Software na obmadzenie casu za compom
Software na obmadzenie casu za compom
Zdravim poznete niekto soft na obmadzenie casu straveneho za PC?
Najlepsie keby blokol cely comp (napriklad po 1 hodine) pripadne by dokazal bloknut siet po hodine a pol druhej aj comp.
Najlepsie keby blokol cely comp (napriklad po 1 hodine) pripadne by dokazal bloknut siet po hodine a pol druhej aj comp.
staci v prikazovom riadku napisat:
a ukaze ti okno kde ti odpocita cas, potom sa pc vypne. to je vsetko.
je to jednoduche ale myslim ze existuje na to aj nejaky program ale to sa mi nechce hladat.
Kód: Vybrať všetko
shutdown -s -t 3600 -fje to jednoduche ale myslim ze existuje na to aj nejaky program ale to sa mi nechce hladat.
-
wolfbb2000
Medium Expert
nie zblbnut ale vypnut. ak je to na nejakeho zaciatocnickeho zavyslaka(ako mladsieho brata alebo fotra)dodo.gold napísal:a inac ten shutdown sa da lahko zblbnut prikazom shutdown -a
a najviac sa mi paci ze sa to da urobit po sieti
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
jj ja by som urobil toto: pravym na plochu-novy-odkaz-napisem potom dalej napisem nieco napr. shutdown dam finish.
potom by som skopiroval ten subor do C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup a bolo by po probleme.ak chces odpocitavanie zrusit tak das start-spustit a napises shutdown -a
ak pomoze tak k+ pls
Kód: Vybrať všetko
shutdown -s -t 3600 -c "Fatal eror.Please check hardware."potom by som skopiroval ten subor do C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup a bolo by po probleme.ak chces odpocitavanie zrusit tak das start-spustit a napises shutdown -a
ak pomoze tak k+ pls