Sony a výročná správa
Sony a výročná správa
Mrknite sem: https://www.sony.net/SonyInfo/IR/librar ... 4_sony.pdf Ako toto je realita??? Sony je naozaj na tom takto zle že pomaly všetko má v mínusoch?? Čo sa deje??? Veď Sony ako spoločnosť bola donedávna celkom silný hráč na trhu ateraz čítam že ešte v roku 2015 sa ako keby začala zbavovať svojich divizií a vyhlasila že nieje viacej spoločnosťou zameranou na elektroniku a jediný biznis pri ktorom zostáva je výroba čipov?? Ako toto fakt?
Re: Sony a výročná správa
Sony ma problemy ale nic katastroficke.
Kolko firiem je u nas v minuse? Z uctovneho hladiska staci postavit budovu, nakupit nove auta, vyplatit dividendy, mat zasoby na sklade... a bum. Zrazu je firma v takom minuse, ze to az pekne nie je.
Pre traderov je aktualne "buy" aj ked ja by som do nej uz nesiel
Mno ved toto že majú problémy,pototm sa to podzrkadluje aj na segmente zrkadloviek kedže A-mount systém v podstate odpísali.Len proste nedokážem pochopiť jednu vec.A to že sony dokáže robiť povedzmne perfektné čipy na zrkadlovyk s minimálnym šumom fakt su v tejto oblasti konkurencieschopní a do vlastných výrobkov dávajú čipy ktoré majú výrazný digitálny šum už od ISO 800 a vyššie nakolko firma smaotná má potenciál vyrobiť čipy kvalitatívne na úrovni najvyšších modelov zrkadloviek nikon a cannon.Prečo nerobia tak kvalitné čipy pore svoje vlastne rpodukty keď ostatným výroibcom dokázali dodávať tie isté fotografické čipy s niekolko násobne vyššou kvalitou? Okej pochopil by som že dajú slabší čip ale oni to ešte aj zabijú tým že do SLT systému dajú polopriepustné zrkadloktoré znižuje úroveň svetla o -1EV.Čo znamená že keď sa dajú dokopy dve veličiny ako je menej kvalitný čip čo šumí aj pri dobrom osvetlení už od ISO 800 a ešte aj plus polopriepustné zrkadklo čo znoižuje svetlo o -1EV tak ešte viac zvýraznia nedoistatky toho čipu lebo čím menej svetla tým viacej zašumené.A nepomôžu tomu ani extra svetelné objektívy F1.4.Okej povedzme že sony má aj druhú možnosť a to CSC fotoaparáty ktoré teraz propaguje v popredí.Ale čo som videl testy tak ani tam tie full-frame čipy pri nízkom osvetlení a vysokom ISO niesu buhví co.proste sony má potenciál,vie vyrobiť ale nerobí to čo by mohlo a na čo má potenciál:( nepochopitelné..Veď oni keby trošička chceli tak kvalitou čipov sa bezproblémov VYROVNAJU NIKONU alebo CANONU ako nič!!!!
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tebe tie ich fotaky dost lezia v zaludku, ze?
Dekarbon
Sony nie su iba fotaky a zrkadlovky.Mozes si byt isty ze tam sedia profici ktori tomu vsetkemu chapu 1000x lepsie ako cele toto forum dokopy.
Sony nie su iba fotaky a zrkadlovky.Mozes si byt isty ze tam sedia profici ktori tomu vsetkemu chapu 1000x lepsie ako cele toto forum dokopy.
a tak ano ležia lebo som im ako značke velmi fandil lebo sa mi lubia aj dizajnovo aj funkciami len škoda že su proste teraz tam kde sú..teraz aj tak mi na pár rokov postačí a77 mark 2 plus objektívy ako tamron 90 f2.8,sigma 35mm/f1.4 art,sigma 50mm/f1.4 art, sigma 18-35 /f1.8 art,tokina 11-16 /f2.8, sony carl zeiss planar t* 85mm /f1.4,sony carl zeiss sonnar 135mm f/1.8 a sony carl zeiss distagon t* 24 f/2.0 a tamron 70-200 di vc usd f/2.8 plus blesk od nich sony hvl-f60m a battery grip na telo.dal som dokopy najlepšie možné objektíévy pre sony A-mount a toto by mi malo vystačiť na pár rokov kým rpejdem na asi pravdepodobne Nikon systém kde plánujem už kúpiť full-frame profesionalne telo a asi skombinujem nikkor objektívy čo možno najvyššej kvality aké budem potrebovať s objektívmi carl zeiss a bude vybavene.Aj tak to budem mal len ako hobby,nikdy som nemal ambície si tým zarábať.Proste ako nadšenec fotografie chcem mať čomožnoé najelpšiu výbavuz a len tak si cvakať pekné fotky a tak.guess.whoo napísal:tebe tie ich fotaky dost lezia v zaludku, ze?