Software na úpravu mp3 tagov

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Restorator
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Software na úpravu mp3 tagov

Príspevok od používateľa Restorator »

Ahojte ..

Nejde mi o nič klasické ako je len prepísanie mp3 tagov v súbore s mp3 skladbou.

ALE

Mám určitú skladbu vo formáte mp3, kde samozrejme zmením jej ID3, avšak túto zmenu potrebujem mať nastálo. Ono, ak si ju otvorím v programe Winamp (používam verziu 5) a kliknem v menu na File .. View file info, tak sa mi zobrazí všetko tak, ako som to zmenil, ale keď si na karte Basic Info kliknem na tlačítko Auto-Tag, tak mi súbor prescanuje a načíta pôvodné informácie (Metadata).

Je mi jasné, že to má čo do činenia s ochranou súboru, ale práve tú potrebujem odstrániť tak, aby kedykoľvek, ked súbor prescanujem vo Winampe, zostali načítané len mnou vložené údaje.

.. teda sa mi jedná o software, ktorý toto dokáže natrvalo zmeniť

.. prosím, nepíšte tu poznámky, či som skúsil to alebo ono, píšte len tí, ktorí sa do tejto problematiky vyznáte a ktorí dokážete poradiť tak, že ste si to sami vyskúšali a výsledok bol jednoznačne taký, aký požadujem
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Software na úpravu mp3 tagov

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

Restorator napísal:tak sa mi zobrazí všetko tak, ako som to zmenil, ale keď si na karte Basic Info kliknem na tlačítko Auto-Tag, tak mi súbor prescanuje a načíta pôvodné informácie (Metadata).

Je mi jasné, že to má čo do činenia s ochranou súboru, ale práve tú potrebujem odstrániť tak, aby kedykoľvek, ked súbor prescanujem vo Winampe, zostali načítané len mnou vložené údaje.
nechapem som niaky v pi*i...akoze na co ti to bude ked vypnes auto tag? to je co za kktinu?
total kktina co ty robis...ten auto tag nesluzi na kontrolovanie ci to mas spravne otagovane jak si ty myslis...ono ti to otaguje podla internetove databazy a prepise ti to...viem ze niekedy to zle spravi...ked si si isty ze ty mas dobry tag tak na to preboha asi neklikam a dam ok :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Neviem, ci ti to pomoze, ale snad ano. Skus program mp3tag: http://www.mp3tag.de/en/
Restorator
Light Star
Light Star

GothaR

Cyrus666: .. no, tak ta kktina to ani tak nebude, pretože podľa internetovej databázy vyhľadá presne to, čo tam bolo pôvodne a to práve nechcem

.. chcem to, aby keď vyčistím ID úplne alebo keď tam zapíšem svoje informácie, tak to tak aj zostane a nie je to hlúposť, určite nejaký soft na toto existuje

A EŠTE JEDNA VEC:

.. keď nahrávaš na niektoré servery hudbu, tak Ti proste skript opozná pôvodnú ochranu, teda údaj, ktorý obsahuje autorské právo ku skladbe a teda keď si robím napr. vlastné video a použijem takúto MP3 skladbu ako jeho podklad, v niektorých prípadoch to jednoducho nie je schválené.

CHALANI .. ide mi o to, aby keď si pozriem informácie o MP3 či už vo Winampe alebo v iných programoch a predtým urobím zmenu informácií, tak aby mi to už registrovalo a opoznávalo len moje údaje a na ďalšej strane, ak sa dá, aby zrušilo ochranu súboru, ak nejaká existuje.

Neviem, či som sa vyjadril úplne presne a odborne, ale snáď vám je princíp toho jasný. Nejde mi tu o rozoberanie hlúpostí, ale potrebujem v tom pomôcť. Vyznám sa do tvorby hudby, do grafiky, do veľa vecí, ale pri tomto potrebujem skutočne osvedčenú radu ..

GothaR: - toto je obdoba programov, ktoré som už skúšal, ale ďakujem
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ziadna ochrana neexistuje co tu potis...ked si zmenis ID3 tagy aj v neviem kde tak ti rozozna vsetko co dokaze citat informacie..neviem co tu stale tocis....treba len tu zmenu potvrdit
Restorator
Light Star
Light Star

Cyrus666 napísal:ziadna ochrana neexistuje co tu potis...ked si zmenis ID3 tagy aj v neviem kde tak ti rozozna vsetko co dokaze citat informacie..neviem co tu stale tocis....treba len tu zmenu potvrdit
.. tak si nieco precitaj na Nete o ochrane zvukovej stopy .. myslim, ze Ty nechapes to, co pisem ..

