Sony Ericsson Vivaz-nastavenie zvonenia ku kontaktu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Gulko Bombulko
Novice
Novice

Sony Ericsson Vivaz-nastavenie zvonenia ku kontaktu

Príspevok od používateľa Gulko Bombulko »

Dobrý deň,

pred nedávnom som si kúpil Sony Ericsson Vivaz. Mám s ním jeden problém a to, že sa mi nedá nastaviť signál zvonenia a obrázok ku jednotlivým kontaktom v tel. zozname.

Síce tam táto možnosť pri každom kontakte v zozname je, výsledok nieje žiaden. Telefón použiva zvonenie aké je nastavené v aktivovanom profile.

Vopred ďakujem za rady :) ...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sony Ericsson Vivaz-nastavenie zvonenia ku kontaktu

Príspevok od používateľa pryja »

Mne to funguje. Obrazky som neskusala, ale so zvoneniami problem neni. Ake si ku kontaktu pridelim, tak mi zvoni.
Gulko Bombulko
Novice
Novice

Ja sa to pokusam nastavit uz 2. den... stale nic ... Volal som aj na niaku linku tam mi dokonca povedali ze tento telefon to neposkytuje :D ... Ja neviem nemôže to byt chyba v software?
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tak som sa trochu hrala a prisla som na jednu vec a to, ze pokial nemas kontakt ulozeny v telefone, tak sa zvonenie pridelit neda. Ale mne to same vyhodilo hlasku, ze to nie je mozne, ze si mam najprv kontakt skopirovat do telefonu.
A inak idem na kontakt, otvorim ho, idem dole na moznosti, vyberiem zvonenie, to ma automaticky prehodi do priecinka s hudbou, vyberiem co chcem a potvrdim. Pod tel.cislom sa objavi nota s nazvom melodie. Neviem, je to uplne jednoduche.
Gulko Bombulko
Novice
Novice

Aha uz to mam ... Diky ... Ked som dal ze kopirovat do telefonu tak mi spravilo 2 kontakty .. 1 SIM 1 telefon a preto to neslo... musim mal LEN vtelefone .. :D:D Dik :)
Napísať odpoveď