soft na X fi crystalizer

Informácie o software, ankety...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

soft na X fi crystalizer

Príspevok od používateľa j.mihi »

Chcem sa spytat ci neexistuje daky soft do pc, ktory by mal podobnu funkciu ako x fi crystalizer na zvukovkach creativu.
Totiz ak som spravne pochopil, technologia x fi
"počas prehrávania obnovuje výšky a basy, ktoré sa v priebehu kompresie „stratili"."

Moja otazka je, ci sa to neda spravit dako softwarovo. Ved na to by stacil daky jednoduchy prehravac ktory by robil dekompresiu pocuvanych mp3 do docasnej pamate a prehraval by to odtial. A nemusel by som kvoli tomu kupovat ziadny hw aparat.
Ci v com je problem? :oops:
ground-tm
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: soft na X fi crystalizer

Príspevok od používateľa ground-tm »

j.mihi napísal:Chcem sa spytat ci neexistuje daky soft do pc, ktory by mal podobnu funkciu ako x fi crystalizer na zvukovkach creativu.
Totiz ak som spravne pochopil, technologia x fi
"počas prehrávania obnovuje výšky a basy, ktoré sa v priebehu kompresie „stratili"."

Moja otazka je, ci sa to neda spravit dako softwarovo. Ved na to by stacil daky jednoduchy prehravac ktory by robil dekompresiu pocuvanych mp3 do docasnej pamate a prehraval by to odtial. A nemusel by som kvoli tomu kupovat ziadny hw aparat.
Ci v com je problem? :oops:
to ze sa to stratilo, pri mp3 znamena ze to tam nieje. takze to je nejaka akoze technologia ktora vyroby vysky a basy tam kde si zmysli. je to iba o***....teda marketingovy tah aby mohli byt o krok vpredu a pytat si za to tazke prachy. takze je ti to zbytocne zhanat.
imho ako supistechnologiu to maju patentovane, takze nikto to ani robit nemoze.
Napísať odpoveď