SOFT NA SATELITNU TELKU

Informácie o software, ankety...
Miko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miko10 »

Skolacik napísal:To Trion or Mirec32:
A ake kanaly by som chytil, keby som si kupil len ten zaklad?? Najviac ma zaujimaju nase a ceske popripade disovery a pod. Ake tam su zakladne??
Naše chytíš v pohode na Astre 23,5. Discovery myslím že zatiaľ nedekódovali. Ak niekomu ide, dajte link na kľúče :D . No a ešte jeden problém tam budeš mať. Ak by si chcel len kartu, neviem ako by si to zapojil aby si nezrušil satelit rodičom. Je možnosť kúpiť konvertor s dvoma výstupmi, to by si mal najľahšie, len vymeníš ten starý za nový, ale zase neviem kde máte natočenú parabolu a či by ti tam išli potom slovenské a české programy.

Inak ja to mám urobené tak, že mám parabolu 80CM, na nej dva konvertory, jeden ide na 23,5 a druhy na 19,2. Za tým je DiSecq (prepínač) a koaxom do SkyStar2. Nie je to až tak drahé, ak by si to kúpil aj v nejakom drahšom obchode musíš sa vopchať do 4000. Ale stojí to za to. Žiadne mesačné poplatky ani podobné blbosti. A podchvíľou sa dopĺňajú kľúče na dekódovanie staníc.
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nejakymarko »

tak som o tom rozmyslal a zistil som ze asi bude rozumnejsie ked rodicov presvedcim na UPC kablavku + chello internet a bude pokoj, lebo ako sa poznam, tak kym by som to ja dokazal nastavit, tak by som asi najskor milion krat vypi*oval tej karte a mal by som take nervy ze strach!!

Dakujem vsetkym co sa mi to snazili vysvetlit, pretoze vysvetlovat to takej LAME ako som ja (v tejto oblacti najmä) muselo byt o nervy!!

Ak to tu uz nikto nechce rozoberat mozte LOCK :lock:
Napísať odpoveď