som idiot..(podvadzanie)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nehoraznydebil
Novice
Novice

som idiot..(podvadzanie)

Príspevok od používateľa nehoraznydebil »

Takze tak nejak by som zacal mam babu 7 mesiacov s ktorou je to vazne asi po prvy raz a mam ju velmi rad .No moja neskutocna debilita spojena z alkoholom vyustila v jednu velmi neprijemnu situaciu.Bol som na zure u kamosa a mal som velmi velmi vela vypite no boli tam aj nejake zeny ale nic som neriesil prespal som sa ale nad ranom som stale bol este velmi natrieskany lebo som skombinoval tvrde s jednym specifickym napojom na ktory vzdy zabudam ze snim nesmiem miesat lebo som s toho v prdeli este 2 dni a mam okno.. no a bola tam nejaka zena a doslo k tomu ze som snou nieco mal pravdepodobne som snou asi aj spal pretoze som nasiel rozthrany obal od kondomu vo vrecku na druhy den.. mam aj mierne utrzky spomienok ako som snou v posteli a ako ma jeden kamos nachytal a nieco mi hovoril atd.. problem je ten ze uz asi 3 dni nemozem kvoli tomu spat stale nad tym rozmyslam a mam s toho nervy neuveritelne. Viem ze by pomohlo keby som neklamal mladu a povedal jej to ale viem ze by to asi viedlo k rozchodu a to nechcem bola to len blbost ktora citovo nic neznamenala proste moja debilita .kamos ktory nas videl jej to asi nepovie ale ja to budem vediet a to ma zoziera nehorazne ale na druhej strane o nu nechcem prist .Viem ze rada je asi narocna v tomto ohlade ale aspon niekomu som to mohol "povedat" a aj to je aspon zrnko ulavy.. dakujem ak sa niekto docita az sem gramatiku a štylistiku si prosimvas nevsimajte..
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: som idiot..(podjeb)

Príspevok od používateľa jin »

Radu Ti nedám, len si zhrnieme možnosti, aké máš a ty sám si musíš vybrať. Najlepšie riešenie tu neexistuje.
Ešte pred čímkoľvek iným si však od toho daného kamoša a aj od dotyčnej slečny zisti, čo sa na 100% stalo.

Možnosť A: Nepovieš to svojej aktuálnej priateľke. Stále Ťa však bude žrať svedomie a aj strach a obavy z toho, že sa to raz dozvie. A ver tomu, že takéto veci sa neutaja veľmi dlho - pár prípadov z okolia poznám.

Možnosť B: Povieš jej to - pôjdeš s kožou na trh, nebudeš "zatloukat" a vysvetlíš jej celú situáciu, aj okolnosti. Nebude to ľahké, pre Teba aj pre ňu to bude ťažké, riskuješ rozchod a musíš s ním rátať. To záleží od nej. Pokiaľ by sa s Tebou kvôli tomu rozišla, tak by na to mala plné právo, ty by si nemohol ani ceknúť, len sa jej ospravedlniť, že si bol hovado.

Spravil si chybu a musíš niesť následky - rozhodni sa sám, čo spravíš.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Máš dve možnosti.
Prvá - mladej sa priznáš, povieš jej ako to bolo a budeš dúfam, že to rozchodíte. Tu však musíš byť vopred zmiereny, že to bude zrejme znamenať koniec. Ak to rozchodíte, tak stále bude vo vzduchu taka nevyslovena výčitka, ktoru ti v buducnosti pri najbližšej hádke fŕkne do tváre.

Druhá možnosť - Zatajiš to, sam sa s tym vyrovnáš (umlčiš svedomie) a budeš dúfať, že sa to nikdy nedozvie. Avšak aj v tomto prípade to bude taky kostlivec v skrini, ktorý sa môže objaviť práve v situacii, keď už to bude vyzerať, že je to zabudnute a premlčané.

Ktoru možnosť zvoliť je len na tebe, nechcem ti hovoriť, ktorá je lepšia. To závisí od tvojho charakteru a charakteru vášho vzťahu. Niekto si to ospravedlni tym, že o nič nešlo, vzťah je dôležitejši a nechce ju zbytočne trápiť, iný si zakladá na úprimnosti a vzájomnej dôvere a bude čeliť následkom.

//pozeram, že s jinom sme písali naraz a v podstate sme sa zhodli
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a čo tak skontaktovať pred tým všetkým kámoša, čo ťa nachytal a dať si skladačku dokopy predtým ako niečo spravíš? inak tie 2 možnosti čo ti napísali jin a frikso... tam sa nič iné robiť nedá
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Jin má pravdu....
Ale zase pohľad na vec mám iný.... Sa vraví, že gentleman si užíva a mlčí.... pokiaľ nevieš mlčať, tak si neužívaj príležitostne, lebo sa to vypomstí.... skôr by som navrhoval túto vec doslova vymazať z pamäti a už nad tým nerozmýšľať... čo bolo, to bolo.... ako už dávno hovoril nedávno zosnulý doktor Plzák.... zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na odlahcenie, takto to robia gentlemani:
nehoraznydebil
Novice
Novice

