Osobne mam vyhrady voci Symbianom, preto si ma tento kusok nedokaze ziskat. Dizajnovo spracovany celkom fajn, skor by ma zaujimal celkovy chod telefonu, ale to by som "studoval" len ak by som onho mal zaujem.
yazoo napísal:Osobne mam vyhrady voci Symbianom, preto si ma tento kusok nedokaze ziskat. Dizajnovo spracovany celkom fajn, skor by ma zaujimal celkovy chod telefonu, ale to by som "studoval" len ak by som onho mal zaujem.
Ta baterka zarazila aj mna, ale tym fotakom si ziska vela zaujemcov.
yazoo napísal:Nepohodlne sa mi na nich pracuje. To je len pokus o OS pre mna. Tymto nechcem odsudzovat ludi, co su s nim spokojni. Ide cisto o subjektivny nazor.
Tak zatial som nemal moznost odskusat symbian cize nemôzem potvrdit, no zaujimal ma tvoj nazor, mal som doteras moznost len vyskusat WM a bol som maximalne spokojny.
S WM som takisto robil. Celkom ma stvalo ked som mal vyuzivat software klavesnicu bez stylusu, len prstom (preferujem tento sposob ovladania) a nevidel som poriadne na to, kde tukam. Takisto je to pre mna az moc "pracovne" prostredie. Preto pre mna vitazi Android OS a Mac OS. Ale nechcem tu rozputat flame iPhone vs. others lebo zas to nikam nebude viest.
yazoo napísal:S WM som takisto robil. Celkom ma stvalo ked som mal vyuzivat software klavesnicu bez stylusu, len prstom (preferujem tento sposob ovladania) a nevidel som poriadne na to, kde tukam. Takisto je to pre mna az moc "pracovne" prostredie. Preto pre mna vitazi Android OS a Mac OS. Ale nechcem tu rozputat flame iPhone vs. others lebo zas to nikam nebude viest.
S tou klavesnicou suhlasim no to som pouzival velmi malo nakolko som mal qerty klavesnicu
<j3RrY> napísal:S tou klavesnicou suhlasim no to som pouzival velmi malo nakolko som mal qerty klavesnicu
To je opat o tom co ti vyhovuje. Mne zas hardware-ova nevyhovuje vobec. Je to pre mna zbytocny "addon" k telefonu. Ak uz dotykovku, tak nech nemusim riesit stylus a podobne veci okolo toho.
Planujem ho kupit, ale strieborny a ten ma prist na trh az v decembri. Inak co sa tyka baterky, tak kdesi som cital, ze uz bolo predvedene aj Satio s 1350mAh baterkou. Otazka je kedy sa s nou aj bude predavat
No neviem, či by som si takýto telefón kúpil. U mňa ma SE veľké plus, že do tohoto telefónu dali symbian, ale to je asi tak všetko. 12Mpx fotoaparát v telefóne je strašná blbosť, lebo telefón NIKDY nebude fotoaparát. Ľudia pozerajú len na to, koľko má Mpx, nič iné ich nezaujíma. Nechápem, na čo napchajú telefón takými debilinami, keď tam potom nedokážu natrepať baterku, ktorá by to celé utiahla. Pochybujem, že takýto telefón sa bude dať ovládať inak ako so stylosom, ktorý musí byť stále priviazaný na telefóne, lebo hrozí strata. Niekomu možno bude tento telefón vyhovovať, niekomu zase nie. Zas je to len o tom, komu sa zapáči a kto bude v škole frajer.
Odjakživa používam iba SE, a preto môžem s čistym srdcom povedať že SE pomaly ale isto končí.
Ako sa tak pozriem spetne, tak krasne vidieť ako to ide s kvalitou telefónov dole... Teraz nehovoriac iba o mechanickej kvalite (ktorá je čim dalej horšia, trebars xperia... vlajková loď, drahá mašina a praská, šúcha sa... takych modelov je ku koncu viac a viac), ale aj pendlovanie medzi operačnymi systemami. Z uiq na windows mobile, dalši model na symbian, a narade bude android. Akože super. Posledný fajn model bol p1i. A tresky ako 12megapixel môže ohúriť akurat puberťákov, keďže zbehlému je jasné že malá čočka foťáku... Ja osobne som so SE nadobro skoncoval, po dlhýýých rokoch... a je mi to ľúto, niekedy ponúkali niečo o čom sa konkurencii ani nesnivalo.
ja len tolko ku fotaku ze co som cital aj co som mohol vidiet tak fotak tohto mobilu sa da prirovnat ku kompaktom za cca 150 Euro(porovnavane so SONY CyberShot DSC-S930B,PANASONIC LUMIX DMC-LS85EP-P) takze az taka zbytocnost ten velky fotak nebude na tomto mobile
yazoo napísal:Osobne mam vyhrady voci Symbianom, preto si ma tento kusok nedokaze ziskat. Dizajnovo spracovany celkom fajn, skor by ma zaujimal celkovy chod telefonu, ale to by som "studoval" len ak by som onho mal zaujem.
SE zazil najvacsi boom ked prisli na trh s telefonmi ako K750i a W800i. Odvtedy to s nimi ide dole vodou. Pozdvihnut to mala Xperia, ale to sa im podla mna nepodarilo.
yazoo napísal:SE zazil najvacsi boom ked prisli na trh s telefonmi ako K750i a W800i. Odvtedy to s nimi ide dole vodou. Pozdvihnut to mala Xperia, ale to sa im podla mna nepodarilo.
yazoo napísal:SE zazil najvacsi boom ked prisli na trh s telefonmi ako K750i a W800i. Odvtedy to s nimi ide dole vodou. Pozdvihnut to mala Xperia, ale to sa im podla mna nepodarilo.
Yazoo s tym s tebou suhlasim K750 je fakt telefon (vydrzi vela) mohol by som ho prirovnat ku starsej nokii 3310 so zivotnostou