Sony Ericsson W880i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sony Ericsson W880i

Príspevok od používateľa existpierre »

Ahojte,

Je mozne vymenit kryt z w890i na w880i? Niekedy mi na mojej 880i vadia tlacidla, a chcel by som mat brushed metal aj na spodnej strane.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Sony Ericsson W880i

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

existpierre napísal:Ahojte,

Je mozne vymenit kryt z w890i na w880i? Niekedy mi na mojej 880i vadia tlacidla, a chcel by som mat brushed metal aj na spodnej strane.
Nie. Iné rozmery (čo by ešte tak nevadilo), iné tvary, iné rozloženie ovládacích prvkov (nemyslím iná kompozícia, myslím iné rozčleneni vzhľadom na hrany prístroja, myslím, že chápeš) a takisto iné rozmery displeja. Myslím, že skúsiť sa to dá, ale skôr som skeptický.

PS pre rýpalov: Vychádzam z údajov MobilMania.cz

EDIT: Dokonca keby zmeníš kryt, ovládací blok tlačidiel má iné funkcie. Totiž W890i je platforma A200, kým W880i je A100 = W890i teda už má červené a zelené ,,telefóniky"
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

co som tak pozeral, tak to vypadalo rovnako, no nemal som ich v ruke, jediny rozdiel bol vo fotaku ze na 890 bol 3mpx
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

presne tak W890i je A2 platforma a neni šanca hodit kryt s W890i na W880i osobne mam W890i velka spokojnost lepšie funkcie a pripudol aj senzor svetla, nove SE menu ako na W910i, lepši display,a videa s perfektnym zvukom vo formate AAC a (QVGA@30fps) . takmer nerozbytny padol mi už asi viac ako 20krat nazem a stale mu nič nieje troška poškrkana krytka baterie ,ale inač display neškrknuty sranda. 8) je to kvalita, ale za dost drahu cenu telefon stoji tak 10 000+
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

->slavo<- napísal:presne tak W890i je A2 platforma a neni šanca hodit kryt s W890i na W880i osobne mam W890i velka spokojnost lepšie funkcie a pripudol aj senzor svetla, nove SE menu ako na W910i, lepši display,a videa s perfektnym zvukom vo formate AAC a (QVGA@30fps) . takmer nerozbytny padol mi už asi viac ako 20krat nazem a stale mu nič nieje troška poškrkana krytka baterie ,ale inač display neškrknuty sranda. 8) je to kvalita, ale za dost drahu cenu telefon stoji tak 10 000+
Platforma ani tak nerozhoduje ako hardware dispozicie :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

hej hej nemyslel som to tak že ked je to A2 platforma ze je to koli tomu ja som len potvrdil ze mas pravdu a ze to A2 paltforma je , rozdiel je v hardware ano . :) nepopieram.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hm takze no chance :( ok dik za rady, hadam tento predam a podari sa zohnat ten. Fascinuje ma na nom ta tenkost a tolko fcii :P
Napísať odpoveď