Soft na strihanie Video suborov
Soft na strihanie Video suborov
nejaky jednoduchy softik na strih suborov, aby som si vedel vystrihnut casti a zlepit ich dokopy. Pokial je mozne nech ma aj podporu *.ts suborov , alebo nech je schopny aj konverzie. Dakujem vsetkym co helfnu.
Najjednoduchsie je previest ten .ts do .mpg a potom si uz s nim mozes robit co chces.
TS2MPG_1.2 to prevedies za par sekund pretoze ho nekonvertujes.
Len ho natiahnes a stlacis Start a par sekund mas .mpg.
No a na to strihanie:
1. Ak ho chces kovertovat do Xvid alebo DivX tak taky jednoduchy mi pripada VirtualDub , ale musis mat tu verziu co vie natiahnut film s koncovkou .MPG
2. Ak ho nechces konvertovat tak taky jednoduchy je ( aspoň pre mňa ) TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ( dá sa v ňom aj konvertovať do .AVI , ale ten VirtualDub mi pripadá jednoduchší ) V tomto si uz mozes rovno vytvarat a napalovat aj DVD-čka.
3. Ak ho nechceš konvertovať , ani vytvarať DVD . iba ho chceš postrihať tak jednoznačne VideoReDo.
Ani jeden z tychto troch však koncovku .TS nevie.
Len tak mimochodom čím to nahrávaš , že to má koncovku .ts ??
//autoeditácia príspevku ( 14 Jan 2009, 20:35 )
Tento vie aj .TS
možeš si vybrať jednoduchšiu verziu:
alebo prepracovanejšiu aj s autorizáciou DVD
ale ani jedna nieje zadarmo.
TS2MPG_1.2 to prevedies za par sekund pretoze ho nekonvertujes.
Len ho natiahnes a stlacis Start a par sekund mas .mpg.
No a na to strihanie:
1. Ak ho chces kovertovat do Xvid alebo DivX tak taky jednoduchy mi pripada VirtualDub , ale musis mat tu verziu co vie natiahnut film s koncovkou .MPG
2. Ak ho nechces konvertovat tak taky jednoduchy je ( aspoň pre mňa ) TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ( dá sa v ňom aj konvertovať do .AVI , ale ten VirtualDub mi pripadá jednoduchší ) V tomto si uz mozes rovno vytvarat a napalovat aj DVD-čka.
3. Ak ho nechceš konvertovať , ani vytvarať DVD . iba ho chceš postrihať tak jednoznačne VideoReDo.
Ani jeden z tychto troch však koncovku .TS nevie.
Len tak mimochodom čím to nahrávaš , že to má koncovku .ts ??
//autoeditácia príspevku ( 14 Jan 2009, 20:35 )
Tento vie aj .TS
možeš si vybrať jednoduchšiu verziu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.womble.com/products/mvw.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.womble.com/products/dvd.html- Prílohy
-
- TS2MPG__1.2.rar
- (878.79 KiB) 140 stiahnutí