Nepoznate nejaky software, v ktorom by som mohol nastrihat useky pesnicky a pustit ich za sebou aby bola slucka co najmenej pocutelna? Potrebujem predlzit cisto instrumentalnu pesnicku.
axXis napísal:Nepoznate nejaky software, v ktorom by som mohol nastrihat useky pesnicky a pustit ich za sebou aby bola slucka co najmenej pocutelna? Potrebujem predlzit cisto instrumentalnu pesnicku.
ja ti odporucam sound forge alebo GLODWAVE ja ju pouzivam
ked chces kvalitu na najvyssej urovni, tak jednoznacne CUBASE SX3, ale ak si s nim nerobil, neviem ci to hned tak sfleku zvladnes.....ale skus napisat SS, mozno sa nejak dohodnem a ked budem cas ti to spravim
A zvládajú všetky tieto programy nejakú úpravu zvuku, aby nebol počuteľný ten strih? Alebo je to na užívateľovi strihnúť to v pravej chvíli a v pravej chvíli to prilepiť.
Keď som si ripoval pár LPčiek, tak som sa s týmto hral.. ale vždy to bolo všetko na mne.. používal som Goldwave.
Tak ja som pouzival(aj pouzivam) sofftiik Create Ringtone vinikajuci programik na sracovanie MP3 najlepsie je to do Mobilu este ekd som nemal velku pamata v mobile nel 64 mb tak som si cez to skracoval jednoduchy programik na to ale mozes tam aj vkladat obrazky a mozes si urobit presne rozlisenie pre tvoj mobil taky sikovny naozaj odporucam
brm napísal:A zvládajú všetky tieto programy nejakú úpravu zvuku, aby nebol počuteľný ten strih? Alebo je to na užívateľovi strihnúť to v pravej chvíli a v pravej chvíli to prilepiť.
Keď som si ripoval pár LPčiek, tak som sa s týmto hral.. ale vždy to bolo všetko na mne.. používal som Goldwave.
no GOLDWAVE je raz take ale pocul som ze je neaka nova verzia v ktorej to tak nepocut
no cez cubase si tam prekryjes stopy trocha napr. das na jednej na konci a na druhej na zaciatku fading (tie dva fadingy budu prekryte), a nie je problem....