.. reakcie tohoto typu .. tocis, kktina, pcvina si nechaj na doma
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ochrana je tak DRM na WMA nevie o nicom co by ti chranilo ID3 tagy v mp3 aby sa nedali zmenit...ty tu stale pises ze si chces zmenit tagy v mp3 napr vo winampe a potom chces aby to tak ostalo...to jak keby som napisal ze nieco nakreslim a chcem aby to videli ostatny....ja koncim lebo ma tu je***
Restorator
Light Star
Light Star

Cyrus666 napísal:ochrana je tak DRM na WMA nevie o nicom co by ti chranilo ID3 tagy v mp3 aby sa nedali zmenit...ty tu stale pises ze si chces zmenit tagy v mp3 napr vo winampe a potom chces aby to tak ostalo...to jak keby som napisal ze nieco nakreslim a chcem aby to videli ostatny....ja koncim lebo ma tu je***
.. niekedy premyslam, ze skoda tu nieco napisat, pretoze reakcie tohoto typu ma vobec nezaujimaju .. a myslim, ze som sa vyjadril dost jasne, ziadne BLA BLA BLA v mojom prispevku nevidim a to, co som napisal i s dodatkami, je realizovatelne, ale nie takym pristupom, aky si zvolil Ty ku komentovaniu prispevkov .. vsetko z mojej strany
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Ty vieš vôbec, že čo je to Auto Tag?... to nie je žiadna ochrana súboru.. to slúži na to, že keď nevieš názov pesničky, tak ti ju porovná s databázou a odošle ti jej názov. Keď si chceš názov len zmeniť, tak klikneš na OK, nechápem, kde je tu problém.
Restorator
Light Star
Light Star

DjBass .. prave to chcem, aby sa to nedalo, rozumies ? .. ked sa takato poziadavka posle, vysledok musi byt nulovy alebo len ten isty, ktory zadam ..
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

zmen tag na aky potrebujes, a konkretnej mp3-ke daj atribut read-only (len na citanie)
Restorator
Light Star
Light Star

kupo napísal:zmen tag na aky potrebujes, a konkretnej mp3-ke daj atribut read-only (len na citanie)
.. nenapadlo ma to, ci by to mohlo zafungovat, vyskusal som, ale nie, nadalej tie informacie auto-tag precita vlastne
mikeflame
Novice
Novice

Riadne si prečítaj čo ti tu ľudia píšu.

Príspevok od používateľa mikeflame »

Určite nikto čo tvoj príspevok čítal, a už vôbec nie ľudia ktorí sa do tejto problematiky rozumejú, nechápe čo to vlastne chceš dosiahnuť. Uvedom si že auto tag nečíta informácie z tvojho súboru ale z internetu. Keď pochopíš toto, pochopíš aj že v tvojom súbore sú výlučne iba informácie ktoré tam dáš ty. To čo chceš dosiahnuť ty sa proste dosiahnuť nijako nedá. Jednoducho neklikaj na autotag a máš po probléme. Prípadne zablokuj prístup winampu k internetovej cddb databáze (ja to tak mám a je to ok). A čo sa týka ochrany, na ID3 žiadna ochrana neexistuje. A to je fakt. Existuje iba ochrana zvukových stôp na cd nosičoch (možno aj v mp3 súboroch), ale to nemá z ID3 tagmi absolútne nič. To čo popisuješ ty sú len licenčné informácie uložené v súbore (ak ich script v súbore nájde, proste takýto súbor nepovolí). Neviem či existuje možnosť ako ich odstrániť. Možno sa to dá prevedením mp3 súboru do wav a späť. No tým sa zníži kvalita mp3, ak sa nemýlim. Ak toto pochopíš, pochopíš aj úplnú nezmyselnosť tvojho dotazu, ako aj to prečo títo ľudia tak reagovali. V prvom momente tvoj dotaz a aj reakcie pekne vytočili aj mňa (doteraz neviem pochopiť že na svete existuje človek ktorý nemyslí), a chcel som reagovať v podobnom duchu ako ostatní, no uvedomil som si že to nebude nič platné. V skratke ti poviem že na sprostú otázku si nemohol očakávať iné, iba sprosté odpovede. Nabudúce najprv riadne rozmýšľaj kým sa niečo opýtaš.
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

WinAmp to mení natvrdo.
Napísať odpoveď