charakter nasho vstahu je ze sa nevydavame kazdy den ale o to mavam intezivnejsie z nej radost .. pinhead nebolo to prilezitostne uzitie si ja by som ju nikdy nepodviedol bol to proste skrat ked som o sebe nevedel plus aj ked uz som bol takto rozmetany a mal som prilezitost vzdy som odisiel mal som nejaky kusok vedomia ale toto bolo ine neviem si nic spomenut ale naistotu viem ze nieco bolo ..ale nemozem jej to povedat uz som si to v mysli premietal sto krat a bolo by to hrozne asi by som s toho praskol .viem ze to znie asi trochu alibisticky ale zatial som rozmyslal ze by som to nechal prefrčat proste uz som v pi*i ja tak netreba aby s toho ona bola tiez v pi*i viem ze to znie hrozne ale myslim ze to nebola noc nejakeho burliveho sexu alebo co proste to bolo 5 minut kym nas niekto nenacapal(chvalabohu) stale este musim sa s kamaratom porozpravat o detailoch ale v tomto som si isty :( kur*a fakt preco ja vzdy vsetko musim doje***. mimochodom len tak uvediem ze raz uz som toto riesil ale bolo to na nizzsom leveli(opita lutovala exfrajera a bozkavala sa snim ked som s nou nebol.) vtedy som to az tak neriesil len par tyzdnov som bol dost naštvany ale ked som videl ako velmi to lutovala nemohol som v tom pokracovat a nechal som to tak .. boze kiez by mi len kamos povedal ze sme sa len bozkavali/obchytkavali .. :( ak panbozko da mozno som bol tak naliaty ze som nemohol zdvihnut mojho kamarata a nic sa nestalo .. kazdopadne dakujem za rady su velmi rozumne
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

zatlkat zatlkat zatlkat
.
..a pokial je to ozajstny kamos, tak sa nemas coho bat
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

V dnešnej dobe je podvádzanie úplne normálne... Ani si z toho nerob hlavu...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: som idiot..(podvadzanie)

Príspevok od používateľa jin »

Bushido napísal:V dnešnej dobe je podvádzanie úplne normálne... Ani si z toho nerob hlavu...
Prílohy
idwlotpa.jpg
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Bežné hej ale normálne to imho neni
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

hlavne aby neostala nabuchana :D inak by som to neriesil ako pisal bushido
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ty vooole ved mas okno - co si nepamatas, to sa nestalo :-P ... naděláš :-)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ak si chceš priateľku udržať nesmieš to povedať. Ani nejde tak o to, že by sa s tebou hneď rozišla, možno by to rozchodila, ale v začiatkoch vášho vzťahu by to bola strašná výčitka visiaca vo vzduchu.

Niekto vyššie spomína o kostlivcovi v skrini, ale ver, že ak ten kostlivec vypadne po 10-20 rokoch, tak sa to rozchodí ľahšie ako teraz.

Najhoršie je ale svedomie.
nehoraznydebil
Novice
Novice

prave z hlavy to par mesiacov urcite nedostanem a hlavne ked ju uvidim .. nabuchana urcite ne kedze som ledva zasunul a bol koniec zevraj aspon mala utecha kur*a a prave ked sa to dozvie od niekoho ineho je to este horsie ako odomna ale zase je aj pravda ze by to uz aj po odpusteni nemalo sancu byt tak ako predtym nic no necham to tak a budem sa snazit na to zabudnut.. alebo neviem no ale poznam ludi co su spolu dlho a urobili sebe 5 x horsie veci a rozchodili to ale zase asi nemaju take svedomie neviem..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak zas nemysli si, že po roku na to budeš dennodenne myslieť, možno v nejakej slabšej chvíľke.. Po 2-3 rokoch si ani nespomenieš, možno ťa zamrzí ak bude debata o nevere...

Ľudia porobili väčšie sprostosti.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

begbeee napísal:Tak zas nemysli si, že po roku na to budeš dennodenne myslieť, možno v nejakej slabšej chvíľke.. Po 2-3 rokoch si ani nespomenieš, možno ťa zamrzí ak bude debata o nevere...

Ľudia porobili väčšie sprostosti.
Ale keď som povedal ja že nerob si z toho hlavu, tak mi niekto dal :minus: karmu :D
Ja osobne som nikdy nepodviedol a je to pre mňa morálne neprijateľné. Patrí to medzi moje zásady, že to sa nerobí. Ale vidím, že skoro všetci okolo mňa to robia... Fakt mi to príde normálne a určite sa cítim viac nenormálne, keď niekomu poviem, že ja by som svoju priateľku nepodviedol...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ja som podviedol jednu z mojich väčších lások a už to nechcem zopakovať určite. Najmä tej súčasnej.
Tak ale boli časy keď som chodil aj s tromi naraz :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Bushido: No ja poznám viac takých, pre ktorých podvádzanie nie je normálne.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Presne to isté sa stalo aj mne, avšak nešlo o prespatie, iba o bozky. Tiež som riešil podobnú dilemu, nakoniec som to svojej povedal, trošku miernejšie - že padla jedna pusa. Tiež som bol podobný zamilovaný somár ako ty, nehorázne ma to zožieralo a nedalo mi to spať. Spoločne sme to nejak prekonali, vzťah išiel ďalej. Nakoniec sme sa po troch rokoch aj tak rozišli (čo som aj riešil v téme bolestivý rozchod). Ako čas plynul, tak od rozchodu som sa dozvedel aj také veci, že posledné mesiace pred rozchodom riešila niekoho iného a bolo tam aj niečo viac. Teraz, keď sa na to pozriem s odstupom času, tak pokiaľ by sa mi momentálne niečo také stalo, tak to vyriešim ako to písali chalani vyššie - s chladnou hlavou gentlemana ;) BTW - Koľko máš rokov?
Napísať odpoveď