady
trochen trpezlivost so mnou , ja sa len ucim :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

.swf je totiz nieco ako skompilovane .exe zo zdrojoveho kodu. Ty potrebujes zdrojovy kod tej animacie/flashu. Ten mava koncovku .fla. Skus pohladat nejake "deconvertor", ale ak aj najdes, zrejme sa nepodari uplne dokonale previest .swf spat na zdrojak (.fla).
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

diki , lebo vo flashi som fakt zaciatocnik :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ak nemáš zdrojový kód a v tom flash potrebuješ zmeniť iba nejaký text môžeš použiť aj flasm
Napísať odpoveď